Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka moj maly tez malo spi, ostatnio w ciągu dnia ma 4 drzemki polgodzinne i jedna lub dwie 2godzinne...a reszte czasu na rekach, w wozku itp:/ w nocy od polnocy co 2,5h się budzi... tez mi się wydaje ze to malo jak na 2tyg bobaska...
-
madzi4aam wrote:Nie mm. Ściągam swoje:)
Skarb witaj! Zastanawiałam się ostatnio co u ciebie ale nie pisałam bo sądziłam że i tak tu nie zaglądasz. Mi by się jakieś szpilki na chrzciny przydały ale jak pomyśle ile wydatków w grudniu (Mikołaj x5 dzieci, święta dzieci + dorośli, jeszcze część świat w wynajmowanym domu + jedzenie, te chrzciny) to chyba odpuszczę.
Izulja w mojej ksiazcze jest napisane ze takie małe bąble spia ok 15h na dobęskarb15 lubi tę wiadomość
-
Heh Skarb widzisz jak się trzymam, nie chce się posypać :p jak to Mała stwierdziła "niedługo suwaczek mi się przeterminuje" a tak serio to jutro do szpitala. Już mam głowę pełną myśli... no fakt z tym płaszczykiem to może być teraz problem. Ale w spodnie sprzed ciąży już pewnie wchodzisz? Wróciłaś do swojej wagi?
Goście się jednak rozmyślili. To zjadłam dwa pomarańcze i myślę co by tu jeszcze zjeść? Tylko coś takiego mokrego chce mi się...skarb15 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka ja w spodnie nie wchodze ;/ przed ciaza 36 teraz 40 z trudem. No ale tym zajmiemy się po połogu najważniejsze ze brzuch leci
Też sobie dogadzam dzis i pije pierwsza kawe rozpuszczalna po porodzie i wcinam kisielPaolka_25 lubi tę wiadomość
-
Mała- Ty i tak masz fajna figurę po ciąży, pamiętam ze zdjęcia Jeszcze troszkę i zrzucisz resztę, czego Ci bardzo życzę
Ja się ostatnio przeraziłam, jak chciałam sobie kupić koszulę, nie ciążową, ale odcinaną pod biustem. Złapałam za rozmiar 44, bo przed ciążą bywało różnie-40 i 42, a tu zonk.. Nie było mowy, żeby ją zapiąć w biuście.. Liczę na to, że po ciąży w miarę szybko zrzucę, to co przytyłam i wrócę chociażby do swoich rozmiarów.. Za to spodnie ok. Pod brzuchem sie zapinają spokojnie i nawet nie są bardzo opięte
Na jedynce lub dwójce będzie "Skyfall" o 20:10. Lecę oglądać, ale pewnie tu zajrzę do WasMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mała ; jestem kochana jestem, u nas dobrze będę się starać tak nie opuszczac A ja sobie pozwolę mam parę drobnych zaskurniaczkow Ale fakt faktem idą święta i z tym się wiąże mnóstwo wydatków.
Paolka właśnie tak się patrze że Ci suwaczek tak zasuwa a Ty jeszcze w dwupaku w domu Bedzie dobrze dasz radę!! :* Jeszcze chwilę i będziesz tulila swojego skarba <3W spodnie od dawna wchodzę tralala, wróciłam do swych rozmiarów A płaszczyk kupić muszę bo jeden jest z przed komuny a drugi ciężarowkowy więc mnie to niestety nie ominie zawsze problem z tymi cyckami i rękami Ale będę się tam wściekacWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 20:06
-
Te zakupy to będzie ciężki irzeh do zgryzienia.bo ja jakieś spodnie muszę kupić po porodzie bo żadnych nie mam i w coś się trzeba ubrać na wigilię... Oj ciężko bedzie ciężko..
Dziewczyny jak mnie boli krocze dosłownie czuję napór na wszystkie możliwe jego kości siedzę na prawym poldupku jakoś daje radę ale i tak rewelacji nie ma.. o siedzeniu na prawym czy prosto nie ma mowy -
madzi4aam wrote:Kochana. My tez tak bierzemy espumisan. Ale kup jeszcze dicoflor, to na poprawe flory w jelitkach. Dajemy 3 krople jeden raz dziennie. A co trzy godziny daje najpierw cyca ma 15 minut max i butli 60ml. A jeśli daje tylko butle bez cyca to wypiaja 90ml mleczka (5tygodni ma). I jesli chce miedzy karmieniami na chwile cyca to daje jej na chwile zeby sie uspokoiła. Ale teraz juz naprawdę rzadko.. potrzebowała przez pierwsze 3dni, teraz unormowalo się. Nie potrzebuje juz dojadac.
