Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bardzo fajny , ale nigdzie ich na żywo nie widziałam. Podobał mi się jeszcze jeden model tako, ale to tylko na zamówienie. A i nigdzie go nie można zobaczyć , więc ja za takie coś dziękuję. Musze dotknąć, zobaczyc, pojezdzić , pokołysaćhttps://www.suwaczki.com/tickers/xnw4yx8djb4ou6hv.png
-
No ja właśnie widziałam ten rico nano na żywo, nie przyglądałam się długo, bo facet który prowadził gapił się w moją stronę, ale na zdjęciu wydawał mi się fajny. Mam taki plan, żeby potem znaleźć swój wózek w jakimś pobliskim sklepie, sprawdzić go na żywo, a potem zamówić taniej przez internet
-
nick nieaktualnyMona śmieszne to futerko ale przyznam ,ze też rozglądam się za wózkami.
Dziewczyny strzele sobie w głowę okazało się ,że dr nie zaznaczył kwadraciku na skierowaniu ,żebym miała test na nfz a prywatnie w tym miejscu Pani mi zaśpiewała 600zł !!! i co w poniedziałek znów do jakiegoś lekarza po poprawione skierowanie. -
Mala_Czarna_89 : tak kochana , teraz malutka patrzy na nas z nieba
Zeby z kropka bylo wszystko dobrze wieze w to :*
Mysz86: Tak wlasnie powiedziala moja matka .. caly czas jakies uwagi na ten temat.
My chcielismy bardzo dzidziusia jak i jednego tak i drugiego i gadanie mojej matki nic nie zmieni
Przykre jest ze nasze matki tak nas traktuja .. nie ciesza sie naszym szczesciem .
A Twoich rodzicow to jest jedyny wnuczek ? jak mozenie lubic dzieci jak ma Cb ?
Mam nadzieje ze nastawienie matki sie chociaz u cb zmieni bo u mnie to nie mozliwe .
Co do zakupow tez bede robic pozbo nie chce zapeszac .. -
nick nieaktualny
-
Witam.
Ale tu straszne dzisiaj wiadomosci
Ja dzisiaj o dziwo super sie czulam i z corka pol dnia na dworze spedzilam a teraz mam skutki tego kregoslup mnie tak boli ze nie idzie wytrzymac. Tak piszecie o tych bolach piersi jeszcze a mi jakos tydzien temu przestaly, fakt czasami swedza ale jest teraz tak jak przed ciaza, mam nadzieje ze to nie wrozy nic zlego
Mi sie podobaja wozki Camarelo Sevilla albo Carera cenowo przystepny prowadzi sie super bo mialam okazje i jak narazie to moj typ numer jeden ja po corce malo rzeczy mam, ale narazie wstrzymuje sie z kupnem do 20 tyg pozniej zaczne szalec chociaz szefowa przygotowala dla mnie rzeczy po swoim dziecku i w przyszlym tygodniu bede to odbierac bo do biura juz przywiozla..wiec juz cos bede miala...maia1991 lubi tę wiadomość
-
w poprzedniej straconej niestety ciazy, jak powiedzielismy tesciowej o ciazy zapytala czy to na pewno dziecko mojego meza! Ryczalam jak bobr Nie wiedzialam, ze mozna tak kogos skrzywdzic jednym zdaniem. Strasznie mnie pozniej przepraszala, ale ja jestem pamietliwa i niestety mam ciagke do niej o to zal. Teraz przy tej ciazy zastanawialam sie czy warto jej mowic. ale tym razem zachowala sie jak czlowiek
-
Ja nie mam nic po córce. Wszystko oddaje przyjaciółce. Coś tam wraca, ale znikome ilości. Nawet nie wiem czy dziewczynka będzie. Jedynie to łóżeczko i wanienke mamy Przyjaciółka oddała mi krzesełko do karmienia ( stawiane na krześle) i chustę. Po wakacjach będą pierwsze zakupy.
-
ja po corce nie mam nic i zaczynam od zera jestem szczera i polowe rzeczy oddalam za darmo a odemnie kazdy chce pieniazki niesety jestes dobry al ktos twoja dobroc wykorzysta a jak ty potrzebujesz pomocy to sie odwracaja i kasuja za twoje rzeczy
-
mam sasiadke ktora urodzi w maju core i mowila ze ma duzo spiochow body itp ktore bd pasowaly nawet w listopadzie tzn ze na ten sezon dobre beda i mowila ze jesli to bd dziewczynka to odda mi cala wyprawke za paczke pampersow dobra kobieta z niej
ewulek lubi tę wiadomość
-
Moi tescie to samo ze to nie jego syna kazli nawet testy robic .. malutka byla jego matka nie odwiedzila wnuczki ani razu jak jej zabraklo to sb przypomniala o niej i ocenia mnie bez przerwy ze to moja wina i tak dalej dlugo by opowiadac teraz babcie udaje .. to jest przykre
Ale nimi sie nie przyjmuje nigdy mnie nie czaakceptuje ...
Duzo rzeczy mowili oj duzo..