Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kurde Mała, a nie dalej niż 2 godziny temu dzwoniła do mnie koleżanka, że dzisiaj śniło jej się, że mój mąż okazał się gejem i nie wiedziała jak mi o tym powiedzieć...
skoro jesteśmy tacy popularni w snach to może coś jest na rzeczy?
Mala_Czarna_89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Wiem dziewczyny, że nie ma się co nastawiać ,bo ja już rodziłam podobno na początku października
Śmieszy mnie tylko podejście lekarza, w zeszłym tygodniu mówił, że nie jest jasnowidzem a dziś przepowiada poród
Masaż szyjki bolał, ale ja mam raczej duży próg odczuwania bólu, więc nie było najgorzej. -
nick nieaktualnyMW26 wrote:Wiem dziewczyny, że nie ma się co nastawiać ,bo ja już rodziłam podobno na początku października
Śmieszy mnie tylko podejście lekarza, w zeszłym tygodniu mówił, że nie jest jasnowidzem a dziś przepowiada poród
Masaż szyjki bolał, ale ja mam raczej duży próg odczuwania bólu, więc nie było najgorzej.MW26 lubi tę wiadomość
-
Noi po zapisie ktg.
Jak zwykle brak skurczy,a mala miala zabawe i caly czas mnie turbowala.
Na nic sie juz nie nastawiam i cos mi sie wydaje,ze przez ten nieregularny okres cos moze zle wyliczone.
Boli mnie za to cale spojenie lonowe,a troche pochodzilam bo bylismy po kurte z mezem,zaliczylam 3 razy sporo schodow i tez cos mokro mi ciagle na dole.
Sprawdzalam i taki glutek maly byl i teraz nie wiem czy to czop w kawalakach odpada czy to taki dziwny sluz.
Jutro wizyta u gina i mam nadzieje,ze chociaz rozwarcie sie jakies rozsadne zrobilo bo szczescie,ze to juz mnie i spojenie nawala i krzyz.
Dobrze,ze chociaz u Was cos zaczelo sie dziac.
Izulka, ja tez wyparzalam juz laktator,ale w szpitalu jakbym miala uzyc to chyba przelalabym jeszcze raz wrzatkiem bo troche jednak lezy juz od tego czasu.
Narazie jednak nie pakowalam bo stwierdzilam,ze maz dowiezie jak cos.
Z waga to naprawde skromnie wam poszlo bo ja juz jestem prawie 23 kg na plusie masakra..
Ehhh i znowu podciete skrzydla ;/Jestes juz z nami -
Izulka, swojemu tez tak grozilam,ze go do dziecka nie dopuszcze jak bedzie chory,ale nie zadzialalo.
Twierdzi,ze mu goraco,a taka gruba misiowa bluza do noszenia mu sie nie podoba,wiec sie wkurzylam i pod dlugich bojach zaciagnelam do sklepu po kurte bo swoja juz ma zniszczona.
Ogolnie sie zdziwilam bo juz kupe czasu o ta kurtke walczylam by kupic i wiecznie mu byla niepotrzebna.
Teraz jeszcze tylko zeby nosil bo stwierdzil,ze co jak nie bedzie zimy?
Ja na to,ze juz teraz ma ja nosic 0.0
FaceciJestes juz z nami -
nick nieaktualnyRozmarzona, u mnie nic się nie rozkrecilo a wręcz odwrotnie, przystopowalo.
W nocy miałam kilka bolesnych skurczy ale jak przestawalo to potrafilam zasnąć dalej. O 6 obudził mnie kolejny i po spaniu. Do 8 miałam może tylko z 4. Pojechalam na ktg i tętno dzidziusia ok a u mnie jak na złość tylko 2 skurcze się pojawiły, były bolesne a położna mówi, że to nie są jeszcze porodowe. Także aż strach myśleć co będzie potem. Zbadała mnie na fotelu, mówi że dziecko jest nisko i coś tam o główce ( to ona dotykała główkę?? ) i że nie mam jeszcze rozwarcia ale jak przyjdą skurcze porodowe to że nastąpi to wg niej w miarę szybko. No i szyjka nie jest jeszcze odpowiednio wygięta ale wszystko jest na dobrej drodze. Miała mi zrobić masaż szyki ale mówi że lepiej niech się dzieje wszystko naturalnie. Zaleciła oprócz spaceru i seksu, relaksacyjna kąpiel w wannie, bujanie na piłce i całowanie aha, no i powiedziała zebym się jeszcze zdrzemnela i nabrała sił.. Tylko się zastanawiam przed czym skoro nadal nie ma jakichś większych postępów.
