Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nymeria: dziękuję :*
Z dłuższymi przerwami będzie problem. bo mała co chwilę chce jeść bo chce się przytulać. cholerne przeziębienie
Mała masz się czym chwalić, u mnie w niedzielę będą sexy tralala
kitaja. ona :trzymam kciuki by to jednak było to :* Tak się dziewczyny doczekać Nie możecie a jak przyjdzie co do czego to strach, z kad ja to znam.Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Te bóle idą bardziej z pleców i sa coraz mocniejsze! Kurczę nie chce budzić go bo jak sie okaże alarm fałszywy tylko ze az tak to jeszcze mnie nie bolało idę znowu pod prysznic i zobaczymyCzekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
kitaja : krzyżowe brr miałam przy 2 porodach to jest masakra. Idź kochana pod prysznic jak nie przejdzie to budz męża, mam nadzieję że nie przejdzie!
Co ile masz skurcze liczysz sobie. ? -
Kitaja trzymam kciuki
To bole krzyzowe tez mialam. Kochane mi tez sie na poczatku nogi trzesly. Bedzie dobrze. Daj znac jak bedziesz mogla co u Ciebie. Jestem z Tobaperelka89, Kitaja lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualnyA co ja w nocy wymyśliłam.."Nymeria bogini cycowania" tak kochana o Tobie myślę hej i to po nocach.
Ciekawe jak dziewczyny . Może juz z dziecmi:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 06:49
perelka89, Mala_Czarna_89, skarb15, lula.91, Nymeria, Kitaja, haen lubią tę wiadomość
-
Panda jest juZ z nami! Po porodzie silami natury zakonczonym naglym cc, urodzila sie dzis 12.11 o 3.20, wazac 2480 g, mierzac 51 cm.
Wszystko na ten moment jest ok, ale i tak prosimy o kciuki!perelka89, biedroneczka1910, Mala_Czarna_89, moremi, skarb15, orientalna, lula.91, justa1234, Molcia, Paolka_25, Shibuya, Nymeria, Micia, moodliszka, Galaretka, Kitaja, Rozmarzona, Zorro, ParasOlka:), mikado, Ona_89', Aga_502, olimama lubią tę wiadomość
-
Haen gratulacje!! Jak będziesz już troszkę na siłach to napisz co i jak, czemu skończyło się cc? Ciśnienie?
Super, że Wanda jest już z nami!
Kitaja, Ona jak sytuacja u Was?
Chyba jednak zostanę sama na placu boju...
Z Natali bo jej się nie spieszy...haen lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
haen kochana gratuluję :* Dużo zdrówka dla Was :* a czemu zakończyło się cesarka?
haen lubi tę wiadomość
-
Haen gratulacje!!!
Ona, Kitaja dajcie znać co u Was mam nadzieję, że też już po!!!
Mamy w dwupakach: też macie wrażenie, że wszyscy rodzą tylko nie Wy???
Bo ja mam takie wrażenie właśnie...Kitaja, mijagi, Rozmarzona, Ona_89', haen lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Haen gratulacje!!!
Ona, Kitaja dajcie znać co u Was mam nadzieję, że też już po!!!
Mamy w dwupakach: też macie wrażenie, że wszyscy rodzą tylko nie Wy???
Bo ja mam takie wrażenie właśnie...
W każdym razie idę na ktg i do lekarza, a od jutra pewnie szpital.Shibuya, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Shibuya może tak być... :-(nie wiem co ten mój Maluch sobie wyobraża... Chyba naprawdę musi mu być tam bardzo dobrze. To jak on nie chce wyjść to mam dzisiaj jeszcze w planach donner boxa
Mam w domu oeparol może zacznę łykać :-/już mi się mózg lansuje...Paolka _25 -
ja też jeszcze w dwupaku, spokojnie dziewczyny, myślę że i tak się przede mną rozpakujecie haen gratulacje! za rodzące trzymam kciuki! wczoraj miałam fajny dzień, byliśmy z mężem na pysznej kolacji rocznicowej (10 lat związku) mąż zrobił fotoksiążkę z naszymi zdjęciami z tych 10 lat i dostałam komplet biżuterii - tylko wredna jestem, bo będę wymieniać - znowu nie trafił w mój gust
Shibuya, Nymeria, moremi, Paolka_25, Kitaja, ParasOlka:), Ona_89', haen lubią tę wiadomość