X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen jaka Śliczna!!! Jeszcze raz gratuluję! Dużo sił życzę!

haen lubi tę wiadomość

Paolka _25
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anet wrote:
    Hean gratulację
    dziewczyny walczące na porodówkach- trzymam kciuki mocno mocno
    shibuya biedna ty dalej nie rozpakowana, tak bardzo chcesz a tu dupa, jak na złość nic się nie dzieje, szybko kazali ci przyjść do szpitala na wywoływanie, bo w sumie to jeszcze nie będziesz po terminie?
    Mała jesteś zaprzeczeniem tych wszystkich nieprzespanych nocy, baby bluesa, jak ty to robisz? napisz nam jakąś instrukcję :)
    Skarb a tobie seksy w głowie :) do weekendu już tylko dwa dni :)
    dziewczyny w szpitalach jak tam? coś się dzieje? szczęściara ruszyło coś?
    U mnie powiedział zanikanie pochwowe

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • szczesciara25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedroneczka1910 wrote:
    Haen gratuluje :-) malutka Twoja panda :-)

My nadal w szpitalu :'( także nie mam jak Was nadrobić :-(
    Ale wciąż trzymam kciuki za dziewczyny nierozpakowane! Powodzonka!

Chciałam zapytać czy wiadomo coś o zamowieniach od aparatki? Bo jakby nie patrzeć ja przelew zrobilam już pod koniec września a przesyłki nie mam, aparatka nie odpisuje mi tutaj na belly...
    Aparatka olala wszystkich nawet komórkę ma wyłączony ją też zrobilam przelew pod koniec września i to są jakieś kurde jaja...

f2w3rjjgoscryrqn.png
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie umyłam okna, wszystkie, a mam ich aż 3 :p zaraz idę na jakieś zakupy, muszę jakąś zupę ugotować tylko nie wiem jaką!? :/
    Później powycieram kurze a na jutro zostanie odkurzanie i mycie podłóg.
    Kitaja szkoda, że to fałszywy alarm ale z drugiej strony cieszę się, że jest nas więcej :p
    Kurcze ja z jednej strony chce ale z drugiej jak pomyślę to trochę się boję... i bądź tu mądry człowieku.
    W dodatku już mnie nękają telefonami, od mamy właśnie nie odebrałam. Jędza jestem, wiem. Ale już mam dość pytania "dzieje się coś"?

Paolka _25
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Haen, zuch dziewczyna :-) Córcia piękna! Kciuki zaciśnięte :-) Czekamy na szczegóły jak już troszkę lepiej się poczujesz.

Ja niedawno położyłam Małego. Jest taki uroczy,że mogłabym wpatrywać się w niego godzinami :-D Ale póki co zajmuję się codziennymi sprawami domowymi, bo nie da się ukryć,że brzdąc jest bardzo absorbujący.

haen lubi tę wiadomość

Synuś :-)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen, jakie slodkosci male spi ;)
    Noi kolejny dowod na to,ze mamusia spokojnie czekala, byla cierpliwa to i szybciej maluszka przytulila :)

Moremi,a Ty jak dzisiaj?

Paolka, tez mam takie uczucie,ze sama zostane,ale jutro ten szpital wiec mam nadzieje,ze nie bada mnie trzymac i czekac wieki tylko cos zadzialaja.
    Z drugiej str boje sie jak to bedzie przebiegalo.

Shibuya,a u Ciebie przestalo leciec,ze tak zapytam?

moremi, Paolka_25, haen lubią tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona, tak przetało dzięki Bogu... Dzisiaj tylko jakieś delikatne brązowe plamienie, ale jak brązowe, to stare czyli pewnie wczorajsze.
    Wykończę się psychicznie - byle do soboty...

A Ty kochana nie masz internetu w telefonie?

km5s8ribzosjb8kh.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w dwupakach- mnie ruszyly schody w szpitalu :-D Poszlam pogadać z kolezanka przez telefon i chodziłam w tym czasie po schodach :-) Około 10min. W nocy juz mnie dopadły skurcze :-)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie telefony..
    Jestem zla za to,ze moj podal termin piatkowy tesciom,ze mam sie stawic w szpitalu.
    Wczoraj byly tel,a dzisiaj to juz wgl pewnie sraki beda dostawac.
    Glupie pytania standardowe tesciowki to zapewne bedzie co mi beda jutro robic itp,a skad ja mam to wiedziec?
    Tak wiec pewnie wyjde na zla synowa bo nie pili mi sie odbierac.
    Wczoraj jak moj gadsal z tesciowa przez tel to moja mama mowila,ze mogl dac mame do tel (po moich opowiesiach jak co chwile mam od nich tel mama chciala to wziasc na siebie i jakos ja zbyc).
    Jednak ja sie zirytowalam,ze nie jestesmy dziecmi,o ktorych trzeba nawijac przez tel -.-

Kolezanka od kilku dni codziennie tez pyta czy rodze,czy moze juz rodze,czy ma zaciskac kciuki tez juz wrzasnelam w zartach na nia.
    Co jest z tymi ludzmi!