A ten mój czop jak się wczoraj pojawił koło 16tej tak cały czas przy siku mi wylatuje a Tobie perełka dużo tego wyszło?
Izulkaa, mńie to z forum oprócz Ciebie to snila się też Olcia, rozmarzona z mezem, Mała czarna i MadaLena a przecież nie wiem nawet jak wygladcaie (oprócz Olci ) -
dziewczyny dobra wiadomość: energia i chęci do działania kiedyś wracają
Zła wiadomość: często jest to trudne do wykonania bo w połowie sprzątania mamy kupkę, głód lub po prostu chęć przytulenia się do mamy.
Na szczęście maz się wykazuje, nie zapomniał jak przebrać czy uspokoić maluszka. Jakie to sexy
GalaretkA dałaś małemu ta przegotowana wodę ze z kulkami nagle ruszyło? Moja od wczoraj puszcza takie brudne baczki i nie wiem czy coś jej zaszkodziło. Ale ja przedczoraj też trochę biegunkę mialamperelka89 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka spokojnie i tak jestem zdania,ze u Ciebie naprawde duzo zaczyna sie dziac.
Chocby skurcze,ktore czujesz i sie pojawiaja coraz czesciej noi zaczynaja byc bolesne.
Czop tez jest jakas oznaka.
U mnie jak narazie rezygnacja i czekam bo nic innego nie pozostalo.
Perelka no wlasnie nie mam pojecia bo jak tak w kawalkach to czlowiek nie jest pewien
Za to moze u Ciebie cos ruszyJestes juz z nami -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Nie nadrobię, szansy nawet nie ma gratulacje dla nowy mamusiek. A tym co nadal czekają na swoj cud to zycze porodu w terminie i zdrowych maluszków. Zaciskam kciuki za was.
Ja mam Kambodżę i Sarajewo w jednym..... O boziu, bywa ciezko szczegolnie nocami kiedy malutka ma kryzys ze spaniem lub napinaniem bo kupki nie moze zrobic. Ja doszłam juz w miare do siebie po cesarce. Rana ładnie sie goi, pokarm mam tylko trenujemy cycusiowanie bo nie miałam pokarmu i problemy z sutkam i mała sie rozleniwiła i łatwiej jej z butli. Licze ze z czasem bedzie lepiej. Niunia jest przesłodka, moj malutki bursztynek :* i oczko w głowie tatusia stary nawet piwa nie ma czasu wypić i w kryzysie wczoraj z teściówką kielicha nalewki walną ( po 3 tygodniach abstynencji o matko, te chłopy!!!). rano wyglada jak upiór w operze z niewyspania. Ja nie lepiej ALE CHOĆBYM PADAŁA NA GĘBĘ TO WARTO, KOCHAM TO MALEŃSTWO PONAD ZYCIE!!!!
Pozdrawiam was wszystkie gorącobiedroneczka1910, Shibuya, Kitaja, MadaLena30, Aga_502, olimama, perelka89, Molcia, Rozmarzona, mikado, Nymeria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała, my tuna zdjęcie Nadusi czekamy:-) wiesz, że Ci nie odpuscimy
Rozmarzona, mnie właśnie taki glutek jak piszesz wyleciał we wtorek, no a teraz z krwią cały czas, albo taki brązowy sam też się pojawia.
Perełka, to czekaj na meza, czekaj
A wiecie jak mój na mnie teraz mówi???
BUNIA!!!Nymeria lubi tę wiadomość
-
Wiecie jak mi wylatywal ten właściwy czop to nie miałam żadnych wątpliwości ze to to. Przede wszystkim konsystencja galarety a nie po prostu bardziej gesty śluz.
Perełka Laura miała wolne w poniedziałek (myśleliśmy ze wyjdę) i wczoraj (nie chciało im się wstać mimo ze dwa razy dzwoniłam by obudzić) wiec dzis poszła do szkoły a po szkole poleciała do kolezankiperelka89 lubi tę wiadomość
-
Na kontroli u okulisty wszystko dobrze (tylko jak dobrze zrozumiałam) mamy się na te kontrole pokazywac co miesiąc do 1 roku życia. Następna 9.12.
To badanie wygląda strasznie wkładają coś metalowego do oka dziecka a dzidziuś płacze, wolała bym tego nie widzieć, to by mnie mniej serce bolało..
Mała ginger : Jak super że już w domku jesteście! Jak tam Laura i Patryk?
Mała czemu mi to robisz?? Ja tak czekam i czekam na zdjęcie Nadulki a tu nic
Nowo upieczonym mamusia gratuluję!! Życzę dużo zdrowka i szybkiego powrotu do sił :*
Mamusie które będą się rozpakowywac o ile się nie myle Mona i cebulka myślę że kogoś nie pominelam trzymam kciuki!!!
Mamusie które nie cierpliwia się na pojawienie maleństwa, jak tu Was pocieszyc? Do połowy grudnia już wszystkie Listopadowki na pewno będą rozpakowane. :* - WIEM TO WAS NIE POCIESZYLO szybko zleci zobaczycie jeszcze potesknicie za stanem błogosławionym
Co do mojego gin to pomylił się tylko o tydzien bo mówił że urodze w 34 tc a urodziłam w 35t0d, mówiłam że to dobry gin
Ja przytylam 11 kg, przez ostanie 2 tyg waga przed porodem ani drgnela
Dziś padlam już, jeszcze jestem w koszuli, nie chcę mi się nic, dziś cały dzień będę się lenic z malutka o!! żeby na złość jakis ktoś nie przyszedł Tylko muszę coś na obiad szybkiego zrobic.... Ale mi się nie chce ech Ale to przez wczoraj nie dosc że 0 snu to o 5.30 pobudka i jazda 80 km
Ale to bajka Nikolcia najważniejsza i jej zdrówko<3. Tylko bym ją tulila calowala jest przecudowna!!
Wczoraj skończyła 1 miesiac kiedy to zlecialo???Mala_Czarna_89, perelka89, MadaLena30, Nymeria lubią tę wiadomość
-
Ja 2 razy rodzilam i nie wiem jak wyglada bo mi nie wypadl jak już to na pewno nie na moich oczach - więc nie wiem co to.
Biedroneczka a czemu tak hahaha
Wiecie co nie chce być świnia ale za 1 tydz i 3 dni minie 6 tygodni od porodu i zaczniemy seksy... tralalla jak fajnie tralala:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 14:20
-
Perelka, czyli nastepna bedziesz ty - tak obstawiam i 3 mam kciuki !!
Monia i Cebulka za was tez kciuki zacisniete !!
A pozostale "skurcze" niech przybieraja na sile
Ja po godzinnym spacerku z psiakiem padlam, brzuszek nie boli ale w pachwinach rwie. Fajne mamy tereny na spacerki, takie ze moge sunie spuscic ze smyczy i nie wpadnie pod samochod bo laki na okolo
Ok biore sie za zamowienie wanienki/stelaza itd.. - bo nie zdaze wyparzycperelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Skarb super że oczka ok nie mam czasu na komputer naprawdę! Od 3h sprzątam 2 pokoje w międzyczasie 2 karmienia. Dobrze ze Laura u koleżanki bo nawet obiadu jeszcze nie mam muszę się zorganizować. Ale przyznaje ze pospalam rano jako wymówkę mam "jak teraz pospie to będę miała więcej siły w ciągu dnia". I faktycznie gdyby nie rwaca rana to czuje się jak przed ciąża
Skarb to się będzie działo na suwaczki odliczasz dni do seksu?skarb15 lubi tę wiadomość