-
nick nieaktualnyMolcia wrote:maadzia a co ile odciągasz mleko? kurde mój to potrafi pociągnąć z butli nawet 100 ml mojego pokarmu, wychodzi na to że za dużo je..
O ol to mój zjadł właśnie na kolacje 110 mojego mleka z butli a po kąpieli dojadę jeszcze 20 i śpi. W nocy tez wypił 100. Zaczyna coraz więcej jeść a wizyta dopiero 10.12 . -
Na prośbę Rozmarzonej przedstawiam jej małe wielkie szczęście;)
mikado, Paolka_25, MadaLena30, Galaretka, perelka89, Mala_Czarna_89, Molcia, Rajska, MW26, skarb15, Micia, Kitaja, izulkaa, Zorro, Shibuya, Nymeria, biedroneczka1910, lula.91, Aga_502, olimama lubią tę wiadomość
-
Skarb faktycznie chwaliłaś się chyba na fb że wchodzisz w swoje spodnie
Mi właśnie mąż powiedział, że uda mi przytyły a ja że wiem, że mam oczy i też mnie to wkurza ale mówi, że I tak pięknie wyglądam w tej ciąży
Szczerze też myślałam, że będzie dużo gorzej, a tu 13 kg jak na mnie niby też dużo ale 13 to nie 30. A tego się obawiałam, bo wiem że różnie jest.
Mała nie narzekaj bardzo ładnie wyglądasz na 3 tyg po porodzie. W dodatku po drugim nic tylko dzieci rodzić!
Właśnie ja przez połóg pewnie do Wigilii się nie wyrobię ale najważniejsze, że TEN najważniejszy będzie ze mną!!
Też oglądam BondaMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Ginger my wszystko rozumiemy właśnie rozmawiałam z mężem, jak będziemy załatwiać gości, żeby nie wszyscy na raz się z biegli. Najważniejsze, że jesteście szczęśliwi
Przekaż Rozmarzonej, że wszystkie ją pozdrawiamy i czekamy na wieści od niej! Niech już wraca ze szpitala i szybciutko nam się tutaj melduje!Paolka _25 -
Paolka o tej porze jutro będziesz juz szczęśliwa mamusia ) trzymam kciuki za Ciebie i za pozostałe listopadowki ktore jutro idą do szpitala!!!
Paolka_25, haen lubią tę wiadomość
-
Magdalena mi tez puchna,dretwieja dlonie I zaczelo sie to jakies 3tyg temu czyli ok mca przed porodem. Do tego puchna mi stopki do tego stopnia ze buty robia sie scisle. Ale cisnienie mam w normie i bralam magnez. Tez mialam tak zerano zanim zgielam palce to z bolu lzy lecialy.
Natalii gratuluje raz jeszcze!!
Dziewczyny Ktore jutro ida do szpitala.. 3mam kciuki za was!
Ginger pogratuluj Rozmarzonej!!
Musze pospieszyc moja corcie bo jak tak dalej pojdzie to maz bedzie mnie toczyl do szpitala i dlugo nie wcisne sie w jeansy... Brat nas odwiedzil i przyniosl pyszne ciacho, a na kolacje zamowilismy pizze -taka niedzielna rozpusta, a teraz pije miete
Skarb powodzenia na jutrzejszych zakupach... Ja na swieta planuje jakas kiecke luzniejsza bo nie mam szans dojsc do siebie w tak krotkim czasie...perelka89, Paolka_25 lubią tę wiadomość
-
Forum jest fajne
To ja się pochwalę że cudowna Galaretka dala mi namiary na używany leżaczek tiny love w mojej wsi(!!!) pamiętacie byłam pol ciąży napalona na niego, potem stwierdziłam ze ponad 3 stówy to jednak sporo i wcale nie jest mi potrzebny. Jednak od kilku dni znow mi chodził po głowie bo Nadulka uwielbia być bardziej w pionie niż leżeć wtedy więcej widzi a przecież nie mogę jej ciągle trzymać na rękach. No i dorwalam za 180zl podciagne to pod prezent pod choinkę.
Galaretka muuuua :*
A wiec poza ploteczkami, bratnimi duszami, osobami które rozumiały mnie najbardziej nakazdym etapie ciąży dorwalam dzięki Galaretce leżaczek bujaczek, dzięki MadaLenie sab simplex i dzięki Aparatce (co by nie mówić) śliczny kocyk.
kochane moje wszystkieMadaLena30, perelka89, haen, Paolka_25, Galaretka, Kitaja, Anulaa, lula.91 lubią tę wiadomość