Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam chcialam was poinformowac iz dnia 8.11 o godz 16.11 w 40t4d ciazy na swiat przyszla Pola z waga 3360 i 58cm dlugosci porod sn trwal 8h nie bylo tak zle pozdrawiam i zycze rowniez szybkich porodow
Nymeria, moodliszka, Shibuya, moremi, lula.91, Paolka_25, Galaretka, Mala_Czarna_89, MW26, Ona_89', baassiia, Rozmarzona, justa1234, Molcia, haen, olimama lubią tę wiadomość
-
Ja jutro będę tydzień po terminie, więc zgodnie z zaleceniem lekarzy się do szpitala wybieram ciekawa jestem co będą u mnie działać.
Z jedzonkiem, to pewnie tak samo będzie u mnie choć jeszcze nigdy w szpitalu nie byłam i nie miałam tej "przyjemności" degustować tamtejszej żywności, to same opowiadania wystarczająco mi to wszystko obrzydzają -
Wróciliśmy właśnie z mężem od teściów, głowa mi pęka! Była babcia męża, która strasznie krzyczy, w dodatku cały czas jakieś zabobony wymyśla. Ale bardziej od głowy bolą mnie plecy...
Leże... Dziewczyny i nic się nie dzieje?
U grudniówek już 5 Maluszków i 6 mama w szpitalu! 《SZOK》Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Galaretka gratulacje a jak pielegnowalas pepuszek ? Ja kupilam octinosept i ostatnio czytalam opinie i troche zglupialam ! Wiec z checia poslucham bardziej doswiadczonych mam Maia gratulacje . Paolka my mamy charakterne skorpiony w brzuchach ktore maja nasze prosby gdzies. My wlasnie odpoczywamy po sprzataniu i spacerku bola plecy i brzuch, ale sie nie nakrecam;-) negocjuje z mezem by skonczyl po ciasto do sklepu na bitej smietanie chyba umre jak go dzis nie zjem, naprawde zaraz sciemnie go, ze jade sama jak mi nie pojedzie
Paolka_25, moremi lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja ja właśnie zgwałciłam męża ale też się na nic nie nastawiam...
A miałam dzisiaj straszną ochotę na ciasto Ananasek. Jak do weekendu nie ruszę to na pewno sobie zrobię
I jeszcze Rozmarzona narobiła ochoty na leniwe...Rozmarzona lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka mój na sexy nie zasłużył nie chce jechać mi po ciasto ;-( jadę sama !!! Bo umrę jak nie zjemCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
U Julka odpadł pępek dziś nad ranem. Nawet sobie zachowałam ten suchy kawałek Mąż się ze mnie nabijał
Haen, kibicujemy Ci z całych sił. Trzymaj się tam cieplutko i porozmawiaj z WandąOna_89', Galaretka, Nymeria, Paolka_25, Mala_Czarna_89, justa1234, moremi, Shibuya, lula.91, haen lubią tę wiadomość
Synuś
-
A u mnie to był fałszywy alarm. Regularne skurcze co 7 min miałam do 10 od 5 rano do tego biegunka, efektem było odpadniecie zakrwawionego czopa i później jeszcze brunatna wydzielina. teraz okropne skurczyki ale nie regularne, bardzo nieprzyjemne
-
nick nieaktualnyZorro tez.zostawilam będzie do kapsuly czasu razem.z testem ciążowym i bransoletką ze szpitala.
Kitaja nie moczyłam i tylko octanisept i czyszczenie patyczkiem . Polozna mi powiedziała żeby nie bać sie wybierać ten brudek z środka ,ze go to nie boli i czyściłam porządnie do sucha po kąpieli i czasem jak cos wyciekalo przy przebieraniu.
Dziewczyny nie długo polowa listopada wiec bliżej niż dalej do kolejnych porodów!Zorro lubi tę wiadomość
-
Ja pierdole caly post mi skasowalo ;/
Paolka, tez czuje niedosyt po tych leniwych bo bardzo je lubie,ale koniec z tymi dobrociami ile mozna
Kitaja, rowniez mialam ochote dzisiaj na cos slodkiego to moj mezu oczywiscie jak byl w sklepie to zapomnial.
Dlatego najbardziej lubie sama pojsc i kupic to co lubie najbardziej badz co wpadnie mi w oko.
Z tym,ze kiedy ja ostatnio sama bylam w sklepie to nie wiem bo nigdy mi sie nie chce ubierac i toczyc na to 3 pietro
Co do pepuszka to tez zdurnialam bo kiedys zasugerowalam sie ktorejs rada i zamowilam waciki te nasaczane,a tu okazuje sie,ze tym sie juz nie robi.
Chcialam,wiec kupic ten octanisept czy jakos tak, o ktorym piszecie,ale sie wstrzymalam by nie lezakowalo.
Zapytalam,wiec polozna czym powinno sie przemywac i pielegnowac to powiedziala,ze niczym teraz sie nie rusza jak dawniej.
Takze zdurnialam i poczekam moze co powiedza w szpitalu.
Dziewczyny po 40 tygodniu mam pytanie.
Was tez tak mocno boli krocze (tez jakby przy spojeniu)jak dluzej polezycie i chcecie wstac (ja musze wtedy to rozchodzic bo tak boli) badz przy przekrecaniu sie na bok?
Pytam bo mnie boli momentami masakrycznie i nie wiem czy az tak powinno?
Kolejna sprawa to cos mi sie wydaje,ze moj do piatku bedzie jak zombie.
Dzisiaj idzie na nocke wraca z rana,pare godzin pospi i cisnie na 17 do pracy,a w piatek po 7 mamy byc juz w szpitalu.
Pewnie adrenalina zadziala,ale samo funkcjonowanie po urodzeniu i pojawieniu sie malej mnie zastanawia.
Ehh kijowo mu te zmiany teraz wypadly.
Paolka_25 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona wrote:hmmm Marta dlugo mialas regularne te skurcze i moze nie powinnas bagatelizowac i pojechac to sprawdzic?