Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie napewno bedzie dobrze. Wypoczywaj!
A ja dzis rano z mdlosciami ale później zmobilizowalam cztery litery i wyszlam z psem na dwór godzinę mnie nie bylo ja zlapalam słońca a piesek sie wyszalal. W drodze powrotnej wstapilam do warzywniaka i kupilam banany kiwi i trzy truskawki wiem ze to nie nasze ale byly takie czerwone i nawet dobre. Zrobilam sobie w domu sałatkę owocowa i jakbym dostala kopa po niej cale mieszkanie wysprzatalam -
nick nieaktualny
-
Madziara wspolczuje...Trzymaj sie...moze warto zrobic badania genetyczne jezeli to juz ktorys raz... Nie poddawaj sie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:01
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Madziara tak mi przykro.
Dziewczyny u nas w rodzinie od wczoraj wieczór tragedia. Brat męża pojechał z żoną do szpitala 38 tc. Brzuch bolał,lekarz prowadzący kazał przyjechać na drugi dzień. Pojechali, a prowadzącego nie było, inny dyżur pełnił.Stwierdził zgon dziecka. Trzymali ją cała nić z tym dzieckiem i dopiero rano wywołali poród. Coś strasznego.
Dziewczyny nie można bagatelizować plamien i boli, trzeba jechać do szpitala. Musiałam Wam powiedzieć o tym.Shibuya lubi tę wiadomość
-
Madziara k........ trzymaj się, trzymaj się mocno!
Nie tak miało być. Miało już nie być takich informacji, już za późno
natali aż mam ciary. Boże, nie mogę o tym myśleć.
Im bardziej was znam tym jest ciężej..
Shibuya nie dziwię się, że się martwisz co w środku. Właśnie dlatego poleciałam sama dziś do gina. Powiedziałam mu, że bardzo lubię teraz do niego przychodzić i mogę być co tydzień. A on mi na to: żeby tak nfz chciał za to płacić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:49
-
Boze jak mi przykro Nie wiem co powiedziec az mi ciarki przeszyly..
Dalej do mnie powrocil strach o malenstwo .madzi4aam lubi tę wiadomość
-
witam wszystkie przyszłe mamy. Pisalam tu kilka tygodni wczesniej , ale pewnie nikt juz mnie nie pamieta, wiec postanowilam o sobie przypomniec:) Podczytuje was w miare regularnie i chcialabym dołączyc...jestem w 9 tygodniu, do tego czasu zaliczyłam szpital ( z powodu plamien ) i usuniecie zeba. Wczoraj byłam na usg i kropek czuje sie swietnie ma 2,2 cm:)a to jest najwazniejsze.
wiem , ze pozytywne myslenie to połowa sukcesu wiec staram sie odpoczywac i nie denerwowac ( choc ten cholerny zab boli od poltora tygodnia a ja nie moge spac )
Współczuje i sciskam mocno wszystkie mamy , których maluszki odeszly... sama jestem po poronieniu ( rok temu )i wiem jaki to potworny ból. U mnie tez nie było objawów ze dzieje sie cos złego , jedynie lekkie plamienie , z ktorym po dwóch dniach pojechalam na IP a tam sie okazała ze serduszko nie bije
trzymam tez kciuki za wszystkie przyszłe mamuski na tym forum. Jestem pewna , ze wszystkie szczesliwie dotrwamy do konca ciąży.
Mala_Czarna_89, suzie lubią tę wiadomość
fajnaaga -
Siedze i placze tak mi przykro..... Ja jeszcze mam 13dni do wizyty i chyba oszaleje ....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jejku widzę ze się wyjątkowo udzieliło dzisiaj nie tylko mi.. Wiem ze mam mega przewagę w tym ze byłam dziś u lekarza. Dziewczyny spójrzcie na pierwsza stronę lub jakiekolwiek statystyki- dzieje się wiele zła na świecie ale to niewielki procent w skali całości. Musimy wierzyć cóż więcej nam zostało.. A jak ktoras nie wytrzyma to zawsze można na ostry dyżur podjechać.
Co do "skuli.." nie wiedziałam ze to gwara -
Nie jestem pewna ale chyba tutaj któraś z Was pisała o takim serialu na YouTube 'Położne'. Obejrzałam 3 odcinki i jestem zeschizowana.. I pewnie przeżyję szok, że u nas takiej opieki nie ma
Tak czy siak uświadomiłam sobie też, że jestem dopiero w 10 tygodniu i do porodu jeszcze długa droga, wszystko się może zdarzyć. Jeszcze nie ma się co cieszyć..
U mnie 12 dni do usg. Odliczam..