Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mijagi to się może w każdej chwili zmienić.. u mnie szyjka gotowa pod względem miekkości ale ani pół cm rozwarcia na wizycie nie było.. a teraz bede żyć w niepewności dopoki albo nie urodze albo nie przyjdzie czas by zgłosić się do szpitala po terminie u nas w 8 dobie przyjmują.
-
Haen, wiem,ze nie masz teraz do tego głowy,ale to ewidentnie zakażenie wewnątrzszpitalne. Powinni odpowiedzieć za swoje niedbalstwo. Przez nich nie możesz być teraz z dzieckiem i tak cierpisz, nie tylko fizycznie
Shibuya, na początku karmienia mleko jest mało sycące. Dlatego ważne jest żeby jak najdłużej karmić z jednej piersi (mleko bardziej tłuste i wartościowe znajduje się "głębiej"). Dając obie piersi po trochu dziecko się tylko napije.Shibuya lubi tę wiadomość
Synuś
-
nick nieaktualnyDoczytałam usg bioderek ma być wykonane 6-12 tydzień my mamy ortopedę. 12.01 a 14.01 skończy 12 tyg. Czyli na styk jak zwykle! Ciekawe czy to ze jest zapisany do ortopedy to znaczy ,ze mu zrobi od razu czy go skieruje na usg dopiero! Musze iść dopytać .
-
nick nieaktualny
-
mikado wrote:mijagi to się może w każdej chwili zmienić.. u mnie szyjka gotowa pod względem miekkości ale ani pół cm rozwarcia na wizycie nie było.. a teraz bede żyć w niepewności dopoki albo nie urodze albo nie przyjdzie czas by zgłosić się do szpitala po terminie u nas w 8 dobie przyjmują.
Mikado u mnie też w 8 dobie czyli w poniedziałek jeśli nic nie ruszy musze wylądować na oddziale
Gin powiedział ze jeszcze pewno będą ze 3 dni czekania, potem jakiś balonik i jeśli nic nie ruszy to dopiero oksy:(
Mijagi -
Magda tak święta magiczne ze względu na maluszka ale tylko dlatego.... Z całą resztą nie wiem co zrobić.. do teściów średnio chce jechać bo tam będzie mnóstwo ludzi i już widzę te święta jak będą sobie dziecko z rąk wyrywać... Moi rodzice po rozwodzie z matką się nie odzywam.. dużo by pisać.. chyba zostaniemy u siebie siostra też nad tym myśli zrobimy sobie małą wigilię na spokojnie ale będzie na pewno przykro mimo wszystko.
-
anet wrote:Ani do Kitaji nic nie ma, a nic od Rozmarzonej, Szczęściara urodziła, ale nie wiem jak się czuje
Hej hej Kitaja urodziła podobno koło 17 było już po wszystkim. Więcej informacje niestety nie mam. Czekamy na jakieś info od niejlula.91, mijagi, Mala_Czarna_89, Nymeria lubią tę wiadomość
-
anet wrote:Ani do Kitaji nic nie ma, a nic od Rozmarzonej, Szczęściara urodziła, ale nie wiem jak się czuje
Hej hej Kitaja urodziła podobno koło 17 było już po wszystkim. Więcej informacje niestety nie mam. Czekamy na jakieś info od niejZorro lubi tę wiadomość
-
Galatetka, jak wychodziłam ze szpitala to powiedzieli,zeby się zapisać na usg bioderek w 6tygodniu zycia. Lekarka na patronażu powiedziała,ze miedzy 4-6 się robi to badanie. Zapisaliśmy się jakoś koniec 5.
A dlaczego nie jesteś zadowolona z pieluszek fun&fit? Które masz opakowanie?zolte czy białe?(sa dwie wersje-starsza i nowa)Synuś
-
Magdalena ja trzymam terminu
Taki urok cukrzycy.
A ja mam dość. Od wczoraj mam takie skurcze i ból krocza. Leżeć źle,siedzieć źle,stać masakra,chodzić tragedia. Oby do niedzieli. Przed Nati i teściowa udaje ,że jest dobrze. Nati nie chce stresować,a przed teściowa oszczędzam ssobie gadania. Czekam na męża -
Kitaja urodziła dzisiaj o 16:40 Jasia 3650g 52cm, było ciężko, ale jest szczęsliwa i zapomniała już o bólu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:48
MadaLena30, Pianistka, mijagi, haen, Aga_502, Mala_Czarna_89, mikado, Nymeria, Kitaja, lula.91, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Rozmarzona w końcu mi odpisała bo juz się martwiłam. Urodziła wczoraj. Miała bardzo ciężki poród i póki co kiepsko bardzo się czuje. Jak będę wiedzieć coś więcej to dam znać.
MadaLena30, Micia, Mala_Czarna_89, Nymeria, lula.91, haen, izulkaa, olimama lubią tę wiadomość