Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona, super wiadomości powolutku do przodu!
Ja jestem właśnie ciekawa jak szpitale zaopatrują się na nas ciężarne z nieregularnymi cyklami i na datę porodu. Bo jeśli patrzeć na mój termin z pierwszego usg, to termin mam na 15.11, więc równie urodzić mogę pod koniec listopada. A lekarz kazał mi do tego 15.11 najpóźniej być w szpitalu. Jako, że to weekend, to pojedziemy 12.11 lub w piątek 13.11. Ciekawa jestem czy będą czekać wtedy aż coś się zacznie dziać czy wezmą się za wywoływanie...Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona : super! Są postępy
Mała : jejku jejku jakie Ty masz śliczne córeczki Jeszcze raz gratuluję na pewno jesteś z nich dumna.
Izulka ; jeszcze raz gratuluję niunia masz prześliczna Ucaluj od cioci :* Dużo zdrówka dla Was :*
Mój mężu mnie rozwalił.. No bo ten zrobiłam sobie parę fotek w króciutkiej sukience z dużym dekoltem (tzw. Małej czarnej - Ania wybacz ) no i mój mężu obejrzal i przyszedł oburzony do mnie.. Ja myślę sobie jaki ma w tym problem a on ze takie wyzywajace, że komu je robiłam itd. ja szok i pytam a Twoje siostry robiły co chwilę a on ze dla chłopaków i pogadane Ale wiecie co miło ze on taki o mnie zazdrosny jest a myślałam już ze ze mną źleWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:53
Rozmarzona, Mala_Czarna_89, moremi, izulkaa lubią tę wiadomość
-
Ostatnio mu się nudziło więc wysłał sms do wróżki z danymi drugiej połówki czyli moje i wiecie co wyszło?? ze go zdradzam. ja nie moglam opanować się śmiechem jak mi to pokazal. I powiedziałam mu tak że oczywiście Kochanie noc w noc z Nikolcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 14:57
moremi lubi tę wiadomość
-
mmmm ale mam dziś fajny obiad, muszle faszerowane szpinakiem, z beszamelem i pomidorkami koktajlowymi, musiałam się pochwalić a co
kurde dziewczyny mam wrażenie, że coś ze mnie wylatuje, jak jestem w toalecie, coś czerwonego, nie udało mi się złapać na papier, ale widzę to na dnie wc (sory za dosłowność) -
Mnie dziś z rana potraktowali oxytocyna myślałam że jajo zniosę ale dzielna byłam ,wczoraj zostawili mnie na obserwacje z tymi wodami rozwacie mam na 3,5 cm ale dalej ie idzie . kibicujcie nam cioteczki:)
Rozmarzona, perelka89, haen, Mala_Czarna_89, MW26, mikado, MadaLena30, olimama, Shibuya, biedroneczka1910, moremi, Kitaja, Paolka_25, Nymeria, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Alus oxy brrr, trzymam :* !!!
Anet chciałabym Ci pomóc ale mi ani w pierwszej ani w drugiej czop nie wypadl..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 15:25
-
Dzieki dziewczyny Wam bardzo za wsparcie wiele to dla mnie znaczy, Kochane jestescie :*
Anet, ja Ci wlasnie pisalam o plamieniu,ze takie po badaniu mialam,ale brazowe zawsze,a teraz zywa krew.
Pewnie cos naruszyl
Kurcze zaczyna mnie dol brzucha konkretnie bolec i mam nadzieje,ze jak ma sie cos rozkrecic to do czasu zanim maz do pracy pojdzie,a jak nie to zostane z tym sama ehhh.
Ja wlasnie nadzienie ze szpinakiem swojemu do nalesnikow zrobilam,ale musze sie na chwile polozyc i poobserwowac co to bedzie dalej.
Jestes juz z nami -
rozmarzona a liczysz co ile masz skurcze;) ? To skurcze tak? czy źle zrozumialam?
szczęściara, cebulka i co tam u Was? -
skarb15 wrote:Ostatnio mu się nudziło więc wysłał sms do wróżki z danymi drugiej połówki czyli moje i wiecie co wyszło?? ze go zdradzam. ja nie moglam opanować się śmiechem jak mi to pokazal. I powiedziałam mu tak że oczywiście Kochanie noc w noc z Nikolcia
Ja myślę
Rozmarzona czyzbys się szykowała?
Izulka mnie trochę zaskoczyła. Tzn wiem ze miała bardzo bolesne skurcze juz długo ale myślałam ze dotrwa do terminu ccRozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a u mnie straszne parcie na odbyt i pochwę przy tym twardnieje brzuch ale znośnie,bo głębokie wdechy pomagają. Mąż się boi bo mała się nie rusza i chce jechać do szpitala, a ja już sama nie wiem co robić. Wczoraj na wizycie, jak już pisałam, było rozwarcie na 2.5palca i lekarz mówił, że powinno się dzisiaj zacząć, co robić
-
Jestem kobiety....musiałam ochłonąć...generalnie moj gin stara się coś ogarnąć żeby mnie przyjęli, no ale przepelnienia nie przeskoczymy...w sumie może i dobrze, że nic się mocno nie rozkręca bo jak by mnie odeslali to nie wiem co bym zrobiła...szczególnie, że podzwonilam dziś po tych lepszych szpitalach i wszędzie tlumy...
No nic czekam na info od gin...ale widzę, że poprostu Izulkaa zajęła moje miejsce ;-Pskarb15 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Alus oby sie rozkrecilo po oxy...3mam kciuki.
Rozmarzona moze bedziesz nastepna
Tez bylam ciekawa jak to jest przy nieregularnych miesiaczkach, ale moj gin twardo trzyma sie OM, moze dlatego ze z pierwszego i prenatalnego usg wychodzil ten sam termin.
Ja wczoraj i dzis mam bole okresowe i w przeciwienstwie do was mama nadzieje ze nic nie zwiastuja - 3majcie za to kciuki, jeszcze nie jestem gotowa
Perelka a ty co ucichlas? Cos zaczelo sie dziac?Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Mój poszedł na imprezę. Powiedział, że napije się tylko piwka do obiadu, że mam się nie martwić i gdyby się coś zaczęło dziać, to mam dzwonić od razu
No to skoro sobie poszedł, to mam dostęp do samochodu, to śmigam do sklepu po jakieś pieczywko, bo nie mamy co jeść w razie czego może jak trochę pospaceruję i po schodach się przebiegnę, to coś ruszy
Magdalena no u mnie z om a pierwszego usg jest 10 dni różnicy... No ale dopiero niedawno wpadłam na to, że om mi policzyli przy 28 dniowych cyklach, a ja mam 31, więc teoretycznie termin bym miała z om na 8.11. A jako, że wtedy mi się owu spóźniła, to możliwe, że jednak ten termin z pierwszego usg jest najbardziej wiarygodny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 16:13
MadaLena30 lubi tę wiadomość