Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętam jak siadalysmy z koleżankami w podstawowce na schodach i zastanawialysmy się jak powiemy mamie jak przyjdzie pierwsza miesiączka Laura juz wie co to okres, skąd się biorą dzieci oto oczywiście bez zbędnych szczegółów ale pyta to odpowiadam.
Anet to twarda babka jesteś! Mi właśnie schodzi znieczulenie ja piernicze będę gryźć ściany...
A Laura hmm była też taka grzeczna zobaczymy może Nadia się rozkręci. Czasem pojękuje gdy chce się do serca mamy przytulic
A najfajniejsze że maz patrzy na mnie z podziwem. Mówi ze dokładnie wiem czego malusia chce- mleko, tulenie czy smoczek. a on tego nie widzi ale bardzo się stara -
Hean powodzenia jeszcze chwila i Panda będzie z Wami ,dobrze ze jestes pod kontrola lekarzy i nie bagatelizują Twojego ciśnienia ,no a mała 3kg to ładna waga życzę Ci szybkiego porodu :-* i czekamy na relacje po nie zapomnij o swojej koloniiCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Paolka ale narobilas smaka na twixa a u położnej wróżki nic ciekawego sie nie dowiedziałam oprócz daty kiedy bedą ewentualnie wywoływać ,popłakałam sie tylko ze juz mam psychicznie dość także shibuya za tydzień może spotkamy sie w tym psychiatryku o którym wspomniałaś
Shibuya lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mały nisko ,szyjki brak i rozwarcie na 2cm,ciśnienie okej mocz tez ,brzuch miarka krawiecka
Zmierzony i tez okej ! Mam przyjść 17.11 na kolejna kontrole,a 24kontrola w szpitalu i wtedy zdecydują o indukcji !ja nie dam rady psychicznie i fizycznie,nie mam juz sił i jestem zła jak osa ...Mala_Czarna_89, Shibuya, kafabi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Mala, to dobrze,ze doszliscie do tego skad ten bol.
Teraz musisz jeszcze przezyc chwile po znieczuleniu wlasnie.
Kitaja, czyli identyczna sytuacja szyjki brak, 2 centy rozwarcia i maluszek nisko.
Ojj oby za ta cierpliwosc i czekanie porod odbyl sie w miare szybko i malo bolesnieKitaja lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Dziewczyny to macie pierwszą lekcję nauki cierpliwości. Jeszcze chwilę i będzie to Wam wynagrodzone. Jeszcze zatesknicie za ciąża i ta ciszą.
Boszzzze chyba tylko ja tak spokojnie czekam na malutka. Wiecie,że pierwszy raz jestem na tym etapie ciąży? Natalka już była z nami. Nie dotrwalam do 38 tc.
Pościel wyprasowalam i schowalam do szafy. Tatuś będzie ubieral łóżeczko.
Dziś jeszcze powinnam zamówić daszek do fotelika -
Jedziemy do domu się ogarnąć i jedziemy do szpitala. Tętno Malucha niby ok, ale momentami niby jakieś nierówności... Powiedział lekarz, żeby się niby nie stresować zbytnio, ale ja i tak ryczę jak głupia. Jeszcze skierował nas do szpitala o wyższym stopniu ref, gdyby było tak, że Mały potrzebowałby większej opieki kardiologicznej. To wszystko brzmi tak, że jestem przerażona. Cała ciąża wszystko ok, a teraz masakra... Strasznie się boję.
-
Modliszka na pewno będzie wszystko ok, bądź dobrej myśli! Michaś czuje Twoje nerwy, na pewno mu to niepotrzebne.
Trzymam bardzo mocno kciuki i informuj nas jak będziesz coś wiedzieć.
A ile mały miał tętno? Bo ciekawe o jakich nierównościach mowa. Jak ja leżałam w szpitalu to małej skakało tętno od 130 do 180 i nikt nie mówił, że jest coś nie tak. -
Modliszka spójrz na to z drugiej strony. Mógł lekarz olac poziom ref szpitala. Znaczy się dmucha na zimne. Położy Cię na oddział i będziesz pod opieką. Gdyby było źle,to by Cię nie puścił do domu,tylko zatrzymał i mąż sam by ogarnial torby.
Trzymam kciuki za Was. Pamiętaj nerwy tylko szkodzą. Wiem,że łatwo pisaćmoremi lubi tę wiadomość