Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
perelka89 wrote:Ona ktg juz mialas? Podaja oxy czy jaki maja plan na Ciebie narazie?
Mam ktg 4 razy w ciągu dnia. Na razie obserwuja. Ktg o 13 wykazalo minimalne skurcze, kolejne o 16 pokazalo juz wieksze, takze powoli cos sie dzieje. I chyba odpadł mi czop! Doslownie ciemno brazowa maź podbarwiona krwią!perelka89, Paolka_25, MadaLena30, Rozmarzona, Kitaja, haen, moremi, Shibuya, Nymeria, olimama lubią tę wiadomość
-
haen wrote:Dziewczyny strach ze mna byc w pokoju...nowej kolezance odeszly wody...
Aaa czuje sie jak jakas czarownica, ktora przyczynia sie do porodow innych, ale samej sobie nie umiem pomoc:(
-
Ja mialam wczoraj oxy i nic...
Dzis dzien przerwy, mam ten balonik, jesli do jutra nie wypadnie, to go wyjma i podejrzewam, ze kolejna oxy pojdzie.
Tym samym znowu mam pokoj tylko dla siebie, a wizja, ze jutro musze zalozyc 2ga koszule, ktora mialam przygotowana na PO PORODZIE smuci (pierdola, ale jednak).
Moj organizm ewidentnie nie jest przygotowany na porod... -
No o tych płytkach już trochę czytałam niby nic niepokojącego. I z tym białkiem w moczu chyba też ale jakoś mnie to niepokoi. Hematokryt od początku ciąży mam za niski. Ale to białko? Niby skąd nagle?
Perełka i Ona może razem będziecie świętować?
Z tego wszystkiego zrobiłam pizze hawajskąOna_89', perelka89 lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Oj dziewczyny dzieje sie u was....
A ja pochlonelam calutka czekolade karmelowa ze slonymi orzeszkami -pycha a dupcia rosnieOna_89', Paolka_25, perelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
-
No mam chwile by napisać uff:) . Powiem tyle mój poród był umirkowanie hardcorowy pierwsza faza superowa druga była masakryczna i najgorsza a ta ostatnia moim zdaniem już pestka była nie czułam nacinania nawet a jak mała wyszła to taka błogość mnie ogarneła i miłość zalała że sobie nie wyobrażacie nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam . Jak już dadzą taką malusieńką kuleczke na piersi to poprostu brak słów mam już wszystko czego potrzebuje moje wyczekane piękne cudowne dzieciątko i jeszcze tak bez końca mogła bym pisać . To tak w skrucie
Ona_89', Paolka_25, Rozmarzona, haen, Kitaja, perelka89, moremi, Mala_Czarna_89, Shibuya, Nymeria, justa1234, Aga_502, olimama lubią tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Haen a mąż Ci nie może podrzucić jakichś koszul nocnych? Bo ja teraz mam takie bez guziczkow, w których spalam przed ciążą. A te do karmienia czekaja na synka i wtedy je zaloze.
Nie mam innych, bo ja nie spie na co dzien w koszulach;) te kupilam specjalnue:D
Od biedy bym mogla byc w pizamce, tylko wygodniej do badan jest zadrzec kiece do gory.
Wezmie te brudne, wypierze i tyle:)
Ona czy ja dobrze rozumuem, ze jestes w pokoju razem z ta dziewczyna?? Masakra, nie miesci mi sie w glowie, ze ppolozyli ja z kobieta do porodu. Brak empatii i okrucienstwo:/ -
Ona rozumiem, ze może nie być miejsc w szpitalu ,ale takie coś nie mieści mi sie w głowie!!! To jest nie ludzkie ludzie w szpitalu chyba nie maja żadnych emocji i uczuć by zrobić coś takiego !!!Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Perełka ona i hean no to trzymamy kciuki i czekamy na wieści od was ,pewnie juz jutro będziecie tulić swoje maluszki
perelka89, haen, Ona_89' lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Dziewczyny w szpitalach trzymam kciuki za Was i Wasze malenstwa
Ona, to jest wlasnie znieczulica ludzi na krzywde innych..
Zamiast jakos zapewnic komfort jej jak i Tobie bo nie wiesz jak powinnas sie zachowac to dowalili takie cos.
Tak to wlasnie bywa w naszych szpitalach szkoda slow ;/
Musze sie pochwalic,ze mamuska zrobila mi dzisiaj kluski leniwe i kopytka,wiec gotowanie mialam z glowy i bylo smacznie
Spojenie rwie mnie niemilosiernie i brzuch bolal chwile jak na okres,ale juz tyle razy mala mi nr odstawiala,ze juz sie na nic nie nastawiam.
Chcialam zapisac sie na ktg w czwartek tak jak lekarz kazal,ale nie zrobie bo w tamtej przychodni wolne maja lekarze i nie robia ktg pff.
Pewnie od srody po weekend zalatwili sobie wolne,a jak.
Jak dla mnie to i tak bez sensu bo przeciez w piatek w razie czego czeka mnie szpital.
Niby tak daleko piatku,a zarazem blisko szok..
Jestes juz z nami -
Hej kochane:)
Wiem wiem totalnie was zaniedbałam:(
Kurcze nawet nie jestem na biezaco.
Na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to ze mlody wiecznie na cycu wiec jak juz spi to ogarniam wszystko inne i siebie:) bylam juz u kosmetyczki w piatek mam fryzjera znalazlam fajna dziewczyne polecona przez przyjaciolke ktora jest mobilnym fryzjerem wiec przyjedzie mi do domu.
Dzisiaj mialam konsultacje w szkole i jestem bardzo dumna z Patryka. Jest wzorowym uczniem bardzo grzecznym wiec znowu obroslam w piorka sluchajac pochwal na temat mojego syna:)
Drugi synuś przesłodki. Poki co karmie tylko piersia ale w sobote mam wychodne urodziny kolezanki wiec meza zaopatrze w mleko. W piatek mamy wizyte u lekarza zobaczymy czy przybiera na wadze na tym moim mleku.
Nocki mamy fajne odpukac budzik mam co 3 godz nastawiony i tak sie karmimy bo moje piersi dluzej nie wytrzymaja:/
Czekamy na poprawe pogody zeby wychodzic na spacery bo u nas wieje leje i ogolnie paskudnie jest.
Dziewczyny kciukam za was i czekam na kolejne rozpakowania:)
Ona_89', perelka89, Mala_Czarna_89, moremi, Shibuya, Rozmarzona, Nymeria, Aga_502, olimama lubią tę wiadomość