Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: tak w 25 tygodniu wszystko stalo sie nagle z dnia na dzien . Moja kruszynka byla z nami prawie 4 tygodnie a potem to odeszla od nas
jeszcze nie moge uwiezyc w to co sie stalo .
Oo jaka duza dzidzie masz, malenstwa rosna jak na drozdzach -
nick nieaktualnyWróciłam , bez problemu dostałam skierowanie na badanie PAPP-a i lekarz nie pamiętał nazwy fundacji w której powinni mi to zrobić na NFZ i mówi ,ze jak wpisze ul i słowo fundacja to wyskoczy....szukam szukam i nic. Ale za to super miły Pan szkoda ,ze nie prowadzi mojej ciąży a już nie będę zmieniać
-
nick nieaktualnyJa ostatnio nic nie mogę jeść wszystko mi rośnie w ustach i nic nie ma smaku ale Dziewczyny powiedzcie mi mam w sumę ochotę na moja sałatkę w której jest ser lazurowe błękitny. Sery pleśniowy niby zakazany w ciazy ale jak się ma na niego ochotę to tez nie można hehe nawet w małych ilościach?
Ja dziś cały dzień z synkiem na dworze aż lepiej się Człowiek czuje i tak nie myśli o tym co może się wydarzyć. Dziś miałam na dodatek piękny sen ze urodziłam śliczna dziewczynkę a tu nagle pobudka i myśl że jeszcze tyle czasu do tego pięknego momentu hehe aż zasnąć nie mogłam... No ale czekamy cierpliwie i byle do poniedziałku wtedy mam usg -
madziara tak mi przykro to juz taka ciaza a tu takie nieszczescie trzymaj sie kochana ja mam wizyte 23 kwietnia i pewno umre ze strachu do tego czasu od dwoch dni boli mnie kregoslup tak jak przy porodzie ale to pewno od zabaw z mala jestem dobrej mysli
-
Nie wiem dlaczego nie mówię. Chyba nie chcę zapeszać. Może powiem po poniedziałkowej wizycie jeśli będzie ok. U mnie powoli brzuszek widać, ale ja nie należę do szczuplutkich i zawsze miałam oponki, więc nie rzuca się tak bardzo w oczy. Poza tym za pierwszym razem jak powiedzieliśmy, to mama spytała, czy zrobiliśmy to z premedytacją... ja myślałam, że z premedytacją to się robi zle rzeczy.
-
pa2 wrote:Ja ostatnio nic nie mogę jeść wszystko mi rośnie w ustach i nic nie ma smaku ale Dziewczyny powiedzcie mi mam w sumę ochotę na moja sałatkę w której jest ser lazurowe błękitny. Sery pleśniowy niby zakazany w ciazy ale jak się ma na niego ochotę to tez nie można hehe nawet w małych ilościach?
Ja dziś cały dzień z synkiem na dworze aż lepiej się Człowiek czuje i tak nie myśli o tym co może się wydarzyć. Dziś miałam na dodatek piękny sen ze urodziłam śliczna dziewczynkę a tu nagle pobudka i myśl że jeszcze tyle czasu do tego pięknego momentu hehe aż zasnąć nie mogłam... No ale czekamy cierpliwie i byle do poniedziałku wtedy mam usg -
nick nieaktualnyJa w pierwszej ciąży nie mogłam jeść tylko śniadań i generalnie miałam różne zachcianki a w tej jadlabym tylko ciastka cukierki i fast foody lub właśnie to czego nie wolno i co tu zrobić. a od Początku ciąży na rrazie 3kg mniej. W pierwszej ciąży schudłam 4 kg w pierwszym trymestrze
maia1991 lubi tę wiadomość
-
Mysz86: To ja bede trzymac kciuki ! :*
U mnie uslyszlam cos w tym stylu dalej to zrobilscie specjalnie nie ? .
Jak to uslyszalam to mi sie wszystkiego odechcialo :o -
Skarb straszna historia nawet sobie nie wyobrażam jak to przezylas
Teraz będzie wszystko dobrze limit nieszczęść wykorzystany!
Mi tam jedzenie wyjątkowo smakuje wszystko ma taki intensywny smak
Mdlosci jednak nie minęły.
I lubię to uczucie rozciągającej się macicymaia1991 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chyba znalazłam idealny wózek. Szukam , jeżdżę po sklepach , czytam opinie.Chcę być w 100 % pewna, że będę zadowolona z wózka, dlatego powoli się rozglądam, kupię oczywiście później. Zanim byłam w ciaży podobały mi się kosmiczne wózki typu quinny mood , stokke. Poczytałam opinie na ich temat i już mi przeszło. Ostatnio w kościele widziałam pewna kobitkę z wózkiem jool- z , jej synek około 10 miesięcy siedział w spacerówce i miałam wrażenie , że jeszcze chwilę i wyrośnie z wózka.
A więc byłam w sklepie i bardzo przypadł mi do gustu wózek tako extreme eco , świetnie się prowadzi , jedną ręką można śmiało manewrować. Ma super amortyzację i dużą gondolę ( 92 cm). W sklepie podobały mi się inne wózki, ale porażka co do prowadzenia.Koła są pompowane. Ja chcę taką wersję , oczywiście futerko można sobie dodatkowo domówić.
maia1991, Ona_89' lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Dziewczyny sorki , że tak wyskoczyłam z tym wózkiem , ale musimy wierzyc , że bedzie wszystko dobrze. Pozytywne myślenie działa cuda. Jeśli będziemy mówić o rzeczach bardziej optymistycznych, które nas cieszą, nasze dzieciaczki to będą odczuwały. Już od ok 10 tygodnia udzielają im się nasze emocje. Także głowa do góry
Ona_89' lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png -
Skarb, to okropne usłyszeć coś takiego od bliskiej osoby. A najgorsze było dla mnie to, że moja mama tak zareagowała i nie ukrywała, że ona dzieci nie lubi i wnuków nie chce, za to teściowa bardzo się ucieszyła i bardzo przeżyła jak nam się nie udało. To teściowa mnie wysłuchała, przytulił. .. a mama udawała, że nic się nie stało.
-
Cena około 2279 za komplet 3 w 1. A i jest troszkę ciężki . Gondola ok 6 kg a stelaż 10 kg. Nie odczuwa sie tego w prowadzeniu jest bardzo lekki. A i pododba mi się ze gondola ma reguulowane oparcie. Ja mieszkam w domku, także specjalnie nie będe dzwigała wózka. Wiadomo do samochodu , ale to tylko moment do włożenia.
haen lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png