Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb, nie to raczej nie skurcze bardziej to taki bol brzucha po badaniu jak po seksie odczuwalam.
Wiecie co tak sie cieszylam,ze cos sie rusza,ale ja to mam jakiegos jebanego pecha..
Moj czytal wiadomosci na necie z miasta i rozumiecie,ze jest remont szpitala gdzie mam rodzic i nie bedzie porodow rodzinnych do konca listopada..?
Ryczec mi sie chce z tego wszystkiego bo tak chcialam by maz przy mnie byl jeszcze jak sam do tego dojrzal.
Nie wiem nawet jakie warunki mnie czekaja skoro remont bedzie..
Nie ma u nas innego szpitala gdzie przyjmuja porody i jestem zalamana.
Jeszcze niech mi sie ten zjebany lekarz trafi,na ktorego skarge pisalam to juz wgl kaplica.
Napisalam do poloznej takiej fajnej czy to prawda,ale raczej tak bo oburzona babka napisala do redakcji,a redakcja to sprawdzala i podtwierdzila ;/Jestes juz z nami -
A u mnie termin z om i usg ten sam.
Dziewczyny czekam na rozwój sytuacji u Was. U mnie nudno więc mogę kibicować.
Mam plan wyciągnąć dziś męża do nowego centrum handlowego. Już chyba 3 tygodnie otwarte,a my nie byliśmy. Autem całe 5 min drogi. Zobaczymy czy da się namówićRozmarzona, moodliszka lubią tę wiadomość
-
Mala ale sliczne te Twoje dziewczyny:) Laura tak dumnie trzyma siostrę-piękny widok a jak Ty się czujesz? i jak tam kupki u Nadi?cos wspominalas,ze sa wodniste,lepiej już?
Ginger,Zorro co tam u was?
Rozmarzona gratulacje super wieści z wizyty:) trochę nie ciekawie z tym Twoim szpitalem,a nie możesz jechac do innego? będziesz bardziej spokojniejsza,ze nie trafisz do tego lekarza,co skladalas skarge,no i będziecie mogli mieć wspólny porod
Nati sernik pieklas mniam mniam,ale Twoja rodzinka ma z Toba dobrze udanych zakupow
Madzia to czekamy na zdjęcia kuchni w końcu przygotowania dla maleństwa ruszyly pelna para .Niech wam się tam dobrze mieszka
perelka i jak tam po wizycie? mam nadzieje,ze przeczytamy wiadomość od Ciebie "lekarz wrozy porod na dniach;)"
izulka,sajgonara jeszcze raz gratuluje tylko można wam pozazdroscic,ze już jesteście po
Rozmarzona, perelka89, Mala_Czarna_89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja, no wlasnie nie moge gdzies indziej bo tylko w tym szpitalu u nas w miescie przyjmuja porody. (je.. zadupie).
Do innego miasta jechac za duzy stres z dojazdem tym bardziej jak nie wiem czy maz wtedy w pracy nie bedzie noi nawet tak nie znamy tamtego miasta.
No nic pech sie mnie cos trzyma
Ciekawe jak maja duzo np teraz porodow przy tym remoncie,a malo sal to gdzie babki mieszcza, na korytarzu...?
A mialy byc porody po ludzku,a to idzie w odwrotna str wszystko.
I jeszcze znowu tesciowa wydzwaniala,ale teraz do meza co za babsztyl ciezki!
Perelka,a Ty jak tam?
Moze odrazu na porodowke pojechalaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 17:26
perelka89 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Czytam Was dzisiaj od rana i nie mogę nadrobić, bo co chwila "coś".
Najpierw o mnie przeżyłam wczorajszy dzień, dałam radę, poleciało kilka łez, ale tak jak pisałam trzymałam się z daleka na cmentarz poszłam dopiero po konsolacji jak już nikogo nie było. I tak jak pisałam najgorsze było spotkanie z moją kochaną babcią o nikogo tak się nie martwiłam jak o nią. I muszę pochwalić mojego męża, zachował się fantastycznie, chcę go takiego zawsze!!
Zamówiliśmy też nowe drzwi do pokojów i łazienki i to też dla mnie niespodzianka bo myślałam, że nastąpi to dopiero jednak po narodzinach
Sajgonara gratuluję! Zaskoczyłaś i to bardzo!uśmiech pewnie nie schodzi Ci z twarzy;-) zdrówka dla Was!
Izulkaa gratulowałam na fb ale tutaj jeszcze raz! Mimo cc widzę, że tryskasz radością i energią,oby tak dalej!
