Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki:) dziś tylko pobieżnie Was przeczytałam a widzę ze rozmowa kwitnie:),ja niestety dziś w biegu bo latam of rana z Nadusia po lekarzach a i do roboty musiałam zawitać. A mam do Was pytanko bo siedzę i dumam. .jakie ciuchy dla malucha pakowalyscie do torby lub jakie się Wam najbardziej przydały w szpitalu?Mijagi
-
Skarb moja Gabrysia przespała to badanie u okulisty, my wizytę kontrolną mamy 16.11 i jak będzie wszystko ok to następną za pół roku.
Udało nam się załatwić oczywiście po znajomości wizytę u kardiologa, normalnie nie ma już miejsc - szkoda słów jeśli chodzi o NFZ -
Mała a tak sie balam o to badanie , tak się cieszę że jest dobrze taka ulga.
Haha a nawet nie wpadłam na taki pomysł Ja odliczam sobie od porodu <zawstydzona>
więc jak napiszę Nikusia ma już 6 tygodni to wiedcie że cos się dzieje Trochę się boję po takim czasie jak to będzie czy coś się zmieni, ale nie mogę się doczekać
Kochana jak uda Ci się wszystko ogarnąć wstaw bo my tu się niecierpliwimy tak chcemy poznać NadulkeMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Olimama mi tez ostatnio po glowie chodzily takie mysli,ze to moze nasza podswiadomosc troche opoznia porod. Bo bie wiemy co nas czeka do konca,wiemy ze porod to bol i moze po mimo tego,ze mamy juz dosc pod koniec to jednak strach przed nie znanym nas blokuje .
olimama lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ja sie boje juz kiedys wam wspominalam,ze nie dam rady w pielegnacji maluszka bede sie bala ,ze zrobie mu krzywde bo to takie male i kruche,boje sie bo tutaj jest inna kultura i inne podejscie "bardzo olewajace",boje sie ze co to bedzie jak maz bedzie w pracy a mi wody odejda albo skurcze beda mocne,czy zdazy wrocic i dojedziemy do szpitala,boje sie bo tak naprawde noe wiem co mnie czekaCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
A najbardziej sie boje,ze na porodowke pojade nie wyspana i nie bede miala sil rodzic buhahahah
Anulaa, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Aga : Poważnie? Jak Twojej Gabrysi podczas tego badania udało się spac U nas to wszystkie dzieciaczki plakaty
Ja musiałam do neurologa zapisac się prywatnie bo na nfz na luty nawet prywatnie termin mamy na 19 listopada.
Najważniejsze zeby nasze maleństwa były zdrowe. -
Wiecie o czym marze o tym by w koncu moc polozyc sie na brzuchu lub plecach i by w koncu moc zalozyc NORMALNE jeansy oj juz nie dlugo a tam sexy Skarb narazie mi nie w glowie
Molcia, olimama, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Jak jeszcze raz ktos napisze mi SMS z zapytaniem"czy juz urodzilam" lub "jak sie czuje" albo "to jeszcze w dwupaku" to objecuje,ze zjem swoja sim karte ///
olimama, Molcia, skarb15, Shibuya, alus21, moremi, mikado, Mala_Czarna_89, Nymeria, Ona_89' lubią tę wiadomość
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
nick nieaktualnyMala nie zdążyłam z woda jak tylko byliśmy w domu to go popuscilo ale na badaniach dawali mu glukozę zeby byl spokojny i chyba przedawkowali.
Dzis kupiłam witaminy k+d mam nadzieje ,ze marka nie ma znaczenia i delicol bo ma bolące baczki i meczy go brzuszek. -
Kitaja : nie wyspana do porodu brak sił?? Haha Zieciu wychodz bo mamusia jakieś bajki tworzy hahaha
Kitaja lubi tę wiadomość