Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madalena jaki śliczny, pokaźny brzusio
Kitaja musisz męża do sypialni zaprosić
Hean wytrwałości życzę, myślę, że najgorsze masz już za sobą, a silna babka z Ciebie- dasz sobie ze wszystkim radę, dla Wandzi
Molcia wielkie gratulacje, jak się czujesz kochana?
Molcia lubi tę wiadomość
-
Paula zaproszenie przyjete.
Kitaja czyli blizej niz dalej przynajmniej znasz date kiedy pojdziesz do szpitala. Ja mam jutro wizyte ciekawe czy tylko wypisze mi L4 i do kiedy czy powie cos wiecej...
Pamietam ze Beebs sie meczyla tez z rwa, ale dawno jej tu nie bylo, a ja nie pamietam czy cos jej na to pomoglo.
Brzuio wydaje mi sie wielgachny -
MadaLena30 wrote:Mijagi czyli powinnam jechac na Ip? Jutro mam tez wizyte u swojego gina ale nie wierze ze on mi cos pomoze... dzis nie jest lepiej ... masz racje to uzaleznienie od innych jest najgorsze
Mijagi -
Medalena tak sobie patrze ze jeszcze trochę zostało do Twojego terminu ale z drugiej strony nie wiem czy jest sens bawić się z zastrzykami czy masażem tym bardziej ze może maluszek wyjdzie troszkę wcześniej i cierpienie minie jak ręką odjal? A może zmieni pozycję i przestanie uciekać na nerw? U mnie w pierwszej ciąży córeczka poprostu zmieniła pozycję i ból ustąpił bez niczego. W sumie już niewiele zostało choć wiem jakie to okropne.Mijagi
-
Szczesciara gratki!!
Mijagi tez sie zastanawiam, aczkolwiek zobacze co mi powie ( pewnie nic) gin jutro...
Ale masz racje termin juz bliski..
Natalii no to mnie pocieszylas
Ale wg mnie brzucho opadl, jak siedze to ciazy mi teraz na udach, a wczesniej trudno bylo oddychac i cycki lezaly mi na nim
-
To dla tych o mocnych nerwach. Rozstępy po Nati oraz nowe od Alicji.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28ea078831f0.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:56
Kitaja, MadaLena30, Galaretka, Mala_Czarna_89, mikado, perelka89, justa1234, Nymeria, lula.91, Shibuya, Aga_502, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Molcia, graaaaaatulacje!!!
Haen- dzielna mama z Ciebie, naprawdę. Trzymam za Was kciuki
MadaLena- brzusio masz bardzo pokaźny i śliczny Ze dwa razy wiekszy niż mój ;-P a co ugotowałam? Potrawkę z indyka z myślą też o sobie, rosół- znalazłam fajny przepis na rosół staropolski z prawdziwkami i faktycznie zupełnie inny smak i jeszcze karkówkę duszoną z pieczarkami. W planach także gyros z przepisu Molci (mniam) i sos do spaghetti i na wieczór chleb, tzn. samo ciasto musze zrobić, a rano upiekę. Uff.. To chyba tyle na dziś.
Wieczorem jeszcze znajomi przychodzą, bo mecz jest. Z jednej str się cieszę, a z drugiej mi tak dziwnie, bo to pewnie ostatnie takie posiadówki ze znajomymi na luzie. Hihi
Fotke wstawię, jak mi zechce tinypic zadziałać ;-(
Molcia, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
biedroneczka a czemu jeszcze jesteście w szpitalu? właściwie to się nie bardzo orientuje która to doba? córa jest rewelacyjna, strasznie mnie rozczulają te włoski u dzieci
Natali mi też się mzrobiły rozstępy, już tak się cieszyłam, że nie mam a tu w ostatnich dwóch tygodniach powychodziły, ale jakoś średnio mnie to interesuje,a Twój brzuszek jakbyś piłeczkę zjadła- słodkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:37
biedroneczka1910 lubi tę wiadomość
-
Anet rozstępy to norma i nawet mnie nie ruszają. Nawet na biuście mam. Adam mówi,że jemu nie przeszkadzają,najważniejsze aby Ala zdrowa się urodziła.
Mówię mu,że we czwartek ktg i wizyta.A on,to już bierzemy torbę bo będziesz rodzić. Odpowiadam,że w planach poród mam w niedzielę. I tu słyszę teścia- Beaty wizja mi bardziej się podoba niż Adama
Normalnie ubaw z tych moich facetów mam. -
nick nieaktualnyanet wrote:biedroneczka a czemu jeszcze jesteście w szpitalu? właściwie to się nie bardzo orientuje która to doba? córa jest rewelacyjna, strasznie mnie rozczulają te włoski u dzieci
Cały czas Tosia bierze antybiotyk na plucka jesteśmy w szpitalu od 7