Moodliszka oby u Ciebie było to, to że Maluszek zbiera siły na,poród u mnie dwa dni był spokojny też myślałam, że to to ale wczoraj znowu ruszył z całej petary
Rozmarzona gratuluję rozwarcia!i obyś nie chodziła z nim tyle co ja, życzę szybkiego rozwoju akcji!
Perełka ze względu na ten sam termin jestem bardzo ciekawa jak Twoja wizyta, co z rozwarciem, jak waga itd. Pisz tu szybciutko!
Cebulka jestem zdziwiona, że Ty jeszcze cała...
I generalnie to jak Ci lekarze Was badają? Ja nigdy żadnych plamień nie miałam, żadnego krwawienia... Ale zawsze mówiłam, że mój lekarz to Anioł baaardzoooo delikatnymoremi, Rozmarzona, perelka89, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
remont w sumie też muszą zrobić aby te porody były po ludzku... może jednak da się cos wykombinować na rodzinny poród??
Odwołuje że do mnie nikt nie dzowni .. własnie dzowniła teściowa i pierwsze pytanie jakie zadała to czy jeszcze podwojnie czy już pojedynczo jestesmy ;P -
Izulka gratulacje!!!
Mala czarna sliczna córunie a zdjęcie z Laura aż się rozczulilam Jaka wpatrzina w siostrę
Alus trzymam kciuki zeby się rozkrecilo
MW ja też bym pojechala do szpitala
Ja jeszcze nie dotarlam do szpitala na sprawdzenie Pewnie miedzi 19 a 20perelka89, Mala_Czarna_89, MW26 lubią tę wiadomość
-
Olimama - to widzę, że w razie takiej sytuacji, gdy nic się nie będzie działo, to mniej więcej w tym samym terminie będziemy nadawać ze szpitala? z tym wywoływaniem, to pewnie też zależy od szpitala. No cóż, zobaczymy, czy będą z nami postępować tak samo. Mimo wszystko życzę nam, żeby jednak Maluszki same postanowiły nas zaskoczyć i wyjść wcześniej - zanim będzie konieczny szpital
Rozmarzona, co za pech z tym szpitalem wiadomo, remont muszą zrobić, dobrze, że robią, ale kurczę... Masakra. Nie dziwię się, że Cię ta informacja wyprowadziła z równowagi
Paolka, mój to jednak się chyba też nie wycisza dzisiaj znowu się rozruszał Rozpycha się na wszystkie strony, choć może mniej intensywnie niż ostatnio. No ale wygląda na to, że wczoraj miał zwyczajny dzień lenia
Byłam na zakupkach. Trochę się brzuch spinał, ale nic poza tym. Weszłam na te swoje drugie piętro z "lekkim" obciążeniem, ale chyba nic mnie nie ruszy haha, jak to mówi moja mama - Ciebie to nawet atom by nie ruszył
Nie wiem jak Wy, ale ja już sobie siedzę w piżamce co prawda deklarowałam mężowi, że mogę po niego podjechać po imprezie, ale chyba się z tego w razie W wymiksuję bo nie chce mi się już nigdzie wychodzićPaolka_25, perelka89, moremi, olimama lubią tę wiadomość
-
Ja miałam mieć na kolację hamburgery takie własnej roboty ale nigdzie w sklepie osiedlowym nie mogłam znaleźć bułek a mąż dzisiaj do 18 w pracy i jakiś dalszy sklep odpadł... taką miałam ochotę, wołowinę na kotleciki kupiłam, sałatę lodową, pomidorka... Ajć chyba mnie pokręci!
perelka89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Ehhh dziewczyny trzeba zapic smutki vitaminka marchewkowa.
Mam przeczucie,ze moja mala w weekend mnie zaskoczy, a do niedawna myslalam sobie,ze eee pewnie przenosze.
Nie wiem moze po tym badaniu jak pogmeral to mam wrazenie,ze cos sie ruszy i takie wewnetrzne uczucie mi to podpowiada?
Tak bardzo chcialam juz rodzic,a teraz mi smutno,ze maz nie bedzie przezywal tego ze mna.Jestes juz z nami -
Perełka ja mam zwolnienie do 12-go a jeśli nie urodzę to 13-go wizyta. Także jeśli zdążę przed 13 to dopiero będę wiedzieć co u Maluszka po porodzie. A Ty ostatnio wizytę miałaś 2 tyg temu tak?'i Agatka ile przybrała przez ten czas?
A napisz mi jeszcze jak u Ciebie z cyklami było? Też ostatnią @ miałaś 4.02? Bo ja już nie wiem... Może jednak powinnam się sugerować terminem z USG??Paolka _25