Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się śmiałam, że Julia czekała na firanki do swojego pokoju. Mój mąż dodał, że na pewno czeka jeszcze na łóżko. Mają je przywieźć jutro albo dzisiaj. Tak czy siak w sobotę idę do szpitala, mam nadzieję w razie czego, że wywoływanie będzie szybkie i bezbolesne chociaż na to nie liczę, bo mała jest strasznie uparta..
Wolałabym żeby jutro wieczorem samo się zaczęło, więc po południu jutro sprzątanie i chodzenie po schodach znowu. Może też męża na seksy wieczorem namówie. Tak czy tak to już bliżej niż dalej.. .moremi lubi tę wiadomość
-
Haen gratulacje dużo zdrówka dla was i odpoczywajcie dobrze dla organizmu, że zaczęło się od SN. Mówiłam że do piątku urodzisz
Bogini cycowania - Galaretka ale się uśmiałam
Ja byłam na pobraniu krwi i oddać mocz - masakra z tym moczem jest teraz jak się siku chce non stop ale coś mi stoi na żołądku albo młody wsadził nozke bo tak mnie napierdala że aż mi suabo...
Jak tam Ona i Kitaja?? Czekamy na wieści
No ostatnio polecialysmy z tymi porodami, ja już zaczynam mylić jak suwaczkow nie przestawiacie, kto co i kiedyhaen lubi tę wiadomość
-
moodliszka wrote:Haen, gratuluję Kochana :*
No nic, zbieram się do szpitala jestem ciekawa co mi powiedzą. Dam znaćmoodliszka lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny! Nie udzielałam się na forum wcześniej ale regularnie Was czytalam postanowiłam napisać bo też cały czas jesteśmy w dwupaku a już tydzień po terminie mojej Basi się nie spieszy na ten świat probowalismy wszystkiego żeby to jakoś przyspieszyć od 39 tygodnia no i nic to nie dało także już teraz odpuscilam i będzie co ma byc. Czop wypadl tydzien temu,rozwarcie na 1,5cm. Jeśli nie urodze to mam skierowanie do szpitala na poniedziałek. Gratulacje wszystkim rozpakowanym mamusiom i trzymam kciuki za te zapakowane !
Paolka_25, ParasOlka:), Nymeria, Ona_89', olimama lubią tę wiadomość
-
hej kochane
podczytywałam, ale nie pisałam nic, bo delektowałam się wolnym dniem spędzonym z M
słuchajcie dotarła wczoraj do mnie tragiczna informacja
mówiłam wam już kilka razy, że bardzo zakolegowaliśmy się z całą grupą ze szkoły rodzenia, spotykałyśmy się w miarę regularnie z dziewczynami, chłopcy też i wczoraj napisał do nas jeden chłopak, że jego żona z niedzieli na poniedziałek odebrała sobie życie zostawiła 1,5 tygodniowego Antosia
okazało się, że od lat zmagała się z silną depresją, a nic wcale na to nie wskazywało, była uśmiechnięta, zawsze zadowolona, mega przygotowana do macierzyństwa, a tu taka informacja wczoraj cały dzień z mężem przegadaliśmy, nie możemy w to uwierzyć
-
Hean gratulację
dziewczyny walczące na porodówkach- trzymam kciuki mocno mocno
shibuya biedna ty dalej nie rozpakowana, tak bardzo chcesz a tu dupa, jak na złość nic się nie dzieje, szybko kazali ci przyjść do szpitala na wywoływanie, bo w sumie to jeszcze nie będziesz po terminie?
