Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnike wrote:Izzy-ja na ipla oglądam porody
Agnike, jesteśmy w tym samym dniu i tygodniu ciąży. Ustępuje Ci już trochę napięcie piersi, zmęczenie, mdłości? Bo mnie właśnie tak od kilku dni ale jakoś nie martwi mnie to. Wydaje mi się, że to normalne. -
nick nieaktualnyMysz tym ze ciaza mlodsza to sie nie martw :-* moja jest mlodsza o ok 1,5 tyg wiec jakbym bylam w 5 tyg. Ale nie wiem jak to mozliwe test robilam 3 tygodnie temu wiec wychodzi ze bardzo wczesnie wykryl ciaze. Zobaczymy 20.04 wtedy mam wizyte u swojego gin.
Madziara sciskam Cie mocno :-* :-* -
Mysz86 moja ciąża też byłam młodsza o nie cały tydzień jak byłam na ostatnim USG. Nie ma co się tym martwić, byleby serduszko ładnie biło .
I jak tu być spokojną w ciąży po takich informacjach, jedno jest pewne na wiele rzeczy nie mamy wpływu pozostaje być dobrej myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:09
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Micia wrote:Mysz86 moja ciąża też byłam młodsza o nie cały tydzień jak byłam na ostatnim USG. Nie ma co się tym martwić, byleby serduszko ładnie biło .
No właśnie jest tak dziwnie... Bo w normach USG u lekarza był tydzień różnicy, ale lekarz powiedział, że ok, bo miałam późniejszą owulację. W normach na stronie Parenting są 3 dni różnicy. A na wykresie tutaj już zeszłam poniżej jakiejkolwiek normy.
Ale serduszko waliło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:10
-
To razem posiwiejemy
Tez sie martwie bo moja dzidzia jest mlodsza o 6 dni no ale okresu nie mialam nigdy regularnie wiec mozliwe ale sie tym martwie .. i jeszcze tym ze dzis rano bylo mi tak nie dobrze a teraz tak po 14/15 nie odczowam mdlosci tylko troszke jak by sie uparl .
No i zaczynam chyba panikowac, a tyle bylam spokojna i opanowana -
Izzy-nazywa się porody
jak się czuję ? Różnie,wczoraj jeszcze się martwiłam bo mdłości na kilka dni opuściły,dziś za to wróciły z podwójną siłą,zawroty głowy,uczucie rozciągania w podbrzuszu,piersi bolą wciąż tak samo jednak od początku nie bolą jakoś tragicznie i apetyt dopisuje
-
Dziewczyny też jesteście takie słabe ? Chciałam iść z córką na spacer ale nawet jak siedzę to mi słabo... Biorę kwas foliowy i Omegamed Pregna ale chyba jakiś Femibion czy coś dokupić muszę. Bo nie dość że ciąża to pierwsze dni takiego mega ciepła wiosennego i czuję się słaba jak mucha.
-
Izzy się znalazła
Babcia mojego męża powiedziała mi dziś ze teraz mdłości zaczną ustępować.
Ja juz pisałam ze moja ciaza była prawie 2 tygodnie mlodsza na usg niz wg OM i dorównała a wręcz jest starsza.
A i niby wczoraj skończył mi się darmowy miesiąc na belly ale dopiero dzisiaj znikły niektóre opcje -
Ja uwielbiam swoje mdlosci troche mnie uspakajaja.... Potem ruchy dziecka bede mnie uspakajalyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualnyDziewczyny miałam ochote na mizerię i zebrałam się do sklepu po ogórki a wróciam z boczkiem- no jak powiedzcie mi no jak to możliwe !!1
O 18.00 mam wizytę bo w luxmedzie ,zeby zrobić za własny hajs test PAPP-A to trzeba skierowania od lekarza z grupy ...mogę mu powiedzieć ,ze nie chce żeby mnie badał i ,ze ja tylko po to skierowanie ? Nie mam tej cholernej karty ciąży i obawiam się ,że zechce mnie badać.Izzy lubi tę wiadomość