Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Haen szybko ale wyniki maluszka były idealne, zoltaczka fizjologiczna 10%, pediatra mówi że jak jest KP to szybciutko to zgubi i teraz już prawie nie widać że był żółty.
Moje wyniki też ok, płytki zaraz po porodzie zaczęły rosnąć.
Bałam się, że szybko ale dobrze bo w domq jednak się dochodzi do siebie a w szpitalu to przeczekanie tylko. -
Co w domu to w domu:)
Wiem czego mi w szpitalu brakuje: cieplych sniadan...jajecznicy ns pomidorze lub szynce, paroweczki (mom mom mom), nalesnika...mimo, ze jedzenie nie jest tragiczne.
Ale wczoraj brat przyniosl mi upieczonego lososia, to po tym 2.5 tygodniowym wikcie szpitalnym poczulam sie jakbym zjadla danie z super restauracjiNymeria, alus21 lubią tę wiadomość
-
Noz kur..aa !!!
Wyobrazcie sobie ze dostalam zwolnienie do 30.11 bo termin mam na 29.11 !!!
Aaaaaa
Szlak by to, nie mam sily z tym moim biodrem jezdzic autobusami, a maz tez nie ma jak za kazdym razem mnie wozic...
Znajoma polozna byla probowala wyprosic L4 do 2.12 ale nie... bo lekarz to sluzbista !!!
Powiedziala zeby sie nie denerwowac i w pon przyjsc na ktg zobqczymy co i jak.
A moj gin w pon.nie przyjmuje tylko sr/pt wiec zwolnienie trzeba bedzie wystawic wstecz... no ale to zalezy od jego humoru bo nie ma takiego obowiazkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:11
-
Nymeria wrote:Moje dziecko ma pozmieniana noc z dniem <chlip chlip> całą noc co godzina cycek, jakieś jęki, placzki, wymuszenie spania z nami, jest po ósmej jasno a on śpi- odpadł teraz w najlepsze
Galaretka jeśli cię to pocieszy to ja chcialam ładne zdjęcie Nadii przy cycku zrobić i tak ustawialam aparat w ciemno ze na fotce ma sutek w oku.
Ginger gdzie idziecie z Patrykiem?Nymeria lubi tę wiadomość
-
Heh ale tak rzeczywiście jest w dzień mam wszystko poogarniane, zrobione, teraz jest mama to zrobimy obiady na przyszłe dni jakiś rogaliki z ciasta francuskiego, wykapie się i umyje łazienkę. Dziś zostałam po raz chyba 10 osikana z siurka małego, ciekawe kiedy mi do buzi trafi
Zgłoszony dziś został mój obywatel do USCWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 12:49
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nieraz jestem obsikana...tylko czekam kiedy kubus dwójką mnie zaskoczy dzis zdarzyl sie cud!!!!! Maly spal w nocy 5h!!!! A zawsze spal max 2,5h, zdarzalo sie ze budzil sie co 1,5h...ciekawe czy to jednorazowy incydent
Nymeria lubi tę wiadomość
-
no więc w końcu mam czas więc 16 października urodziłam naszego ukochanego Adasia miałam poród naturalny ale przy parciu tętno zanikalo i cesarską pełną markiza itp mały dostał 10 pkt w szpitalu przed terminem siedzielismy 11 dni i 5 dni pp cesarce więc łącznie 16 dni i miałam dość. 4 doba po cesarce i dopiero pokarm się pokazał. Ale mały nie chce cyca i miałam zalamke ale teraz próbuje odciagac i daje mm świat się nie zawali
Nymeria, moremi, Shibuya, olimama lubią tę wiadomość
-
to nic, ze Panda juz byla kilka razy na dworze, dzis nastapilo oficjalne werandowanie;)
oto pandeczka we wdzianku (jeszcze za duzym, rozmiar 50:D) spacerowym.
waga niecałe 2800 g
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c76dc8b2ca5c.jpg
biedroneczka1910, MadaLena30, Mala_Czarna_89, alus21, Nymeria, Galaretka, Ginger84, monia35, lula.91, moremi, Shibuya, Kitaja, Aga_502, olimama lubią tę wiadomość
-
Anet gratuluję zdrówka dla Was:-*
Rajska łącze się w bólu oxy podano prawie 3h temu. Skurcze czuję mizerne a położna mówi że zapis piękny. Trzymajcie kciuki
Zdecydowali się na rozwiązanie bo tak czy siak już po terminie a głównie ze względu bo ja mała a dziecko duże. Coś czuję że do rana zejdzie albo zakończy się ccNymeria lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
Paolka dobrze ze w koncu poczynili jakies kroki!!
3mam kciuki obys dlugo sie nie meczyla.
Maz moj zaczal sie stresowac i mowi ze w pon wezmie wolne bo czuje ze to juz.. i ma ambitne plany przygotowania/posprzatania mieszkania.. a tym czasem spelnia moje zachcianki i za chwile zjem kebabahaen, Kitaja lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jak tam moremi, dawno sie nie odzywala, pewnie pochlonela ja opieka nad malenstwem )
moremi lubi tę wiadomość
-
Alus u mnie to samo, czasami nawet dłużej - do 5h z krotka 20min drzemka...
-
Anulaa wrote:Alus u mnie to samo, czasami nawet dłużej - do 5h z krotka 20min drzemka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2015, 16:20