Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
haen wrote:Nie mam innych, bo ja nie spie na co dzien w koszulach;) te kupilam specjalnue:D
Od biedy bym mogla byc w pizamce, tylko wygodniej do badan jest zadrzec kiece do gory.
Wezmie te brudne, wypierze i tyle:)
Ona czy ja dobrze rozumuem, ze jestes w pokoju razem z ta dziewczyna?? Masakra, nie miesci mi sie w glowie, ze ppolozyli ja z kobieta do porodu. Brak empatii i okrucienstwo:/
Kitaja u nas w szpitalu dzisiaj nie ma przepelnienia. Była sala wolna i ta z tą dziewczyną to mnie tu dali...
-
niestety to codzienna praktyka- kładzenie ciąż mocno zaawansowanych ze wczesnymi lub poronionymi. Pamiętam jak leżałam w 11tc a krew się ze mnie lala i 3 dni usg mi nie robili żeby "nie pobudzać macicy" wiec nie wiedziałam czy dziecko żyje to byłam na sali z 3 dziewczynami w 9 miesiącu ciąży. A na sali obok ta sama sytuacja..
Ginger to razem idziemy do pediatry w piątek
Byłyśmy dzis z Laura we dwie na zakupach była bardzo zadowolona pochichralysmy się i obiecałam że będziemy często wychodzić we dwie teraz poszła na spacer z mężem i psem.
Lece dalej sprzatac -
Mala a co ile karmisz ze moglas sobie pozwolic na wyjscie z Laura?
U mnie poki co odpada taki wypad max godz moge wygospodarowac jesli wyjde od razu po karmieniu. Czasem sie zdarza ze spi dluzej ale akurat jak wychodze to szybko sie budzi i szuka cyca.. -
Mala_Czarna_89 wrote:Shibuya i jak oceniasz ta nianie na żywo? Dość fajne funkcje ma i nieźle opinie
No właśnie kupilam ją ze zględu na te funkcje i opinie.
Wiesz, ciężko coś powiedzieć, na razie leży w pudełku nieużywana
Ale mężu mój oglądał i jak to stwierdził "jest wybajerzona".
Sprawdzaliśmy czy działa to dźwięk jest czysty, fajna jest ta lampka zmieniająca kolory. Ale niestety więcej dopiero będę mogła powiedzieć jak zaczniemy jej używać -
Mala_Czarna_89 wrote:niestety to codzienna praktyka- kładzenie ciąż mocno zaawansowanych ze wczesnymi lub poronionymi. Pamiętam jak leżałam w 11tc a krew się ze mnie lala i 3 dni usg mi nie robili żeby "nie pobudzać macicy" wiec nie wiedziałam czy dziecko żyje to byłam na sali z 3 dziewczynami w 9 miesiącu ciąży. A na sali obok ta sama sytuacja..
-
nick nieaktualnyDziewczyny jednak musze kupic laktator...znaczy mam ręczny od koleżanki pasuje do butelki lovi ale nie wiem.czy to ta firma i boli bam cholera jak zaczynam pompować. Więc pytanie czy ściąganie pokarmu zawsze tak boli? A dodam ze to jest na taka gruszkę jak od mierzenia ciśnienia i jak zassie to nie chce sie znowu zrobić pelna.
-
Ginger ściągam mleko i zostawiam mężowi
Shibuya dzięki chyba się zdecydujemy
Ona dokładnie. Aż się przypomina nasz strach o maleństwa przez 90% ciąży nie? A szczególnie na początku, czy serduszko bije, czy rośnie, czy jeszcze tam jest.. Aż dobrnelysmy do ostatniego miesiąca
Galaretka ja mam ręczny Avent bolec boli ale mogę delikatniej ściągać jak coś. Najbardziej to mnie boli jak się Nadia przyssie nie mam doświadczenia z elektrycznymi. W każdym razie jak mam dużo mleka to 10-15 minut i mam 130ml a czasem mecze godzinę i ledwo 60ml z obu piersiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:00
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona_89' wrote:Oby zdążył wyprać tak lezy ze mną na jednej sali i zapytalam ją co jej dolega, to mi powiedziała, ale się prawie rozplakala ja leżę na ginekologii a Ty?
Kitaja u nas w szpitalu dzisiaj nie ma przepelnienia. Była sala wolna i ta z tą dziewczyną to mnie tu dali...
Ja na patologii ciazy, ale z tego co widze na stronie www przyjmuja kobiety od 24 tc czyli tam, gdzie jest szansa na uratowanie dziecka.
Ale to, ze byla sala wolna i z Toba to swiadczy o tym, ze ktos nie pomyslal. Po prostu mnie oburza cos takiego, bo przeviez wiadomo, ze Ty tez bys wolala nie byc postawiona w takiej sytuacji.Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) ciężko Was nadrobić...
Oprócz zajmowania się córeczką i dwójką synów powoli zaczynam ogarniać swoją firmę i mam z racji tego bardzo mało czasu wolnego.
Szczesciara wyslalam Ci zaproszenie do przyjaciółek Ja też czekam na przesyłkę od Aparatki...
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny w szpitalu!!!
Gratuluję świeżo upieczonym mamusiom:)perelka89, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Chce na porodówkę aaaaa ....!
perelka89, Ona_89', Paolka_25, Rozmarzona lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Shibuya ale cierpliwości brak i zmęczenie tez juz robi swoje, a jeszcze fakt ,ze tutaj wywołują dopiero 2tyg po jest dobijająca ;-( nie będę juz smęcić odezwę sie do was jak W KONCU urodzę,spokojnej nocy :-*Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Mamy dzień wolny i nawet nie zwracamy na to uwagi
Ale może ktoś coś?
My się karmilysmy przed 2 w nocy (oczywiście musiałam gwiazdkę obudzić bo słodko spala) wtedy dopiero kładliśmy się spać. Teraz kończymy następne karmienie- budzik nas obudził i kładziemy się dalej. Niewiarygodne ale w końcu się wysypiammoremi lubi tę wiadomość