Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala dobrze ,ze maz kupil mopa,co ? Powiem Ci ze ja wole na kolanach myc wydaje mi sie ,ze wtedy jest bardziej dokladniej
tez jestem pedantka ,cecha odziedziczona po mamusi
NATALIA co ??? Kierownikiem musial byc facet ,bo kazda kobieta by zrozumiala,brak slow na takie zachowanie
CEBULKA golenie podczas ciazy to sporty ekstremalne jak dla mnie
Cebulka, moremi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ciekawe jak tam Zorro ,dzis nie pisala moze juz jest po zabiegu w spa
i tuli malenstwo
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Szczesciara pod suwaczkiem masz napisane co pomoze przyspieszyc porod Sex ,sex i jeszcze raz sex
takze nie szmata w obroty tylko meza bierz
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja mam to samo zdanie- na kolanach dużo lepiej
ale z tym brzuchem juz nie daję rady a czasem 2-3 razy muszę przeleciec cale mieszkanie
wiec od kilku miesięcy mopem (no dobra raz w tyg na kolanach) ale teraz mam super nowy MOP wiec sama przyjemność
No właśnie ciekawe jak Zorro
Kurczaki, to moje słonko tak się cisnie w dół ze aż boli a ja zamknięta na 4 spusty
Ahh i jeszcze golenie dzis ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:39
-
Mala to moze i sie przecisnie jak tak napiera
wole czytac te narzekania nasze na tym etapie ciazy teraz jak wiem,ze jest to czas juz bezpieczny dla naszych maluchow jak wczesniej czytalam o naszych zmartwieniach,wizytach na ip i strachu czy uda nam sie donosic ! Nigdy nie zapomne tych naszych wspolnych 9msc na belly gdyby nie ciaza nigdy bym was nie poznala,fajne z was babki takie "na dobre i zle"
izulkaa, szczesciara25, Mala_Czarna_89, Cebulka, Rozmarzona, haen, olimama, Paolka_25, mikado, Ona_89', lula.91, Nymeria, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Galaretka trzymam kciuki. Będzie wszystko dobrze, jesteś pod opieką i to jest najważniejsze.
Ją też jutro wizytuję, ciekawe co tam u mnie w środku się dzieje;-)
Zaraz zmykam się przygotować i pewnie pójdę spać, bo będę tak wykończonamoremi lubi tę wiadomość
-
Mala mysle,ze sie nie stracimy kontaktu tylko nie bedzie on az tak intensywny jak teraz
dobrze,ze mamy swoja grupe na fb tam bedzie latwiej nam sie kontaktowac,wstawiac zdjecia czy pisac co tam u nas i naszych brzdacow
Mala_Czarna_89, Ona_89' lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Juz jestem, melduję się
Jesteśmy jeszcze w dwupaku. Za nami zapisy ktg, słuchanie tętna i badanie gin. Z Maluszkiem OK
Co do mnie,hmmm... Lekarz stwierdził,ze jeszcze nie rodzę
Taaaak? Serio?
Także sobie jestem w spaJutro na badaniu zapytam o usg, wagę itp. Na ktg skurcze ponad 100%,ale nieregularne i niebolesne (sprawiające tylko dyskomfort).
Dzięki za troskę, kochane jesteście
Galaretka, trzymam kciukibiedroneczka1910, Mala_Czarna_89, Kitaja, Molcia, Cebulka, haen, olimama, Shibuya, orientalna, lula.91, lula.91, lula.91, Nymeria, Rajska, moremi, MW26 lubią tę wiadomość
Synuś
-
Ja bardzo cenie wasze porady ,a tym bardziej ze jestescie juz mamuski z doswiadczeniami
albo macie tam naskrobane w notatkach ze SR(hean)
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Zorro a nic nie wspominaja o wywolywaniu?kurcze to te skurcze porodowe ile moga osiagnac? Bo ja caly czas myslalam,ze 100% to juz podczas poroduCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Prawie wysuszylam włosy, suszarka mi się przegrzala...muszę ją w końcu wymienić, więc mam chwilę by poleżeć z brzuchem jak kamień i poczytać listopadowki...
Czy wam też tak strasznie włosy w ciąży urosły? Kolor robiłam w 5 miesiącu a odrost mam kilometrowy, aż wstyd, ale za Chiny bym w ostatnim czasie nie wysiedziala u fryzjera...
Haen bo my mamy jakieś połączenie telepatyczne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 21:08
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
nick nieaktualnyDziewczyny musze się pochwalić genetyczne super wyszły
a to zdj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f18c4f1adde.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b4f0fa33ed9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/114d4dd8d0c9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4547d7b8dd.jpgMolcia, justa1234, Cebulka, biedroneczka1910, olimama, Paolka_25, Shibuya, Mala_Czarna_89, mikado, Ona_89', lula.91, Kitaja, haen, natali101, Nymeria, moremi, MW26, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Kitaja, to chyba od sprzętu zalezy, bo na jednym aparacie miałam do 100%,a na kolejnym nawet 120
Jak położna zobaczyła zapis skurczów to od razu wypytywała czy bardzo mnie boli. Więc szczerze powiedziałam,ze nie boli wcale, tylko sprawia dyskomfortNo nie są to skurcze porodowe, pomimo,ze bardzo bym chciała.
Wywoływanie? Hmmm, jestem na sali z dziewczyną, ktora jest w 41+3 i powiedzieli jej,ze indukcje mogą zrobić ja jej prosbe w kazdej chwili. Więc chyba jest taka możliwość. Jutro podpytam jak to wszystko wyglądaSynuś
-
Cebulka wrote:Prawie wysuszylam włosy, suszarka mi się przegrzala...muszę ją w końcu wymienić, więc mam chwilę by poleżeć z brzuchem jak kamień i poczytać listopadowki...
Czy wam też tak strasznie włosy w ciąży urosły? Kolor robiłam w 5 miesiącu a odrost mam kilometrowy, aż wstyd, ale za Chiny bym w ostatnim czasie nie wysiedziala u fryzjera...
Haen bo my mamy jakieś połączenie telepatyczne...
dokladnie wyczuwam telepatie;)
mi urosly wlosy sporo przez 3 msc jak je ostatnio obcinalam