Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No i teraz dziewczyny przez Was mi sie slodkiego zachcialo . Tez ostatnio wcinam ciacha bo szybko i porecznie przy karmieniu . Jem takie korzenno-piernikowe z Aldika pychota . A z orzechami tez nic nie mozna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 17:21
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
Orzechy to silne alergeny wiec nie zalecane. Ake mozna sprobowac i obserwować malucha.
Galaretka a ile tej czekolady wszamalas? -
Ja tylko wodę. Herbata lekka kilka razy ale wtedy nie chcial mi zasnac od 20-24 wiec wkrecilam sobie ze to od herby i tez zrezygnowałam
-
nick nieaktualny
-
Ja wodę, herbatkę na laktację, inkę, sok marchewkowy.
A w poprzedniej ciąży kompoty jabłkowe w hektolitrach a teraz nie mam ochoty.
No i ze dwa karmi wypilam. Dziś mamy gości (Będę przy nich prasować bo się nie wyrobilam) to też karmi wypije (na laktację oczywiście) może choć trochę będę w ich klimacieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:04
-
Paolka to ty caly dzien dzis milczalas... tak sie zastanawialam
U Natalii czuje ze akcja sie rozwinela...
U mnie po ktg, zero skurczy, Mala fikala tetno 140, pozniej lekarz mnie zbadala... az gwazdki zobaczylam - uslyszalam ze kanal zamkniety i 2cm --- rewelacja
A wsiadajac na fotel tak mi cos mignelo ze juz wogole nie dam rady chodzic
No i wez tu czlowieku przyspiesz porod jak ruszyc sie nie dam rady ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 19:20
-
Ja jestem od wczoraj na patologii, na kontrolnej wizycie wczoraj Pani dr stwierdziła zbyt niskie tętno córki więc dała skierowanie, w szpitalu okazało się że wszystko Oki, ktg praca serca dobra O dziwo skurcze których nie czuje sa, ale zmartwilo mnie coś innego.
I tu mam pytanie do Moodliszki czy tak waga która Ci podali synka się potwierdziła ? Mi po usg lekarz powiedział że córcia " pusia" i 3800 wyliczył wagę.Zmartwilo mnie to bo całą ciążę straszyli mnie ze jest drobniutka, moja lekarka wczoraj u siebie w gabinecie wyliczył 3100 czy to jest możliwe ? Taka różnica ? 3 tg temu też w szpitalu wyliczyli 2700.Napiszcie dziewczyny które urodziły czy potwierdziły się wam wymiary maluszków z usg -
Hej dziewczynki Próbowałam Was nadrobić ale chyba nie dam rady
Gratuluję wszystkim mamusiom które tulą już swoje skarby i trzymam kciuki za pozostałe oczekujące trzymam mocno kciuki za szybkie porody
Postaram się chociaż w części poczytać co u Was
Ściskam wszystkie i pozdrawiamy z synkiemPaolka_25, Rajska, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Heh ale ze mnie geniusz!! Przegapiłam całą jedną stronę! Alen już przeczytałam także Madalena o Ciebie jestem spokojna a Natali trochę zazdroszczę ja dzwoniłam dziś do Gina pytał o skurcze, powiedziałam że były wczoraj ale delikatne i nieregularne, powiedział że jesli dzisiaj by byly nawet takie jak wczoraj to żeby przyjechać bo on ma dyżur. Więc byłam na zakupach, zaliczyłam schody, wzięłam męża w obroty i dzisiaj jak na złość nic! Nosz kurwa!! I dlaczego??? No to pozostaje w poniedziałek na 15 szpitalPaolka _25
-
Ja po obchodzie, jutro rodze na 100% SN jak nie pójdzie to cc. Trzymajcie kciuki dziewczynki żeby poszła akcja i udało się SN. Chodzę po schodach w szpitalu ale chyba bardziej Męczą mi się uda niż macica
Jestem jakąś mega spokojna, cisza przed burza??
Tak paolka to good priceWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 20:22
perelka89, mikado, Mala_Czarna_89, Marta1986, Paolka_25, haen, Zorro, Ona_89' lubią tę wiadomość
-
Paolka_25 wrote:Generalnie zastanawiam się czy nie wybrać się jeszcze na szybcika do Auchan, dzisiaj na wszystkie zabawki -20% więc za karuzelę z projektorem Fisher Price wychodzi 128 zł. Chyba to Good Price?? jak myślicie?
A tylko dzis jest ta znizka??
-
Paolka_25 wrote:Heh ale ze mnie geniusz!! Przegapiłam całą jedną stronę! Alen już przeczytałam także Madalena o Ciebie jestem spokojna a Natali trochę zazdroszczę ja dzwoniłam dziś do Gina pytał o skurcze, powiedziałam że były wczoraj ale delikatne i nieregularne, powiedział że jesli dzisiaj by byly nawet takie jak wczoraj to żeby przyjechać bo on ma dyżur. Więc byłam na zakupach, zaliczyłam schody, wzięłam męża w obroty i dzisiaj jak na złość nic! Nosz kurwa!! I dlaczego??? No to pozostaje w poniedziałek na 15 szpital
Mijagi -
Haen, mój mąż dostał zwolnienie na opiekę nade mną 2 tygodnie
My już w domku, pierwsza kąpiel za nami moja córcia jest cudowna
Dziewczyny jak dbacie o krocze? Teraz aktualnie leżę z gołym tyłkiem w rozkroku przed telewizorem, ale jestem tak głęboko nacięta (prawie do odbytu) i jak idę spać to jakby to powiedzieć szew się chowa między pośladkami i poci się to i cholerstwo nie chcę się goić. Po domu jak chodziłyscie? Czym podmywałyscie, jak i ile razy dziennie? Chcę, żeby to jak najszybciej się zagoiło a już brak mi pomysłówPaolka_25, Micia lubią tę wiadomość
-
Shibuya ja bylam tez nacieta mocno i jeszcze krocze mi rozerwalo przy vacum. Jeszcze mnie boli. Mi polozna polecila psikac tam octeniseptem 2 razy dziennie. I oprocz tego riwanol to taki żólty roztwor w aptece z 3 zl kosztuje tym przemywac. I w domu tak jak robisz z golym tylkiem i szeroko nogi by powietrze bylo.
Shibuya lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc