Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Leci mi oxy od godziny i jestem podpieta pod ktg i chce mi sie siku...
Maz dowiozl rzeczy i tyle.
Jezeli po oxy nic sie nie ruszy (po kroplowce czy samo z siebie), to dzien przerwy i dopiero kolejna, takze to moze byc dobijajace, ze bedzie jak u Madzia4am trwac i trwac.
Zmienily sie polozne i teraz jest mniej fajna... -
Modliszka najważniejsze,ze lekarz nie zbagatelizował w szpitalu bedziesz pod dobra opieka Ty i mały a to najwazniejsze ! Michas to duży dzielny chłopak i napewno wszystko będzie dobrze! A Ty teraz musisz być dzielna . Shibuya ja jak pojechałam do szpitala to małego tętno tez było 130-180 tłumaczyli mi to wtedy,ze jest to bardzo dobre, bo podczas jego aktywności rośnie do góry ale zaraz spada także spokojnie hean a Ty nas tu informuj co tam, mam nadzieje,ze masz duży limit internetu w tel
Shibuya lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Moodliszka bedzie dobrze, moze tez Cie podlacza pod oxy. Ja zostalam przyjeta jak stalam... I troche zaluje, ze nie moglam wrocic do domu, chociaz sie umyc czy cos, bo tak naprawde mam kkoszule przygotowane na czas po porodzie, a tez polozne mowily ze najlepiej miec koszule, bo tak najlatwiej do badania...
-
U mnie nic a nic. Poki co chcialabym isc spac, a musze chodzic:P
Z 2ej strony jak mialabym taki sam scenariusz przechodzix za tydzien, to lepiej miec to tydzien szybciej z glowy. Na jutro jakby nic sie nie ruszylo, maz mi przywiezie laptopa i bede ogladac seriale i czytac ksiazki, bo co innego zostalo -
Dziękuję Kochane za wsparcie.
Jesteśmy w domu. W szpitalu stwierdzili, że wszystko jest w porządku. Na patologii ciąży zrobili mi konsultację. Ktg, usg, badanie na fotelu ponowne... Pani doktor powiedziała, że wszystko z ciążą w porządku i mamy czekać w domu na akcję skurczową. Jestem głupia z tego wszystkiego... U lekarza tak, w szpitalu tak.. Mam mętlik w głowie. -
Szczęściara współczuję Ci, nic się nie dzieje a musisz tam tkwić...
Moodliszka dobrze, że lekarz podchodzi do Was profesjonalnie. Jak tylko czegoś się dowiesz daj znać.
No... A ja kupiłam pojemnik na siuśki, jutro badania tylko moje siuśki oddaje w nocy średnio co godzinę, góra dwie. I jak ten wynik ma być wiarygodny? W dodatku wody piję jak smok...
Paolka _25 -
Paolka, no właśnie lekarz sprzęt ma dobry bo i dziwne, że i na ktg i na usg wyszło to samo...
Kurde dziewczyny, z tego wszystkiego jak wyszłam z tego zabiegowego, to pozbieraliśmy się i poszliśmy do domu. Teraz tak myślę, że chyba powinniśmy coś dostać? Jakiś dokument, że tam byliśmy? Nie wiem w sumie. Nie znam się...
Mętlik w głowie mimo wszystko pozostanie aż do momentu jak znajdę się znowu w szpitalu. Bo to człowiek teraz będzie myśleć... No nic. Przeczekać teraz dwa długie dni. Obserwować ruchy i wytrzymać do czwartku... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 01:04
haen, moodliszka, justa1234, Molcia, Kitaja, Mala_Czarna_89, mikado, Shibuya, natali101, Nymeria, Zorro, perelka89, lula.91, moremi, szczesciara25, Paolka_25, Aga_502, Ona_89', biedroneczka1910, Micia, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Olimama gratulacje a jeszcze wieczorem pisałyśmy na forum a tu takie newsy w ciagu dnia czekamy na relacje
olimama lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan