Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie będę opisywać swoich dzisiejszych przeżyć ze szczegolami. W skrócie próbowali założyć mi balonik ( brak jakiegokolwiek rozwarcia, długa szyjka, wszystko pozamykane na 4 sposty) Skończyło się bardzo mocnym krwawieniem, oczywiście nic się nie udało założyć a lekarze przy mnie zrobili sobie afere kto wpadł na pomysł aby tej kobiecie w takiej sytuacji zakładać balonik ! że to obłęd ! Dziś zalana łzami zakończyłam dzień I boję się jutra
-
Jak jej daje tylko butle to je 90-100ml i pediatra wielkie oczy zrobila ze bardzo dużo.. z tego co czytalam na forach i z tego co piszecie to calkiem normalna dawka.
IZULKA NIESTETY JEST TO BARDZO UCIAZLIWE ALD TAK WLASNIE ŚCIĄGAM.. OSTATNI RAZ WIECZOREM SCIAGAM PRZED SPANIEM OK 1 W NOCY A POZNIEJ RANO DOPIERO, NO I RANO Z KAŻDEJ PIERSI MAM PO 150ML... W TRZECIM TYGIDNIU MIALAM KRYZYS LAKTACYJNY ALE NA SZCZĘŚCIE MINELO. TERAZ JADE NA DWA LAKTATORY TO SZYBCIEJ MI IDZIE.. MOZE I WYGLADAM JAK KROWA DOJONA ALE WYGODA I SEN W NOCY BEZCENNY:)) -
MALA CZARNA. MIKADO U MNIE TEN LEZACZEK JEST NIEZASTAPIONY. UZYWANY NON STOP I JESTEŚMY ZADOWOLENI. TEZ KUPILAM UZYWANY. MUSZE PRZYZNAC ZE MALA NIE RAZ SPI W NIM CAŁA NOC. MAMY JĄ WTEDY NA WYSOKOSCI SWOJEGO ŁÓŻKA.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Jestem.
ParasOlka- trzymaj się! Jutro nowy dzien, oby był lepszy!
Dziewczyny, które idą do szpitala jutro- trzymamy kciuki!
Haen, a Ty jak tam? Przesypiasz noce, czy średnio z tym?
MadaLena- powiem Ci, że narobiłaś mi smaka na pizzę Może się skuszę pojutrze.. Jutro już obiad zaplanowany.
Ja mam nadzieję, że dziś szybciej usnę. Wczoraj ból krocza męczył mnie do 3 w nocy.. -
Dziewczyny nie wiem Generalnie jest problem bo aby założyć balonik ( tak mi później wytłumaczyli) musi być choć 1 cm rozwarcia albo otwarte ujście,albo brak czopa u mnie podobno wszystko jest mega zamykane i nie ma jak na siłę tam go umieścić oxy nie podadzą bo wiadomo przy takim zamknieciu jak to lekarz powiedział " rozerwalo by Panią "
Jutro jest mój lekarz w szpitalu, boję się i czekam. Oczywiście O cc mogę pomarzyć -
Hej dziewczynki po raz drugi w dniu dzisiejszym:) nadrobilam a w miedzy czasie zjadłam czekoladowy budyń i nawet zrobiliśmy seksa w ramach desperacji:) niestety trochę pobolewa mnie brzuch ale to raczej wszystko yhh jutro mam się stawić w szpitalu jakoś kolo 12 ale w sumie od razu mi powiedzieli ze nic nie będą robić tylko obserwować także na nic się nie nastawiam.spakowalam druga torbę z rzeczami tylko dla siebie a moja Nadusia dziś rozplakala się z 5 razy ze mamy jutro nie bedzie:( i mi też jest tak przykro ze szkoda gadac; (
Parasolka bardzo Ci wspolczuje:( ale może natura w końcu sama da o sobie znać i wszystko się zacznie bez balonikow i innych bzdur.
Paolka mam nadzieje ze może choć w Ciebie coś zadziałaja!Paolka_25 lubi tę wiadomość
Mijagi -
mikado wrote:ja ten leżaczek znalazłam nawet za 150 zł ale bardzo daleko ode mnie i boje się zamówić żeby nie było że mi zniszczony przyślą;/ i chyba sobie daruje..
Ja to go nawet nie zaczęłam szukać, dobry duszek mi znalazł aż mnie to rozczulilo..
Magda drążąc temat.. a dlaczego ty podajesz swoje mleko z butelki? Sporo masz tego mleka
Ja też mowie ze idę się doić. W ogóle malo eleganckie słowa typu kupa, cyc itd czesto ostatnio goszcza w naszym domu.
Najgorsze ze lapie się na tym ze karmie Nadie, potem do odbicia a pierś dynda na wierzchu czekam aż strzelę taka gafe w towarzystwie
W każdym razie wczoraj na imprezie wszyscy siedzieli przy stole, obok kanaia, no to usiadłam i karmie ale to się nie sprawdza. Za głośno, mala się rozpraszala i zjadła polowe tego co zwykle -
Paolka tak to ja się chwalilam Mi się boczki fest zrobiły i uda - ale zawale to zobaczycie , mężu na szczęście milczy, bo inaczej na obiad bym go zjadła 13 kg kochana ja 11 kg i wiesz co mamy się czym cieszyć bo niektóre mamusie przytyly dużo wiecej.
Ginger : tylko dawaj nam znać co u Cb Przekaż Rozmarzonej pozdrowienia i masę uścisków z niecierpliwością czekamy na nią
Madzia dziękuję jak cos to jutro się pochwale zakupami
Kochana byś się nie zdziwiła ja myslalam że będę wyglądać jak sumo a wcale nie jest tak źle
Parasolka : Trzymam kciuki!! bądź dzielna :*
Wydaje mi się to dziwne minęło 7 tygodni od porodu a ja nadal plamię a spojenie / krocze boli mnie jak na końcu ciąży.
Perełka stęskniłam się za Wami, my tworzymy tu taką forumowa rodzinę, wiemy o sobie niemal wszystko Będę się strac tak nie milczec jak cos to napisać jakiegoś prosta co i jak a nie wcale
A jaki sex jest zajebisty tralalaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:12
perelka89, olimama lubią tę wiadomość
-
Parasolka przypomnij mi bo moze pisalas ale moja pamiec jest ulotna .. Czemu probuja ci wywolac porod?
I skoro jest tak to czemu mozesz zapomniec o cc?
Rajska bylas w kinie? Jaki film? Na marginesie podziwiam bo dla mnie najwygodniejsza w tym momecie jest sofka i chyba bym nie dala rady wysiedziec w fotelu kinowym! -
To u nas zoltaczka i pewnie rano dostanie lampy. Jestem spokojna i podchodzę zupełnie inaczej niż przy Nati.
Bardzo tęsknię za Natalka ale wiem,że ona to rozumie.
Była wczoraj u mnie i od razu wzięła Ale na ręce. Przytulala ja,całowała. Już czeka na nasz powrót.
Bardzo zmartwila się,że miałam cc.
Po 90 min boli partych powiedziałam ,że ja już nie mogę i chce do Nati. Na co dr,że teraz Ala mnie potrzebuje,a ja mu,że Ala jest ze mną cały czas,a Nati od rana nie ma. -
Mala_Czarna_89, MadaLena30, Rajska, Micia, izulkaa, Paolka_25, biedroneczka1910, lula.91 lubią tę wiadomość
-
MadaLena- niestety nie byliśmy w kinie, bo nam nagle pozmieniały się plany troszkę, ale nie chce mi się juz o tym pisać tu Wam, bo tylko mi się humor zepsuje. Generalnie ze mną ok
Za to obejrzeliśmy Bonda w TV i też musiałam co chwila zmieniać pozycję, bo nogi drętwieją niestety.
Spróbuje zasnąć, także w miarę przespanej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 23:22
-
madzi4aam jak Ty to robisz że dzieciątko śpi Ci w nocy?
Mamy kp Wy jak karmicie to zmieniacie pierś podczas karmienia czy karmicie jedną i zmieniacie pierś na następne karmienie? -
MagdaLena30 jestem po prostu 7 dni po terminie, cały czas lekarze mówili czekamy itp. Aż tu nagle dziś doktorek ni z gruchy ni z pietruchy bo ktg Oki, wywolujemy i zakładamy balonik. Wiem że to brzmi iracjonalnie, ale mam wrażenie że im się coś pomylilo z Ina pacjetka:0 bo jak zobaczył ze tak ciasno, krew się leje nagle już nie zakładamy a na wieczornym obchodzenie z usmiechem ten sam lekarz to "czekamy grzecznie " nawet słowem nie skomentował " akcji balonik "
-
Skarb ale cycki wow ja karmie jedna piersią, przy nast karmieniu zmieniam. Nadia przespałaby cala noc ale uwierz budzenie jej (za twoja rada) co 4h jest męczące i wkurza mnie to bo sama bym się wkurzyla gdyby ktoś mnie tak wybudzal. No ale musimy przybierać na wadze..
Natali całkiem inne podejście nie? Takie spokojne i pewne nawet moja babcia wczoraj była zdziwiona z jaka pewnością maz się Nadia zajmuje. Jak pokarm? Pojawił się?skarb15 lubi tę wiadomość
-
U mnie też jutro będzie 7 dni po terminie z tym ze ja mam tylko 1 termin czyli 16 a u ciebie parasolka widzę dwa wiec spokojnie może dopiero zacznie się kręcić pomału w rejonie 24. Ja tak sobie pomyślałam że to już ostatni nasz wieczór w trójkę i aż mi się nieswojo zrobiło. Ciesze się ale jest też strach którego nie umiem ogarnac:( jak to gin powiedział teraz już nie wyjdę ze szpitala sama i aż mi dziwnie na serduchuMijagi