Mała jesteś zaprzeczeniem tych wszystkich nieprzespanych nocy, baby bluesa, jak ty to robisz? napisz nam jakąś instrukcję
Skarb a tobie seksy w głowie do weekendu już tylko dwa dni
dziewczyny w szpitalach jak tam? coś się dzieje? szczęściara ruszyło coś?haen lubi tę wiadomość
-
Hean gratulacje cioteczki witają pandę niestety u nas fałszywy alarm, po drugim prysznicu położyłam sie do łóżka przyłożyłam termofor do pleców i zaczęło przechodzić , dobrze ze nie budziłam męża ! Po 6stej znów bolało mnie podbrzusze na @, ale nie mocno bo zasnelam teraz wstalam i znowu to samo plus zaczyna mnie cos kregoslup bolec,bardziej cmic ! Takze mam nadzieje, ze sie bardziej cos rozkreci, dzieki dziewczyny za kciuki jak cos dam znac napewno Molcia gratulacje rocznicy
Molcia, moremi, Micia, Nymeria, haen lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Kitaja wrote:Hean gratulacje cioteczki witają pandę niestety u nas fałszywy alarm, po drugim prysznicu położyłam sie do łóżka przyłożyłam termofor do pleców i zaczęło przechodzić , dobrze ze nie budziłam męża ! Po 6stej znów bolało mnie podbrzusze na @, ale nie mocno bo zasnelam teraz wstalam i znowu to samo plus zaczyna mnie cos kregoslup bolec,bardziej cmic ! Takze mam nadzieje, ze sie bardziej cos rozkreci, dzieki dziewczyny za kciuki jak cos dam znac napewno Molcia gratulacje rocznicy
-
Molcia ja wczoraj spanikowałam najpierw miałam wrażenie ,ze sączą mi sie wody bo polecialo mi coś,ale podeszlam do tego spokojnie,w razie czego bedzie tego więcej to bedą jednak wody! Pozniej zaczął bolec mnie brzuch na @ dosc mocno, ale jak doszedl bol z kregoslupa to dopiero bolalo po pierwszym prysznicu srednio pomoglo i spanikowalam,ze chyba sie zaczyna, ale za drugim razem sie troszke uspokoilo i termofor tez zrobil swoje! Cmi mnie dzis to podbrzusze i szczerze mam nadzieje ze sie rozkreci! Wspolczuje mama ktore mialy bole krzyzowe ja mialam ich przedsmak nad ranem -masakra co za bol ;-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 10:51
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Ale tu sie dzieje
Haen gratulacje Kochana !!
Kitaja, tez wczoraj mialam rozne takie zapowiedzi boli i przechodzily.
Nie wiem chyba te dzieci nasze sie z nami drocza
Ona,a jak z Toba ?
No nic u nas jak dzisiaj nie ruszy to jutro z ranca do szpitala.
Bede milczala,wiec pewnie dopiero jakies info bedzie jak wyjde.
Mam ew. kontakt z Ginger to sprobuje przekazac przez nia ta najwazniejsza wiadomosc
Jesli oczywiscie nie bedzie za bardzo zajeta przy Maluszkumoremi, haen lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Kitaja wrote:Molcia ja wczoraj spanikowałam najpierw miałam wrażenie ,ze sączą mi sie wody bo polecialo mi coś,ale podeszlam do tego spokojnie,w razie czego bedzie tego więcej to bedą jednak wody! Pozniej zaczął bolec mnie brzuch na @ dosc mocno, ale jak doszedl bol z kregoslupa to dopiero bolalo po pierwszym prysznicu srednio pomoglo i spanikowalam,ze chyba sie zaczyna, ale za drugim razem sie troszke uspokoilo i termofor tez zrobil swoje! Cmi mnie dzis to podbrzusze i szczerze mam nadzieje ze sie rozkreci! Wspolczuje mama ktore mialy bole krzyzowe ja mialam ich przedsmak nad ranem -masakra co za bol ;-
-
nick nieaktualnyHaen gratuluje malutka Twoja panda
My nadal w szpitalu :'( także nie mam jak Was nadrobić
Ale wciąż trzymam kciuki za dziewczyny nierozpakowane! Powodzonka!
Chciałam zapytać czy wiadomo coś o zamowieniach od aparatki? Bo jakby nie patrzeć ja przelew zrobilam już pod koniec września a przesyłki nie mam, aparatka nie odpisuje mi tutaj na belly...haen lubi tę wiadomość
-
Tylko zdjecie, postaram sie nadrobic pozniej (zwlaszcza co sie dzialoo), bo bareria pika.
Trzymajcie mocno kciuki za noc, bo mamy sa z maluszkami, stanelam na nogi i rwalo, a tu samodzielnie trzeba bedzie ogarnac. Poki co jestem caly czas na sali pooperacyjnej z W., bo dopiero po poludniu beda miejsca na oddziale polozniczym.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4745cd55cbc1.jpgPaolka_25, Zorro, Rozmarzona, Shibuya, hanula, moremi, Kitaja, Rajska, Molcia, lula.91, justa1234, Ginger84, Micia, Galaretka, ParasOlka:), natali101, Nymeria, perelka89, mikado, Ona_89', Aga_502, biedroneczka1910, olimama lubią tę wiadomość