Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paaula84 wrote:Dzień dobry:)
Sajgonara gratulacje!!!
Izulka co tam u Ciebie słychać? Rozkrecilo się?
Modliszka powiedz mezowi że nie jesteś sama...
Dziś jest dobry dzień na poród:)Ja,Modliszka(wraz z mężem:D), Ona i Olimama jesteśmy gotowe i chętne Któraś jeszcze?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A może żeby było ciekawie...dzisiaj 6 listopada, to sześć by się nas rozpakowało ?
Jedna już rozpakowana - 1) Izulkaa
Nominuję na dziś:
2)moremi
3)olimama
4)Paula84
5)siebie
6)moodliszka
Shibuya jeszcze nie ma w tygodniach 4 na przodzie, więc niech Julka da szanse wykazać się innym
W ogóle co to ma być, że te z połowy listopada już się rozpakowują a te z początku cały czas w dwupaku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:17
olimama, Mala_Czarna_89, Shibuya, moodliszka, Paaula84, moremi, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Ale sie dzieje
Gratulacje dla Sajgonary i Izulki!
Natali, Ty z tego co pamietam masz niedoczynnosc tarczycy tez tak?
Czy cos pomylilam?
Jesli tak to miala Twoja corcia robione badania pod tym katem?
Bo u mnie w rodzinie nim wykryli u zony kuzyna niedoczynnosc to okazalo sie za chwile,ze jej cora tez ma.
Nie zawsze tez musi to byc niedoczynnosc tylko nadczynnosc i moze dlatego duzo je,a nie przybiera na wadze?
Mala, u mnie tez juz kilka lat wlasnie wychodzi ta osemka i nie moze cos wyjsc.
Ja po ciazy bede musiala usunac bo okazuje sie,ze jeden zab wrasta sie w drugi.
Hmm to nie wiem co to moze byc innego moze gdzies Cie przewialo?
Olimama, tak sobie wyobrazilam te korki na porodowkach,a przedtem jak wszystkie ciezarne na wozkach sie scigaja o miejsce na porodowce hihi
Perelka, daj znac jak po wizycie
Widze,ze obie dzisiaj bedziemy sie badaly
Ja dzisiaj mialam wczesna pobudke bo po 7 brat dzwonil,ze jest po badaniach,a przed szkoleniem i czy jestem w domu.
Wpadl,wiec troche pogadalismy i pojechal.
Jestem troszke przez to niewyspana i obolala bo w sumie noc przespana,ale spojenie w kazdej pozycji bolalo i wszedzie czulam mala.
olimama, perelka89 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona dobrze kojarzysz. Nati miała robione badania i odpukac z tarczyca ok. Ona poszła w tatusia. Męża jak poznałam to był spaslak. 16 lat 183cm i całe 57 kg ważył tak więc jestem spokojna. Badania robimy raz w roku i odpukac jest ok.
Ona trenuje 5 godz tygodniowo taniec plus jakiś wf w szkole.
Zrobiłam sernik i już nic mi się nie chce. Do sklepu pojadę z Nati,mam godzinę na lenistwoRozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona mi się te ósemki jakby nie mieszczą są takie ściśnięte. A szkoda gadać... Ale pociesze wyrywanie nie boli mają dość mały korzeń
A z Izulka dzis pisałyśmy chyba ok 4 nad ranem i rozkminialysmy czy te skurcze to juz to
GRATULACJE!!!moremi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje
Plamic można jak się szyjką rozwiera.. lepiej może to sprawdzić??
Ja chyba do tej pory nie wiem co to skurcz bo ja mam albo bóle miesiaczkowe albo takie jak przy biegunce. Jedynie czasem czuję napięcia całego brzucha ze dech zapiera ale to nie boli... Za to napieranir na krocze znam doskonale bo nawet teraz boli... Negocjuje z synem ze jak chce wyjść to dzisiaj lub jutro a jak mu się nie spieszy to dopiero po 15.11 bo mamusia wcześniej ma inne plany. A dzisiaj byśmy na przekór ojcu zrobili żeby nie szedł jutro z synkiem na piwo :pWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 11:21
-
Rozmarzona 20 lat minęło w lutym jak razem,13 po ślubie. Były wzloty i upadki ale przetrwalismy i nie oddam go nigdy.
Dla mnie Nati jest idealna. Nie za chuda,nie za gruba. Jest idealna. Lekarz stwierdził,że lepiej z niedowaga niż nadwagą.olimama lubi tę wiadomość
-
tak tak dziewczyny miałam to zaraz po badaniu, wiem, że tam ok, bo wczoraj badała gin dokładnie
ale już teraz się nie stresuje, bo nawet jeśli coś się szykuje to dobrze
Izulka gratki wielkie
nonono się dzieje
zrobiłam sobie dziś taki 1,5h spacerek z psiną, ona padła, ja padła a zuza w brzuchu szaleje, chyba się jej spodobało -
olimama wrote:Mam jeszcze pytanie, czy jak odpadnie czop i nic już nie chroni dzieciaczka to można brać kąpiel w wannie?
olimama lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!