Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry molcia powodzenia!!!
Ja tez czesto korzystam z info natali odnosnie lidla, wczoraj kupilam termometr!!! Za taka cene grzech nie kupic jak ktos nie ma.
natali101, alus21 lubią tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:Dzieki Natalii i Rajska za slowo wsparcia..
Kitaja moze dzis bedzie lepiej...
U mnie powodem jest nieziemski bol w prawym biodrze ktory dzis byl mocniejszy niz wczoraj i uniemozliwia mi nawet normalny spacer do toalety. Nie wiem czy to ucisk na nerw czy moze rwa kulszowa...
Ale ledwo funkcjonuje....
Mijagi -
Hej dziewczyny, ja również się witam. Noc mało co przespana, nie mogłam zasnąć, potem się budziłam na siku ciągle, i odpadlam dopiero koło ósmej i spalam do teraz.
U mnie Dziś też wg ovu rozpoczynam 40 tc, a wizyta dopiero w czwartek.
Teściowa dzwoniła jak tam sytuacja bo ja koleżanki Męczą. Hahaha Padłam że śmiechu, naopowiadala im i teraz od telefonów nie może się okrecic hehehe
Pogoda u mnie nadal tragiczna i nie nastraja do robienia czego kolwiek.
Molcia trzymamy kciuki
Kitaja spoko z tym zatorem, tak mi się rzuciła nazwa w oczy chłon wiedzę chłon chłon potem można troszkę sobie pomóc a nie błądzić po omacku tylko wiadomo przed nami jeszcze przed tym całym KP poród
Haen mi się nie odzywa i nie wiem jak sytuacja... Napisz kochana czy coś sciagnelas, czy wipila mała, czy guzek się wchłonal/wchłania i co mała robi źle że nie ssie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:00
-
nick nieaktualnya ja padam , Jeremiś postanowił jeść w nocy co dwie godz. a w dzień co godzinke a co tam ...na spacerze złapał nas deszcz ale przynajmniej nawdychał się świeżego powietrza i spi a ja zjadłam zupe uwaga ! ciepłą!
Dalej nie ma mojego laktatora zaraz napisze do inpostu jakidoręczyciel niesie paczkę od 13 i donieść nie może wrrr...
Za to dostaliśmy kolejną paczuszkę z hippa
Nymeria, Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
-
I po wizycie. Szyjka gotowa do porodu tyle że brak jej rowarcia... Lekarz obstawiam minimum tydzień jescze. Z małym w porządku waży 3300g ja za to od 7 do 10 rano przytylam 2.5 kg lekarz się śmiał ze co waga to inaczej :p
Ktg zero skurczy.. Ale ja czułam chyba że 4 tyle że bezbolesne więc przepowiadajaceWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:26
Galaretka, Nymeria, Mala_Czarna_89, Zorro, Kitaja, Micia, haen, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mała, to życzę nam obydwum... nie wiem (!?) wytrwałości i myślenia przede wszystkim, zanim się coś zrobi
Na ten czas jest wizja słodkich bobasów na 1. miejscu i niech tak zostanie.
Ja właśnie wrócilam ze sklepu i jestem w szoku. Byliśmy z mężem przedwczoraj na zakupach (muszę to napisać) w Auchan i porównując mięso stamtąd z moim sklepem mięsnym osiedlowym, jest kolosalną różnica w cenie. Oczywiście na niekorzyść Auchan... Wcześniej nie zwracałam na to aż takiej uwagi, bo myslalam że w takim dużym sklepie powinno być/jest trochę taniej. Jakoś mięsa oczywiście lepsza w osiedlowym sklepie. Ehh.. Chyba nigdy więcej mięsnych zakupów tam!
Ide porobić zapas obiadów na jakiś czas z tego nieszczęsnego mięsa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:35
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
A moje maluchy dziś współpracują czyt. grzecznie śpią więc jako tako ogarnęłam, jak Laura przyjdzie do zjemy zupę, potem spacer i drugie danie.
