Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Madalena, tylko dzisiaj. Ja zdążyłam karuzela już jest
w ogóle jest w gazetce za 160 zł i -20% zapłaciłam 130 zł. Ta z misiami
już mam humorek lepszy:-)
Shibuya cieszę się, że w domku jesteście
Perełka ja właśnie z myślą o Mikołaju kupiłam, rozglądałam się jeszcze za bujaczkiem ale nie widziałam.
Dziś dzwoniła do mnie sis i mówiła, że ma dla mnie matę edukacyjną z pianinkiem i huśtawkę też Fisher Price. Więc za wiele kupować nie muszę.perelka89, Shibuya lubią tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka_25 wrote:Dlatego Mijagi ja też już nie wierzę w żadne wspomagacze, noc na siłę.
Uwaga uwaga skurcze ale nie regularne. Nie wiem co robić czy jechać jak on jest czy czekać?w dodatku nie bolesne...
Ja bym chyba poczekala aż nie rozkręci się troszkę bardziej..Mijagi -
Nie. Już chyba po wszystkim, skurcze minęły. Teraz ból jak na @ i kuje mnie coś w prawym boku, prawie w pipce
Nie wiem co to dziecko tam robi ale czuję jakby bardzo głową trzęsło, nie wiem nawet jak to opisać trwa to może 3-4 sekundy i spokój. Taki dziwny, szybki odruch.
Poza tym musiałam się przenieść do drugiego pokoju, mąż tak chrapie że mam ochotę udusić go poduszką!!
Czuję, że ciężką noc przede mną
I ta skóra znowu tak boli, najchętniej obłożyłbym się lodem!
Paolka _25 -
nick nieaktualnyJejku, ja to mam jakiegoś pecha
Przed 1 zaczął mnie jeden cycek tak jakby połowa była w Siniaku, wstała mała przed 2 a mnie zaczelo trzasc z zimna tak że aż mi szczeka latała. O 4 gorąco jak cholera. Głową aż parzyla, mierze temp.a tu 41,5!!!! Szybko okłady na głowę i na ta pierś, wzielam mtez paracetamol i spadła tylko do 39,2!
No już nie wiem co robić... -
nick nieaktualny
-
Rozmarzona, Kitaja gratulacje! Haen trzymaj się!
Kompletnie nie mam czasu was czytać. Nie oglądam tez tv, a w ciąży to namiętnie oglądałam wszystko po kolei jak leci.
Caly dzień zajmuje mi opieka nad malym, ogarnianie domu, zakupy internetowe brakujących rzeczy i też trzeba mieć chwile dla męża. Mimo wszystko jestem szczesliwa.
Pokarm odciagam laktatorem. Jedna pierś ma mniej mleka i ekhm... Mam krzywe cycki! Z jednej idzie 50ml a z drugiej 10ml...
Micia, MadaLena30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny, już mi spadła do 37, ale spod prysznica od razu na wyro poleciała bo mi się ciemno zrobiło...
I kurcze jeszcze dziś się goście zapowiedzieli, szwagierką z treściamia ja ledwo żyje!
Nie wiem czy teraz gdzie znowu nie odciągnąć bo zaczyna mnie znowu bolec ten jeden cycekale los
-
A u mnie pierwsza noc w domku całkiem nieźle. O 00:30 obudziła się jeść, nakarmiłam ją, chciałam żeby się odbiło, nosiłam ją, to dostała czkawki, nie miałam siły już jej nosić, to położyłam ją do łóżeczka i ulało się jej sporo na becik i cały rękaw miała mokry, to musiałam ją przebrać. Jak przebrałam to znowu była głodna, nakarmiłam ją już bez odbijania, usnęła ja patrzę na zegarek 2:10. Nie wiem jak robić z tym odbijaniem cholera bo albo się jej nie odbija albo dostaje czkawki..
Wczoraj jak wróciłam do domu to na 4 piętro wchodziłam chyba z pół godziny, a na górze czekał na mnie piękny bukiet róż na powitanie i super ekstra posprzątan mieszkanie. Popłakałam się oczywiście
Mąż nie spał z nami w pokoju, bo stwierdził że w trójkę się boi, a ja bałam się że nie dam rady ciągle do niej wstawać i wezmę ją do siebie. I tak było niestety. Nie to że nie miałam siły do niej wstawać, ale nie miałam siły jej nosić do odbicia i brałam ją do siebie bo bez odbicia wolę ją obserwować. I teraz nie wiem sama jak to ogarnąć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 09:24
-
ParasOlka:) wrote:Ja jestem od wczoraj na patologii, na kontrolnej wizycie wczoraj Pani dr stwierdziła zbyt niskie tętno córki więc dała skierowanie, w szpitalu okazało się że wszystko Oki, ktg praca serca dobra O dziwo skurcze których nie czuje sa, ale zmartwilo mnie coś innego.
I tu mam pytanie do Moodliszki czy tak waga która Ci podali synka się potwierdziła ? Mi po usg lekarz powiedział że córcia " pusia" i 3800 wyliczył wagę.Zmartwilo mnie to bo całą ciążę straszyli mnie ze jest drobniutka, moja lekarka wczoraj u siebie w gabinecie wyliczył 3100 czy to jest możliwe ? Taka różnica ? 3 tg temu też w szpitalu wyliczyli 2700.Napiszcie dziewczyny które urodziły czy potwierdziły się wam wymiary maluszków z usg
Ja na wizycie 30.10 dowiedzialam sie ze moje dziecko wazy 3100g. 7dni później na innym sprzecie wazylo 3750g. Urodzilo się z wagą 3830g. I badz tu mądry. Mąż stwierdził że to przez słodycze które wcinalam w oststnim tygodniu ciąży haha:p