Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No w końcu lepsze nowiny! Jeszcze raz gratuluję! Haen moim zdaniem córeczka napewno Cię pozna i o to nie masz się co martwić! Ten czas bardzo szybko zleci i wkrótce zapomnicie ze wogole był jakiś szpital . Matko niektóre listopadowki mają już prawie miesięczne skarby a u mnie cisza jak na pustyni.heh dziś w nocy trochę pobolal mnie brzuch ale na tym się skończyło. No nic...idę jeszcze poleżeć , może żasne, potem jakiś obiad , korki i znów będę czekać czy może Kaja zechce wyjść. ..Mijagi
-
Dziewczyny po porodach - czy wy miałyście takie napady zimna i gorąca? Od dwóch dni tak mam w nocy, że kładę się spać przykrywam się po szyję bo tak mi zimno że aż mnie trzęsie, a jak mała się budzi na jedzenie to ja budzę się cała mokra.. myślałam że coś mnie bierze, ale mam tak tylko w nocy, nie mam żadnych innych dolegliwości..
-
hej kochane
Kitaja wielkie gratulacje, nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę, że masz już koło siebie swoje szczęście
Rozmarzona również gratulacje
kochane, super, że dałyście radę, macie to już za sobą
Shibuya a ty kiedy wychodzisz z Julcią do domku? lepiej się już czujesz? kochana a ile miałaś szwów?
Hean trzymaj się, teraz już będzie tylko lepiej
Natalii ty to wszystko masz jak na zawołanie wcześniej chciałaś na weekend poród no i coś się chyba zapowiada- jak ty to robisz? jak też tak chcę
u mnie były wczoraj przytulańce, całą noc dziwnie się czułam, bolał brzuch, obudziłam się i jestem jak nowo narodzona hym...
pogoda u nas dziś traaaagiczna
idę do wanny na gorącą kąpielRozmarzona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet jeżeli bilirubina spadnie poniżej 13 to dzisiaj wychodzimy, więc czekam jak na zbawienie na wyniki
Ja się czuję lepiej, dziękuję że pytasz. Nie wiem ile miałam szwów, lekarz mówi że miałam 'większe szycie' więc myślę że sporo, ale nie chcę wiedzieć ile, żeby się nie stresować
Galaretka to mnie pocieszyłaś bo już się zastanawiałam co jest ze mną nie tak -
Z niewyspania kliknelam nie to co trzeba i juz musze cos napisac .
Dziewczyny na bolace sutki jak cos dobre jest przemywanie naparem z szalwii. Milego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:33
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Znowu Zjadło mi posta!!! Wrrr!!!
Pisałam, że jeszcze 3 dni i 3 noce przede mną, chociaż ta ostatnia noc będzie bardzo stresująca... dzisiaj jeszcze porządki, może jakieś ostatnie zakupy w większym sklepie, a jutro i w niedzielę odstress przed poniedziałkiem, leżańce i przytulańce we dwoje ostatni weekend sami
Tylko mam nadzieje, że nikt nam się nie wprosi. Bo odmówię.
Dziewczynki z brzuszkami co pysznego dziś na obiad? Szukam inspiracji...Paolka _25 -
Kitaja gratulacje;)
Shibuya jeśli masz pełną pierś to troszkę odciagnij laktatorem jeśli nie ma szans żeby Julcia wypiła.
15min karmienia jest ok to takie min ale widać twojej wystarcza - zazdroszczę
Co do odbijania to np Marcelowi się nie odbija dopiero po np godz czy dwóch jak go wezmę na ręce ale po jedzeniu nigdy. Wtedy staram się go klasc na boku żeby się nie zadlowil.Shibuya lubi tę wiadomość
-
A to moje małe wielkie szczęścieGinger84, Anulaa, Rajska, Nymeria, ParasOlka:), biedroneczka1910, MadaLena30, perelka89, rewelka, Mala_Czarna_89, justa1234, mijagi, mikado, Micia, lula.91, haen, MW26, natali101, Aga_502, Paolka_25, Molcia, olimama, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya, sliczna coreczka ))
Shibuya lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Kitaja- oprócz wcześniejszych gratulacji, cieszę się razem z Tobą, że masz małego Skrorpionika. Zazdroszczę
Ja dziś o 13:40 mam ostatnią wizytę u gin. Rano wstając zauważyłam w toalecie dziwny śluz, jakby błyszczący, czyli śliski, było go o wiele więcej niż normalnie i nie był przezroczysty czy mleczny, a jakby ciemno pomarańczowy. Nie wiem, czy to przypadkiem nie sączące się wody... Boję się trochę, gin pewnie to oceni, ale niecierpliwie się
Paolka- u mnie dziś rosół+ gyros z frytkami lub schabowe. Mam dwa obiady i mąż niech decydujeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:47
Paolka_25 lubi tę wiadomość
-
Ginger dzięki za rady właśnie pytałam położną czy to normalne że ona je nawet czasami 10 minut i śpi 3 godziny, to powiedziała, że jeżeli przybiera na wadze to nic tylko się cieszyć
Nam powiedział pediatra, że usg bioderek w 6 tygodniu życia dziecka. Ale nie wiem czy tylko w tym czy są jakieś normy ze od tego do tego tygodnia.
Ginger a powiedz mi jeszcze jak to było u Was z tą bilirubina? -
Witam, ja leżę rano ktg skurcze max 40 % ale mało, zjadłam śniadanie, był obchod, założyli mi balonik i jutro jadę na porodowke
Zaraz przyjedzie mąż dowiezie picie, jedzenie, i poduszkę
Dziwnie z tym balonikiem jak by mi się siku chciało ciągle, i nie mogę się wyproznic co mnie strasznie wkurza
-
nick nieaktualnyDziewczyny po 2tyg w koncu wchodzimy
Tak się cieszę!! Wczoraj miałam takie załamanie że nie mogłam się opanować... Dobrze, że wychodzimy bo byłam już gotowa poprosić o psychologa.
Rozmarzona i Kitaja- moje gratulacje!Galaretka, Mala_Czarna_89, mikado, Micia, Paaula84, haen, perelka89, Nymeria, izulkaa, natali101, Aga_502, Rozmarzona lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Dziewczyny po porodach - czy wy miałyście takie napady zimna i gorąca? Od dwóch dni tak mam w nocy, że kładę się spać przykrywam się po szyję bo tak mi zimno że aż mnie trzęsie, a jak mała się budzi na jedzenie to ja budzę się cała mokra.. myślałam że coś mnie bierze, ale mam tak tylko w nocy, nie mam żadnych innych dolegliwości..
Ginger mi też pediatra powiedział ze ok 6 tygodnia zrobić usg.
Teście zaproponowali ze wezmą Laurę w góry na weekend. Mieliśmy też jechać na urodziny mojego kuzyna gdzie Laira uwielbia być. Powiedziałam żeby sama podjęła decyzje- bez zastanowienia Powiedziała ze chętnie pojedzie w góry i "odpocznie od swojej siostry"
.....
Kurde ząb, zatoki, glowa, stawy, wszystko pokolei mnie boli. Tak jakby organizm zaczął odczuwać obciążenie ciąża i porodem