Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
natali101 wrote:Dziś na ktg lekarz powiedział dziewczynie,że ma się zgodzić na zniszczenie,jak jej zaproponują,a nie strugac kozaka. Bo ona chce rodzić sn bez znieczulenia,a ma problem z ciśnieniem.
Swoją drogą śmiesznie czasami telfon/tablet przekręca-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przedstawiam wam Nadusię
Molcia, szczesciara25, moodliszka, moremi, MW26, Shibuya, perelka89, haen, Nymeria, olimama, Ona_89', madzi4aam, MadaLena30, mikado, Rozmarzona, natali101, Galaretka, Izik, Ginger84, skarb15, alus21, izulkaa, Cebulka, justa1234, biedroneczka1910, Aga_502, Paaula84, Kitaja, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję
Jak tak patrzę, to to dzieciństwo wcale nie jest takie szare
Ps. Tylko z waszego powodu odpaliłam komputer, także tego, ważną rolę pełnicie w moim życiuShibuya, moodliszka, haen, Nymeria, Ona_89', MadaLena30, mikado, Rozmarzona, MW26, Cebulka, Aga_502, Kitaja, moremi, Paolka_25, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Jaki Mój jest bezczelny! dzwoni do mnie i mówi, że po pracy przyjedzie razem z kolegą z pracy, bo razem pojadą na tą imprezę. Pytam się go, po co mi to mówi. A on: no żebyś wiedziała i była przygotowana!
Czyli czyt: żebyś się pomalowała, przebrała, ogólnie ogarnęła i nie wyglądała jak pół dupy zza krzaka
Dobrze wiedzieć, że się mnie wstydzi w takim wydaniu hahahah nie no, dobrze, że dał znać, bo bym raczej się zapadła pod ziemię jakby mnie tak zobaczył ten nasz kumpelmoremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Mala sliczna jest NAdusia, a Laura jak dumnie trzyma siostre na rekach - ahh sie rozczulilam
Izulek ale nas zaskoczylas - gratuluje!!
Sajgonara gratuluje coreczki!
Jak bedziesz czula sie juz na silach to skrobnij do nas.
Modliszka mam identycznie, wole wstac i polozyc sie na drugi bok niz przekrecic
A swoja droga ja bym byla wdzieczna ze maz mnie poinformowal o przybyciu goscia, bo np. jeszcze siedze w szlafroku hehe
Moj malzonek antybudowlaniec od wczoraj montuje plyte i zlew..wiec chyba bede mogla sie wam pochwalic dzis kuchnia w komplecie
A ja od rana zrobilam 2 prania, no ok pralka, ale trzeba zaladowac /wlaczyc/wyjac/rozwiesic... i zrobilam zakupy brakujace dla Hani chodz jeszcze nie wszystko
Jak maz widzial ze otwieram nowa karte na allegro to mowi do mnie : uwazaj bo chyba dodajesz do koszyka przez pomylke bo ta kwota ciagle rosnie - hahha smieszne - chyba nie zdaje sobie sprawy ile wydane jest na wyprawke
Rozmarzona, moodliszka, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
A wiec wiesci po wizycie sa nastepujace
Szyjka rozpulchniona,praktycznie jej nie ma i rozwarcie na 2 cm.
Pytal czy regularnie okres dostawalam wczesniej,ale mowilam mu,ze wlasnie nie bo mialam rozjechane.
Pytal,wiec jaki mialam termin z pierwszego usg to mowilam,ze mniej wiecej sie pokrywalo.
Mowil,ze czekamy i jak nic sie nie wydarzy to w tyg mam znowu zapisac sie na ktg,a w piatek 13tego stawic sie do szpitala na czczo..ale data
Jak zapytalam czy cos przewiduje kiedy moze mnie zlapac to stwierdzil,ze tego nie idzie przewidziec,ale ze postepy od poprzedniej wizyty sa.
Mowil,ze czekamy tylko teraz juz na bole.
Mam do Was pytanie.
Bo jak wrocilam i sie za przeproszeniem przecieralam po siuskach to na papierze byla zywa krew i jakby taki kawalek z krwia czegos.
Nie byl to raczej czop,ale powiedzcie mi czy to cos zlego, czy raczej normalne jak mi tam grzebal?
Mala, slicznosci ten Twoj Skarbek
Perelka,a Ty jak tam??
Jak dla mnie moze sie zaczynac i mamy z mezem przeczucie,ze jednak na weekend samo cos sie zacznie.
Dzisiaj moge rodzic,ale nie przed 1 bo mezu do tej godziny w robocie bedzie.olimama, MadaLena30, moodliszka, Izik, Molcia, Ginger84, perelka89, Mala_Czarna_89, Shibuya, biedroneczka1910, Ona_89', Kitaja, moremi, Paolka_25, Nymeria lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami