Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała dziękuję, wczoraj to nie wiedzialam czym się zająć żeby nie myśleć.. ;/
Nymeria: dziękuję, mam nadzieję że się oduczy tego brzydkiego nawyku. Kochana idź na kurs jak najbardziej jesteś do tego stworzona, widzisz co ciąża może odkryć w człowiekuNymeria lubi tę wiadomość
-
Skarb najgorszy pierwszy rok teraz bedzie lepiej choc wiadomo bolec będzie zawsze. Dobrze ze macie Nikolkę
Co do przeziębienia to piszą herbata z miodem i cytryna i parówki na twarz nic lepszego nie znalazłam jak znajdziesz to podziel się. Dużo zdrówka!
Tatuś zajmuje się dzis maluchem, tuli, śpiewa i przewija hmmm nieźle
-
Mała, napisałaś parówki na twarz i głupia pomyślałam: jak te kiełbaski kłaść na twarzy?
Boooziu... Co mi się z mózgiem juz dziejeShibuya, Ginger84, moremi, Nymeria, Mala_Czarna_89, Rozmarzona, Ona_89', Micia, Galaretka, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny melduję się. Nie mam czasu pisać, bo mała cały czas na cycu wisi, poza tym tu w szpitalu cały czas się ktoś kręci i nie ma chwili spokoju. Dzisiaj wychodzimy do domu, ale dopiero koło 16 wypis. Zosia zdrowa, a mama najszczęśliwsza.
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusią i życzę dużo zdrowia.
Postaram się Was nadrobić i być na bierząco
baassiia, moodliszka, Nymeria, perelka89, Mala_Czarna_89, haen, Shibuya, Zorro, Ona_89', Micia, olimama lubią tę wiadomość
-
Haen, podejrzewam, że psychicznie najciężej. Ja juz się stresuję i ryczeć mi się chce na myśl, że mnie w domu nie będzie. Ale w takich kryzysowych chwilach staram się myśleć, że jak jutro wyląduję w szpitalu, to bez Małego juz z niego nie wyjdę. Ta wizja działa na mnie nieco pokrzepiająco.
Rozmarzona, moremi lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Nymeria zapomnialas chyba, ze masz urodzic po mnie, zeby byc moim doradca laktacyjnym, takze wstrzymaj sie kochana troche:)
Haen do piątku to ty urodzisz
Moodliszka ja tak samo pomyślałam o paruffkach i sobie myślę, ale metody mają ludzie hahaha
Skarb co masz za objawy tego przeziębienia?? Można dużo więcej preparatów podczas KP niż w ciążyMala_Czarna_89, haen lubią tę wiadomość
-
Moodliszka, Shibuya, Haen rodzcie juz bo ciąża przestala wam służyć
Haen a boli cię?
Ja się muszę przyznać ze moja dziecinka dzis pierwsza noc przespała w łóżeczku bo dotąd spalam z nią. nie miałam serca się rozstać. Ale jak czytałam listopadowe mamy piszące o tym ze dzieci spia w łóżeczkach (Zorro i Skarb bodajże) to mi się wstyd zrobiło ze tak głupio ja przyzwyczajam.. I z wielkim bólem serca postanowiłam ze będzie spala w lozeczku -
Hihi plastelinowego mozgu ciag dalszy
Tak samo zaczelam kminic co z tymi parowkami na twarzy i jeszcze tekst Shibuya "idz sie wykap" zabrzmial mi smiesznie,wiec ciagle sie tu smieje pod nosem podczytujac Was
Kitaja Kochana tez wpadlas juz biedna w desperacje ?
Mam to samo,ale nie mam czasu jej okazac bo jak jest mama to nie mam nawet kiedy ponarzekac Wam
Modliszka, Ty jutro do szpitala,a ja w piatek pociesze Cie moze tym chociaz troszke
Bedziemy to przezywaly mniej wiecej w podobnym czasie.
Mala, a nie boisz sie,ze mala przygnieciesz albo,ze spadnie?
Pytam bo tez bym chciala czasem z mala pospac,ale nie wiem czy wlasnie nie bede sie bala,ze zgniote albo,ze mi spadnie.
Jakas rada ?
Dziewczyny w szpitalach jak tam?
Haen jak zawsze trzyma sie dzielnie widze,daj troche tej odwagi i opanowania
Wiecie co nie widzi mi sie piatek do porodu 13 tego ;/
Jeszcze fajnie bedzie jak dzisiaj w nocy mnie zlapie,a moj ma nocke.
Jest mama,ale ja chce wtedy meza ;/
Ojjj jak mnie to juz wszystko denerwuje!
Dzisiaj chwile brzuch mnie bolal jak na okres i spielo mi tez gore brzuszka jak przy przeponie.
Tak jeszcze nie mialam,ale oczywiscie ustalo grrrrJestes juz z nami -
Szczęściara dziwi mnie,ze trzymają Ciebie w szpitalu i nic nie robią żadnej oxy, chyba bym zwariowała i zglodu umarła bo przecież bufet szpitalny to taki rarytas hean oj poproszę o kopniaka dla Jasia może sie ruszy mam nadzieje ,ze w koncu u Ciebie coś sie zacznie dziać a jak ciśnienie w szpitalu ?.Rozmarzona dobrze,ze mama jest u Ciebie chociaż nie myślisz ciagle i nie doszukujesz sie syndromów porodu, ja dziś sama w domu by sie czymś zajac zabieram sie za porządki,ale takie o łebkach. Shibuya " szynka Ci sie rozwiera " buhaha. A co wy dziewczyny tak dziś z tym mięsem ? Jak nie szynki to parówki buhahaha
Shibuya, Rozmarzona, Mala_Czarna_89, haen lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Hej wszystkim rozpakowanym mamusiom:) serdeczne gratulacje! Witam tez mamy w dwupaku:) ja też jeszcze z brzuszkiem i jakichkolwiek objawów brak...myślałam że może do piątku coś się rozwikła ale chyba nie mam na co liczyć i czeka mnie kolejna wizyta u giną. ..yhh widocznie dobrze naszym maluszkom w brzuszkom:) mamom w szpitalach życzę wytrwałości i nadzieji ze juz wkrótce będzie po wszystkim. Ja rzadko pisze bo chyba się zrobiłam antyspoleczna w tej końcówce. ..ale jestem z Wami na biezaco:)
Ona_89' lubi tę wiadomość
Mijagi -
Pociesze sie dzisiaj kluskami slaskimi mamusia mnie rozpieszcza hihi
Pokorzystam poki sie da bo w ciazy za leniwa bylam na takie dobroci,a pozniej moze byc na to brak czasu.
Kitaja, co z tego ze mama jest jak maz ma isc do pracy to ja zaraz sie doszukuje objawow albo pojawiaja sie jak juz on wyjdzie i zaczynam panikowac,ze wolalabym aby byl
Niedlugo skoncze z taka korbka nakrecana jak jakas wariatka mammm doscJestes juz z nami