I moja mama przyjeżdża dziś; już drugi raz od porodu, a tak to przez rok potrafiła się nie zjawić. I wiecie co? Nie przeszkadza mi to, czego tak bardzo się obawiałam, a wręcz pasuje gdy zerknie na małą i stwierdzi, że wszystko jest ok
Nie mogłam się doczekać kiedy Nadia przyjdzie na świat, ale nie spodziewałam się, że da mi aż tyle radości, wykrzesa ze mnie ogromne pokłady cierpliwości i ciepła. Myślałam, że będę chodzić po ścianach ze zmęczenia i frustracji, a na razie samo szczęście w najczystszej postaci uwielbiam być mamą.
edit:
tylko seksu mi brakuje jak cholera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 11:36
Rajska, Kitaja, Nymeria, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
Mała naprawdę bardzo miło czyta się Twoje posty
czuć (nawet przez int), że macierzyństwo przynosi ci wiele radości, i taki wewnętrzny spokój od Ciebie bije, a może coś w tym jest, że jak mama zrelaksowana i spokojna to i dziecko takie?
biorę z Ciebie przykład
ja już po spacerku z pieskiem, ale pogoda nie zachęca, zaraz biorę się za obiad, dziś został mi równy tydzień do terminu porodu co to będzie, co to będzie
odnośnie laktacji, mikiedyś położna powiedziała, że mleko mamy zaczyna się produkować w głowie, dopiero później idzie do cycuszków wpadło mi to w pamięćMala_Czarna_89, Doti87 lubią tę wiadomość
-
gdyby mój m przeczytał co o mnie piszecie, to chyba pękłby ze śmiechu bo ja jestem matka-furiatka; rano Laura dostała zjebki bo do szkoły się wczoraj nie spakowała, choć kilka razy jej o tym mówiłam, rano zeszytu nie mogła znaleźć, a jak pomogłam jej szukać to w biurku syf, nędza i malaria. Wszystko tylko nie zeszyt.
Z Nadią też ciągle się zastanawiam, czy nie za dużo kupek, czy nie za mało kupek, czy kolor ten i konsystencja, czy za dużo nie śpi, co z tym jedzeniem, czy przybiera na wadze hahaha zaaaaawsze znajdę sobie powód do zmartwień
Natali mój też trzyma się z daleka.. i na końcówce też, już nie pamiętam jak to jest. Żeby chociaż się popieścić czy coś. A on zero zainteresowania. Tzn niby mówi, że ma ochotę, odlicza lepiej niż mój suwaczek, ale chce żebym się wygoiła. A przy pierwszej ciąży to by mnie przeleciał zaraz po porodzie. Albo zmądrzał, albo się postarzał
Co do laktacji- średnio wierzyłam w moc herbatek wspomagających laktację, ale spróbowałam i np dziś w nocy zalałam pół bluzki i poduszkę, a ostatnio mleka było coraz mniej. Więc polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:19
-
moremi wrote:Jestem, jestem. Nadrabiam
Mój uparciuch nie chciał urodzin w niedzielę
Od rana chodze z balonikiem (takie ustrojstwo, żeby zrobić rozwarcie w szyjce), a jutro podejmą decyzję co dalej. W każdym razie powinnam urodzić
Skurcze pojawiają się juz dość często, ale mogę jeszcze w miarę spokojnie spać.
Tez z nich chodzilam i nazwalam go pieszczotliwie "mańkut"
Jak widzicie nadrabiam i zpamietalam przede wszystkim frytki... w co 2gim poscie o nivh byla mowa, a przeciez ja kocham frytki!!Nymeria lubi tę wiadomość
-
A mój do seksów się przekonał także nie oszczędzamy się- nie powiem miło jest, choć ja w głowie mam jedno- a nóż widelec przyspieszymy poród, hehe
Frytki się wam marzą- a nie można takich z piekarnika? chyba nic nie powinno dziecku być, przecież to tylko ziemniaki -
Idę na wizytę do położnej trzymajcie kciuki ! Modlę sie tylko bym nie usłyszała, ze do porodu jeszcze daleko....
A sexy co to takiego ?
Mala_Czarna_89, haen, MadaLena30, Zorro, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan