Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Madalena, tylko dzisiaj. Ja zdążyłam karuzela już jest w ogóle jest w gazetce za 160 zł i -20% zapłaciłam 130 zł. Ta z misiami już mam humorek lepszy:-)
Shibuya cieszę się, że w domku jesteście
Perełka ja właśnie z myślą o Mikołaju kupiłam, rozglądałam się jeszcze za bujaczkiem ale nie widziałam.
Dziś dzwoniła do mnie sis i mówiła, że ma dla mnie matę edukacyjną z pianinkiem i huśtawkę też Fisher Price. Więc za wiele kupować nie muszę.perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka_25 wrote:Dlatego Mijagi ja też już nie wierzę w żadne wspomagacze, noc na siłę.
Uwaga uwaga skurcze ale nie regularne. Nie wiem co robić czy jechać jak on jest czy czekać? w dodatku nie bolesne...
Ja bym chyba poczekala aż nie rozkręci się troszkę bardziej..Mijagi -
Nie. Już chyba po wszystkim, skurcze minęły. Teraz ból jak na @ i kuje mnie coś w prawym boku, prawie w pipce
Nie wiem co to dziecko tam robi ale czuję jakby bardzo głową trzęsło, nie wiem nawet jak to opisać trwa to może 3-4 sekundy i spokój. Taki dziwny, szybki odruch.
Poza tym musiałam się przenieść do drugiego pokoju, mąż tak chrapie że mam ochotę udusić go poduszką!!
Czuję, że ciężką noc przede mną
I ta skóra znowu tak boli, najchętniej obłożyłbym się lodem!
Paolka _25 -
nick nieaktualnyJejku, ja to mam jakiegoś pecha
Przed 1 zaczął mnie jeden cycek tak jakby połowa była w Siniaku, wstała mała przed 2 a mnie zaczelo trzasc z zimna tak że aż mi szczeka latała. O 4 gorąco jak cholera. Głową aż parzyla, mierze temp.a tu 41,5!!!! Szybko okłady na głowę i na ta pierś, wzielam mtez paracetamol i spadła tylko do 39,2!
No już nie wiem co robić... -
nick nieaktualny
-
Rozmarzona, Kitaja gratulacje! Haen trzymaj się!
Kompletnie nie mam czasu was czytać. Nie oglądam tez tv, a w ciąży to namiętnie oglądałam wszystko po kolei jak leci.
Caly dzień zajmuje mi opieka nad malym, ogarnianie domu, zakupy internetowe brakujących rzeczy i też trzeba mieć chwile dla męża. Mimo wszystko jestem szczesliwa.
Pokarm odciagam laktatorem. Jedna pierś ma mniej mleka i ekhm... Mam krzywe cycki! Z jednej idzie 50ml a z drugiej 10ml...
Micia, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, już mi spadła do 37, ale spod prysznica od razu na wyro poleciała bo mi się ciemno zrobiło...
I kurcze jeszcze dziś się goście zapowiedzieli, szwagierką z treściami a ja ledwo żyje!
Nie wiem czy teraz gdzie znowu nie odciągnąć bo zaczyna mnie znowu bolec ten jeden cycek ale los -
A u mnie pierwsza noc w domku całkiem nieźle. O 00:30 obudziła się jeść, nakarmiłam ją, chciałam żeby się odbiło, nosiłam ją, to dostała czkawki, nie miałam siły już jej nosić, to położyłam ją do łóżeczka i ulało się jej sporo na becik i cały rękaw miała mokry, to musiałam ją przebrać. Jak przebrałam to znowu była głodna, nakarmiłam ją już bez odbijania, usnęła ja patrzę na zegarek 2:10. Nie wiem jak robić z tym odbijaniem cholera bo albo się jej nie odbija albo dostaje czkawki..
Wczoraj jak wróciłam do domu to na 4 piętro wchodziłam chyba z pół godziny, a na górze czekał na mnie piękny bukiet róż na powitanie i super ekstra posprzątan mieszkanie. Popłakałam się oczywiście
Mąż nie spał z nami w pokoju, bo stwierdził że w trójkę się boi, a ja bałam się że nie dam rady ciągle do niej wstawać i wezmę ją do siebie. I tak było niestety. Nie to że nie miałam siły do niej wstawać, ale nie miałam siły jej nosić do odbicia i brałam ją do siebie bo bez odbicia wolę ją obserwować. I teraz nie wiem sama jak to ogarnąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:24
-
ParasOlka:) wrote:Ja jestem od wczoraj na patologii, na kontrolnej wizycie wczoraj Pani dr stwierdziła zbyt niskie tętno córki więc dała skierowanie, w szpitalu okazało się że wszystko Oki, ktg praca serca dobra O dziwo skurcze których nie czuje sa, ale zmartwilo mnie coś innego.
I tu mam pytanie do Moodliszki czy tak waga która Ci podali synka się potwierdziła ? Mi po usg lekarz powiedział że córcia " pusia" i 3800 wyliczył wagę.Zmartwilo mnie to bo całą ciążę straszyli mnie ze jest drobniutka, moja lekarka wczoraj u siebie w gabinecie wyliczył 3100 czy to jest możliwe ? Taka różnica ? 3 tg temu też w szpitalu wyliczyli 2700.Napiszcie dziewczyny które urodziły czy potwierdziły się wam wymiary maluszków z usg
Ja na wizycie 30.10 dowiedzialam sie ze moje dziecko wazy 3100g. 7dni później na innym sprzecie wazylo 3750g. Urodzilo się z wagą 3830g. I badz tu mądry. Mąż stwierdził że to przez słodycze które wcinalam w oststnim tygodniu ciąży haha:p