Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
biedroneczka jak będziesz miała siłę zdaj nam relację
i wielkie gratulacje, chyba jakaś szybka akcja była? albo ja coś przeoczyłam
u mnie w szpitalu wymagają wyłącznie kartę ciąży i kartę nfz i bardzo dobrze, po coś to lekarz wpisywał, a kartę mam zawsze przy sobie, nie muszę się martwić, że czegoś zapomnę
ja już po denstyście, przeżyłam, ale bez znieczulenia bo bała mi się dać na tym etapie ciążybiedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, sorki za zamieszanie, ale to nie ja urodziłam tylko moja koleżanka
Pisałam do Was wcześniej, że nad ranem jej wody odeszły i gdy mi napisała że już Zosia jest na świecie to chciałam się Wam pochwalić
Ale dziękuję za gratulacjęprzekażę dzielnej mamie Zosi
haen, mikado, MW26, moremi, Rajska, Ginger84, Rozmarzona, olimama, lula.91, Shibuya, Nymeria lubią tę wiadomość
-
hahaha pozdrawiam z podlogi tak mnie rozsmieszylas Biedroneczka
Czytam co napisalas i normalne szok sobie mysle kiedy, jak przeciez dopiero co dziewczyna z nami pisala
Nawet nic sie nie zapowiadalo i nie pochwalila sie,ze cos sie zaczyna,a to nie Ty urodzilas hihih
Te forum to mnie naprawde pozytywnie momentami nastraja
A nie powiem moj humor dzisiaj wolal o pomste do nieba bo znowu Mezu na lapku siedzial i mu troche wygarnelam.
Jak napisala do mnie jego siostra to bardzo ogolnikowo odpisywalam bo oczywiscie dobry humor mi nie towarzyszyl.
Nawinal sie nawet temat o upartosci hihi.biedroneczka1910, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
nick nieaktualnyTo ja chyba edytuję tamten post coby inne dziewczyny nie pomyślały, że to jednak ja urodziłam
Właśnie skończyłam prasować ostatnią partię ubranek dla małej (przynajmniej mam taką nadzieję, bo już nie mam gdzie tych ciuszków upychać). Podczas prasowania włączyłam sobie 'Wspaniałe stulecie', ogląda któraś z Was może? Bo mnie jak się przypomni to włączę
-
nick nieaktualny
-
szczesciara25 wrote:Czy którąś z Was ma nr albo jakikolwiek kontakt z aparatka? Bardzo mi zależy zebybsie z nią skontaktowac
Szczesciara, Aparatka jest dalej w szpitalu, wspomniala na fb, ze paczki wrocily, ale jaak wyjdzie, chwilke zajmie jej zanim to wszystko ogarnie no i musi dojsc do siebie w pelni.
Nie wiem czy ktorakolwiek z nas ma z nia jakis bezposredni kontakt. Mozesz sprobowac na fb...
Na Twoim miejscu, jesli sie denerwujesz, ze zostaniesz bez rzeczy przed porodem, po prostu kupilabym cos na wszelki wypadek. Nic tu madrzejszego nie przychodzi do glowy. -
haen wrote:Szczesciara, Aparatka jest dalej w szpitalu, wspomniala na fb, ze paczki wrocily, ale jaak wyjdzie, chwilke zajmie jej zanim to wszystko ogarnie no i musi dojsc do siebie w pelni.
Nie wiem czy ktorakolwiek z nas ma z nia jakis bezposredni kontakt. Mozesz sprobowac na fb...
Na Twoim miejscu, jesli sie denerwujesz, ze zostaniesz bez rzeczy przed porodem, po prostu kupilabym cos na wszelki wypadek. Nic tu madrzejszego nie przychodzi do glowy. -
natali101 wrote:Haen jeszcze możesz podjechać do Blue City sklep Kiabi ,tam przeceny i koszule ciążowe po 20 zł. Bluzki,tuniki też od 20.
dzieki za info. Planuje w przyszlym tygodniu odwiedzic Bakalarska i Italian Fashion (w Factory). Na razie mam 2 koszule, takze gdyby cos sie zaczelo, to bede miala w czym byc, a chcialam sobie cos jeszcze kupic dodatkowo