• moremi Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Haen, jakie slodkosci male spi ;)
    Noi kolejny dowod na to,ze mamusia spokojnie czekala, byla cierpliwa to i szybciej maluszka przytulila :)

Moremi,a Ty jak dzisiaj?

Paolka, tez mam takie uczucie,ze sama zostane,ale jutro ten szpital wiec mam nadzieje,ze nie bada mnie trzymac i czekac wieki tylko cos zadzialaja.
    Z drugiej str boje sie jak to bedzie przebiegalo.

Shibuya,a u Ciebie przestalo leciec,ze tak zapytam?
    Tak samo jak u Ciebie. Dzisiaj ktg i badanie, jutro szpital.
    Czop mi trzeci dzień odchodzi.

Rozmarzona lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya, nawet nie wykupowalam bo na moim tel sa takie mini dotykowe przyciski,ze nawet eskow z niego nie wysylam bo mnie trafia.
    Postaram sie info jakos przekazac ;)

To dobrze,ze przestalo,ale tak jak lekarz Ci powiedzial,ze to po badaniu pewnie.
    Teraz wszystko bardzo delikatne i napuchniete,a takie badanie jednak jest troche bolesne.
    Tez mialam krew po badaniu tak jak wczoraj pisalam,a na drugi dzien identycznie jak Ty plamilam na brazowo.
    Takze mysle,ze mozesz byc spokojna jak lekarz Cie rowniez uspakajal ;)

Shibuya lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja Moremi zawsze to bedzie razniej na sama mysl :)
    Zobacz jakie twarde z nas babeczki,ze az do szpitala nas musza sami sciagac :D

moremi, Paolka_25 lubią tę wiadomość

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hean jaka slodka :-) jeszcze raz gratuluje,a Ty dzielna mamo odpoczywaj ile sie da i na ile mala Ci pozwoli :-)

haen lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kitajka dupa dupa juz myślałam :P

Ona a ty??

Anet jednak miałam nieprzespana noc. Teraz siedzimy w aucie bo się maleństwu cyca zachciało i odechcialo wcinamy ciastka słuchamy muzy i czekamy na akt urodzenia. Kiedyś zawsze po randce siedzieliśmy długo w samochodzie pod moim domem :D

Kitaja, skarb15 lubią tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, szacun za aktywność :-) Mojego synka rejestrował moj mąż, pojechał sam. A przypomnij, czy miałaś nacinane krocze? U mnie jeszcze dużo czasu minie nim na dupsku wygodnie usiądę...

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haen gratulacje:)

Rozmarzona jaki ewentualny kontakt? Masz mi tu pisac od razu:) a ja napewno nie bede az tak zajeta zeby nie przekazac takich wiesci dalej:)

Rozmarzona, haen lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Paolka_25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do gina w sprawie moich wyników ale nic nie powiedział, kazał jutro przyjść na wizytę. Dopiero po 17-ej :/
    Kurze wytarłam, posprzątałam łazienkę, teraz chwilkę odpoczywam.
    Dzwoniła drugi raz mama, tym razem odebrałam, ochrzaniła mnie że jak nie odbieram to ona się denerwuje, a ja się denerwuję jak codziennie pyta o to samo. Oczywiste chyba, że jak urodzę to ją poinformuje. Chyba muszę umyć wanienkę Maluszkowi bo przykurzyła się troszkę :/
    Może jeszcze dzisiaj poprasuje i pójdę na spacer, później seksy.
    I jak nic nie ruszy to się załamie... :p

Paolka _25
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała czy wam odpadł juz pepek? Kurcze u nas to samo co przy Patryku twardy gruby dziac trzyma mocno:/ Polozna dzis powiedziala ze jeszcze to potrwa a robie fioletem.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez dzis kiepska nocka. Kurcze zla jestem na siebie bo zasypiam przy karmieniu w nocy i nie odkladam malego do lozeczka i boje sie ze sie przyzwyczai bo dzis przespal z nami cala noc a wole jednak zeby spal w lozeczku.
    No i w dzien ciezko cos zrobic mlody chce byc ciagle na cycy..

Musze pomalu ogarnac temat prezentow na mikolaja..

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Anulaa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szzesciara i biedroneczka - jestem w tej samej sytuacji co wy jesli chodzi o zamowienie od aparatki. Mam nadzieje ze to sie w koncu wyjasni...

Galaretka u mnie maly tez czasem nawet tylko 5min ssie i zasypia i pobudzanie go nic noe daje...
    Dzis co godzine chce jesc, mam nadzieje ze starczy pokarmu...
    Dalam mu 2x mm bo mimo jedzenia z 2cyc, dalej buzke otwieral jakby szukal cyca...no i wypijal po 30ml.
    Ajj nieodgadnione te nasze malenstwa ;)

Galaretka lubi tę wiadomość

c90323df7758ecad7a5d66fcd7ed825d.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 1859 1860 1861 1862 1863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