Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sajgonara gratulacje niech rośnie zdrowo ! Hean ja prawie w ogole nie śpię w nocy odsypiam trochę nad ranem! Wszystko mnie boli gorzej jak u staruszki ...no dobra ja juz mam dość bycia w dwupaku,czekam na powrót męża i jadę rodzic ,a co tam marzyć można
perelka89 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Sajgonara, super już nie mogę się doczekać Waszego powrotu do dmu i relacji ze spotkaia z pozostałymi domownikami
U mnie mały jednak się chyba rozmyslil i nie chce wychodzić parę marnych skurczów i pozolił spokojnie pospac:-)Sajgonara lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Listopadowki to twarde zawodniczki patrze na wasze suwaczki i w sumie glupio mi,ze tak marudze ze chce rodzic bo wy juz w sumie 40tydz + !Moze w weekend falowo zaczna sie masowe porody,a jak nie to pewnie beda masowe sexy w weekend dobra ide spac...
olimama, moremi, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Gratulacje Sajgonara!
Ja juz nie mogę spać. Ciągle wyczekuję ruchów Małego, bo jakoś mi ich mało. Wiem, głupia jestem.
Idę zaraz zrobić sobie jakieś śniadanko, bo już głodna jestem jak wilk odkąd jem ostatni posiłek o 18, to mam spokój ze zgagą, ale za to rano wcześnie umieram z głodu
Mam zakaz od mojego mówienia mu o Waszych porodach, wyobrażacie sobie? mówi, że go załamuje to, że tyle z Was rodzi, a u mnie nic się nie dzieje -
Sajgonara gratulacje
Perełka mam wymagania co do dnia porodu, bo mogę sobie na nie pozwolić, a i tak życie wszystko zweryfikuje hehehe
Także, moja wizja swoją drogą, Julki swoją drogą
Nie chcę rodzić dzisiaj, ale jak zacznę to co zrobię, nic nie zrobię - na razie do połowy dnia będę się oszczędzać, po południu przejdę się po schodach, wieczorem zbałamucę męża
olimama, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Sajgonara gratulacje!!!
Izulka co tam u Ciebie słychać? Rozkrecilo się?
Modliszka powiedz mezowi że nie jesteś sama...
Dziś jest dobry dzień na poród:)Ja,Modliszka(wraz z mężem:D), Ona i Olimama jesteśmy gotowe i chętne Któraś jeszcze?
olimama, Ona_89', moremi lubią tę wiadomość
-
Paula, mówiłam, ale do niego to nie dociera myśli, że tylko ja zostałam na placu boju i ze tylko ja czekam, a Wy wszystkie ładnie hurtowo rodzinie jak na taśmie i gada do mnie, że z moim tempem, to pobiegnę na porodówkę z tabliczką: KONIEC WYŚCIGU głupek
Ona_89', perelka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySajgonara, gratuluje super nowina w rana! Dużo zdrowka dla Was!
A Ty Izulkaa jak tam?
A ja mam jakiś kryzys, nie chce już rodzić, boje się! W nocy co godz miałam skurcze, dla mnie bardzo bolesne aż mnie skrecalo a to z pewnością żadne skurcze porodowe. Doszlam do wniosku że jak będę takie miała co 3min to chyba prędzej umrę niż urodze a pewnie beda jeszcze bardziej bolaly niż te myślałam że mam dość wysoki próg bólu ale chyba jednak nie... No płakać mi się chce!
Ide szykować się na ktg na którym albo zdąży zapisać się jakiś skurcz albo nie... Masakra! Mam dość