Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Perełka dziękuję, że pytasz. Wydaje mi się, że jest lepiej ale nos nadal zatkany.
No ale jak to się mówi, katar leczony trwa 7 dni, a nieleczony tydzień.
Idę się ogarniać, to znaczy wykąpać, umyć głowę, ogolić i zadzwonić do gina o której mam podejść do szpitala na badanie.
Stresuje się!!! -
Shibuya nie ma się co stresować, przynajmniej wiesz co słychać u a Twojej Julci. Ja mojego Adasia ostatnio podglądałam i podsłuchiwałam 16-go października... więc czekam z niecierpliwością na piątek.
Poza tym wstalam już. I jestem strasznie głodna!!! Mężu jeszcze słodko chrapie, zazdroszczę mu.
Dzisiaj obiad u teściów, może teściowa mnie podkurwi i coś ruszy
Kitaja nie smutaj bo i mnie smutno...
Dziewczyny w szpitalach jak noc minęła? Może któraś już leży z maleństwem obok??
Rozmarzona znowu całą noc przespałaś?Rozmarzona lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Już po śniadaniu jestem. Teraz chce mi się spać ale niestety raczej już nie zasnę. Czekam aż jedzonko dotrze do Adasia i zacznie się wiercić.
Perełka to u Ciebie też nic nie ruszyło?? Może nasze dzieci nie chcą być aż tak patriotyczni
Szczęściara a Twój Adaś? Też leniwie?Paolka _25 -
hej, co robić dziewczyny???!!!!! wczoraj byłam na wizycie, mam zgładzona szyjkę i rozwarcie się powiększyło. dziś nie mogłam spać , od 5 rano mam bolesne klujące skurcze. od godziny co 7 minut, czekać czy jechać???? nie sączą mi się wody , tylko te skurcze.
-
perelka89 wrote:Paolkaa to prosto od tesciowej na porodowke
Rozarzona ma tak dosc suwaczka "To juz teraz" i nie chce jej sie tu zagladac.
Haen jakas kolezanke z pokoju wyslalas rodzic,czy siebie dzis wysylasz?
Mala czyli nawet wstajac i karmiac mozna sie wyspac
Shibuya ciekawe co lekarz Ci powie;)
Mam juz 2 kolezanki: jedna 32 tc z prawdopodobnie saczacymi sie wodami i lozyskiem przodujacym i skurczami, 2ga 37 tc tez saczace sie wody i podejrzenie hipotrofii, ale obie nastawiaja sie na porod. Co prawda tej 1ej podali sterydy i cos jeszcze, ta druga miala skurcze co 4 min rano, ale przeszly.
Tak sobie mysle, jak sa tu ciezsze przypadki niz moj, to najlepiej bedzie jak pojde na porodowke pietro nizej, a moje lozko niech zajmie ktos bardziej w potrzebue. -
Ja czekam na piątek trzynastego to jest dla mię data
Ale patrząc po chłopcach że się zbytnio nie pchają to małe szanse, ale jak ma być skorpion to bardzo bym chciała 13 Koncert życzeń ciąg dalszy a jak nie to czekamy do strzelcaPaolka_25, Galaretka, lula.91, Micia lubią tę wiadomość