Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha kobitki u was to dzwonią się pytają czy już, a u mnie to kogo nie spotkam to zdziwiony że ja,, jeszcze chodzę w ciąży ''!! No to więc odpowiadam że ciąża trwa 9 miesięcy jak u każdej kobiety
ale ciśnie mo się na usta żeby powiedzieć że ja słonica i 12 miesięcy będę chodziła z brzuniem hihihi
perelka89, moremi lubią tę wiadomość
-
Galaretka nastrój do kitu co? Trzymaj się kochana
Paolka to pytanie do mnie? Nie zrozumiałam
Orientalna dzięki ale podejrzewam że tylko podniesiony kciuk mojego mężamoglby coś pomoc...
Kitaja, perelka89, biedroneczka1910, MW26, lula.91, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala buhahah cos Ty dzisjaj jadlas albo pilas?Czytam i sie smieje...
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Paolka, co Ty bierzesz
?
Czytam o jakiejs teczy,zaraz o jakis modelach,srubkach i albo calkiem mi mozg wyparowal,albo jestem ciezko kapujaca
Kazda zayczyna swirowac powoli i gadac trzy po trzy bo co nam szkodzi
Ja tak sobie dzisiaj zrobilam te bliny,ze nie zrobilam.
Wzielam sie za skladniki,a tu maki nie ma.
No to moj polecial do sklepu i specjalnie jeszcze sprawdzalam czy sa jaja itp,a tu jak wrocil co sie okazalo?
W lodowce maslanke mialam pare dni temu kupiona,a oczywiscie przeterminowana bo nie spojrzalam w sklepie na date.
Tak wiec skonczylo sie na nalesnikach i momencie zawachania czy mam smiac sie czy plakac
Coraz lepsze przygody na koniec naprawde.
Chcialam ze sklepu tez mleko czekoladowe,ale oczywiscie obok mamy tak biedny sklep,ze wiecznie czegos nie maja.
Tak wiec moj wzial to co bylo male mleczko w kartoniczku jak dla dziecka 0.0
Galaretka, powodzenia i zazdroszcze!
perelka89, haen, biedroneczka1910, Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Albo paliła.. podzielilabys się
Galaretka trzymaj się za niedługo będziesz tulic dzidzie swoją!!!
Słodka chwila ryż na mleku mmmm... Trzeba sobie humor poprawić po telefonie malza...perelka89 lubi tę wiadomość
-
Mikado widze tez masz manie na slodkie chwile hihi
Ja wczoraj opylalam kaszke manna z malinami standardowo.
Jeszcze w temacie telefonow to na szczescie moja mama sie nie dobija.
Wie,ze czuje juz presje i chce w spokoju doczekac takze dzwoni jak cos potrzebuje,a tak to mowi by jej dac w razie czego znac.
Znajomi eski pisza,ale bardziej w sensie jak sie czuje,a tel nie wszystkie odbieram i pewnie wychodze na zolze.
Tescie natomiast mega mnie wkurzaja tel do meza to jedno i drugie w ciagu dnia.
Tesciowa przestala do mnie dzwonic jak nie odbieralam to teraz jak koncowka znowu jej sie odwidzialo i dzwoni.
Ja nie odbieram,wiec zaraz do meza i tak w kolko.
Zauwazylam tez,ze chyba napuszcze siostre mojego by pisala co u nas bo wczesniej to tak za bardzo sie nie rozpisywalysmy.
Ponarzekajmy sobie,a co tam!Jestes juz z nami -
Ja stosuje metodę Małej,czyli odpowiadam na wiadomości z opóźnieniem. A jak ktoś mnie widzi i mówi jeszcze nie urodziłas ,to odpowiadam,jak widać.
Choć ostatnio rozwalił nas znajomym,który nie wiedząc o ciąży tekst do męża. Coś ta Twoja się roztyla. No cóż, odpowiedział niestety chora jest ale po jakimś czasie to przechodzi. Gość nie załapał aluzji.
Wiecie jestem rozczarowana postawą pracowników Cinema City. Po seansie chciałam skorzystać z toalety,a wyjście z sali już bezpośrednio na galerię. Mówię do pracownika,że ja do wc,9 miesiąc ciąży,a on trudno. Kierownik jedyne co był wstanie powiedzieć to przepraszam.
Zabrakło mi słów -
A ja się wykapalam. Maszynka poszła w ruch ale coś mi się wydaje, że miejscami kepki pozostawały, nieważne, starałam się a skurcze mi nie pomagały...czuję się padnieta jak kon po westernie a tu jeszcze głowę wysuszyć trza...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Cebulka wrote:A ja się wykapalam. Maszynka poszła w ruch ale coś mi się wydaje, że miejscami kepki pozostawały, nieważne, starałam się a skurcze mi nie pomagały...czuję się padnieta jak kon po westernie a tu jeszcze głowę wysuszyć trza...
U mnie golenie teraz to tylko przed wizytami,a tak to sie zmusic nie moge.
Teraz trzeba bedzie w razie niespodzianki
Tez sie nie przejmuje tym,ze niedokladnie w koncu mamy ograniczone pole widzenia.
Glowe tez mylam,ale suszyc mi sie nie chce i zawsze w mokrych latam.moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitaja no co ty jestem sfrustrowana baba w ciąży i mam wszystkiego dość! i az mi głupio ze tak wam tu marudzę jak dziecko
Haen jest tu specjalistka od używek
Paolka zaintrygowała i pitla
Alez nisko mam dzieciątko aż ciężko się poruszać..
Czekam aż moi pójdą na spacer z psem i lece z podlogami
Kitaja, haen, moremi lubią tę wiadomość