Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paolka_25 wrote:Znowu Zjadło mi posta!!! Wrrr!!!
Pisałam, że jeszcze 3 dni i 3 noce przede mną, chociaż ta ostatnia noc będzie bardzo stresująca... dzisiaj jeszcze porządki, może jakieś ostatnie zakupy w większym sklepie, a jutro i w niedzielę odstress przed poniedziałkiem, leżańce i przytulańce we dwoje ostatni weekend sami
Tylko mam nadzieje, że nikt nam się nie wprosi. Bo odmówię.
Dziewczynki z brzuszkami co pysznego dziś na obiad? Szukam inspiracji...
Paolka mi zjadalo posty, jak wrzucalam emotki z telefonu gotowe, wiec moze dlatego? -
Shibuya i biedroneczka super ze wychodzicie ) w domku na spokojnie wszystko ogarniecie
Skoro nie wskazany podczas karmienia, to czym go zastepujecie zeby dostarczyc wapn do organizmu?
Moj kubus dostal wysypki na poluczkach, takie "syfki", wyglada jak tradzik...biedroneczka1910, Shibuya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnulaa my tydzień po porodzie mieliśmy wizytę i jak zapytałam o czerwone krosty to dr powiedziała ,ze to rumień noworodkowy i przejdzie . Na wizycie w środę 3 tyg pytam o krosty juz inne czerwone duże z białym czubkiem i co trad niemowlęcy i przejdzie. dzis przemylam je sola fizjologiczna na gaziku bo tak Internet mnie poinformował.
Anulaa, Micia lubią tę wiadomość
-
balonik bolał bolał aż skurcze wywołał, aż się cała pocilam w sekundę, teraz przeszło i jakoś lżej boli, chce się przespać bo mnie muli.
Obiad był, krupnik, ziemniaki, kotlet rybny smażony, surowka i kompot, zero przypraw dodane hehe jedzenie szpitalne -
Nymeria trzymam kciuki zeby szybko poszlo!!!
Galaretka dzieki mi jeszcze znajoma mowila zeby przemywac woda przegotowana i rumiankiem. I absolutnie zadnych masci, bo czasem lekarze wypisuja sterydy...
A odnosnie waznosci mleka mm to u mnie tez napisane 3tyg po otwarciu a ja tylko 2x stosowalam w kryzysie...i nie bede wyrzucac, zamknelam tylko szczelnie i mam nadzieje ze sie nie przyda...poki co swoje sciagam i mam awaryjne w lodówce
Haen trzymaj sie!!! Mam nadzieje ze szybko wrocisz do formy i odzyskasz dawna energie...Nymeria lubi tę wiadomość
-
Madalena-dostalas paczke od aparatki? Bo moja miala byc wyslana w poniedz i mialam na mejla dostan nr nadania i dupa....znowu cisza...
-
Shibuya ja tez na poczatku po porodzie budzilam sie w nocy cala mokra podobno to normalne w pologu. Co do krostek moj Przemcio tez ma na policzka, sie martwila ale skoro mowicie, ze wasze skarby tez maja i przejdzie to spoko . Dobrze Was miec Ciotki
Anulaa, Shibuya lubią tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Kitaja, rozmarzona gratulacje
Shibuya ponoc jak dziecko jest kp to na poczatku jest mleko z 1fazy czyli z laktoza , dopiero po jakis 10min aktywnego ssania leci wartościowsze mleko. I jak dziecko,je z 1fazy tylko ti ze szybciej glodne. Jeszcze wyczytałam zr w nicy jest w mleku więcej tluszczzu, w ciagu dnia białka
Pytalas o dreszcze .ja tak miałam i mam twierdzili w szpitalu Zr to hormony..
Cos mnie pytalas jeszcze ale nie pamietam co:PRozmarzona lubi tę wiadomość
-
Od 4 skurcze co 8 min. Od 8 co 5--6
Jesteśmy na porodowce. Po znieczuleniu. Trzymajcie kciuki aby dziś się skończyło porodem.mamy sale jedynkę,opieka miła,było już ze 20 osóbmoodliszka, Ona_89', Galaretka, izulkaa, alus21, haen, mikado, perelka89, MadaLena30, MW26, Micia, Mala_Czarna_89, Nymeria, Rajska, Paolka_25, lula.91, Rozmarzona lubią tę wiadomość