Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
do mnie też teściowa przed chwilą dzwoniła i pytała, czy coś mnie pobolewa, czy wszystko w porządku.
Odpowiadam jej, że wszystko ok, nic nie pobolewa. A ona mówi, że to dobrze.
Na co ja jej odpowiadam, że dla mnie niedobrze bo chcę już urodzić...
Rośnie we mnie irytacja po takich telefonach. Niby wszyscy czekają, ale to ja czekam najbardziej, więc niech dadzą mi święty spokój i mnie nie denerwują.. wrrrolimama, moremi lubią tę wiadomość
-
Właśnie i jak fajnie ubrać szpilki!!
mi się moja figura nie podoba na przykład chodź inni mówią że po mnie nie widać jak bym w krótkim czasie urodziła 2 dzieci, że super wygladam bla bla, mąż też zachwycony Ale MI się NIE PODOBA moje ciało.
-
Mala a powiedz co jesz przy karmieniu?
-
Anula : Mi lekarz kazał jeść wszystko tzn wprowadzać powoli i obserwować maleństwo czy go nie uczula.
Wiem że nie do mnie pytanie no ale -
I skarb, tez moze cos poradzis niedoswiadczonym
-
No ja tez tak slyszalam ze wszystko powolutku wprowadzać, ale pierwsze dni to jakos bardziej dietetycznie?
-
A np jajko gotowane?
-
Ale sie czuje zaspana i zmeczona,a usnac jak na zlosc nie potrafie.
Jestem tez juz strasznie rozdrazniona i jak zaczne dostawac eski i tel to tez sie wkurwie juz do reszty,a w szczegolnosci tesciowa.
Czuje sie tak jakbym zaraz miala kogos pogryzc by sie wyzyc i czuje,ze jestem nie za mila dla meza,ale on idzie zaraz do pracy to mu sie upiecze.
Kitaja moja karte sim tez mozesz zjesc przy okazji nie obraze sie hihi
Aaa jeszcze jak mnie dzisiaj spojenie mocno rwie przy chodzeniu to masakra..
Jakbym na dole byla jakas rozjechana jak kowboj po dzikiej jezdzie na rumaku
Az stekam przy chodzeniu.moremi lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona tez dzis mam mega bol spojenia!!!! Jakby dzidzius chcial zaraz wyskoczyc!!!
-
Anulka : oczywiście że mozna nawet w szpitalu podawali
Mi jedna doktorka kazała nawet jeść bo mam wysoka anemie - ja od czasu do czasu zjem sobie jedno bo nie mam czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 17:28
Anulaa lubi tę wiadomość
-
No a nabial? Np jogurt naturalny z jakims musli? Czy tu juz odtroznie? I czy bulke z dzemem?
-
Rozmarzona z tego co wiem to niby można ale wszystko z umiarem i trzeba obserwować maluszka JA jeszcze na smażone się nie porywam
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Anula : ta ja wcinam sobie owocowy maly jogurt i małej nic nie jest czy np ser Dziś spróbowałam bułkę z drzemem i zobaczymy jak zareaguje , z dwa razy nawet spaghetti zjadłam
Moja mala się uczulila na mleko od krowy więc piję takie 2 % i po nim jest ok.
-
Skarb,dzieki za rady bardzo przxydatne
Anula, tak wiec lacze sie z Toba w bolu bo wiem co to znaczy
Zaczynam zachowywac sie jak wariatka
Moj siedzial cicho,a ja zaczelam glosno narzekac,ze juz rady nie daje itp az sie sama nakrecilam.
Zaczelam glosno myslec,ze niech jeszcze tesciowa mi zacznie dzwonic wypytywac (jak termin sie calkiem zblizy badz po) i reszta to wywale ten tel bo co mam im mowic i czy ich usatysfakcjonuje jak mi za przeproszeniem do tylka zajrza czy cos sie nie zaczyna.
Moj wybuchnal smiechem,ze sie sama nakrecilam i co ja gadam,ze jaka frustracja.
Na to i ja buchnelam smiechem takim juz desperackim i pomyslalam Boze co sie ze mna dziejeJestes juz z nami