Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda musi ci być ciężko wiedząc ze tyle dziewczyn się juz rozpakowalo co? Pamiętam jak kupiliście mieszkanie i zaczęliście się urządzać, myślałam wtedy "szalona kobieta, nie wyrobi się" a jednak. Życzę ci zebys z albumem nie zdążyła
Miremi najs tu mit ju jak walczycie z ta skora i ropka w oczach?
U nas jedno ropieje wiec masuje kanalik łzowy bo Laura musiała mieć na to zabieg pod narkoza na razie nie chce się stresować i liczę że będzie ok.
A skóra to u nas też problem (wrażliwa, stopki początkowo się luszczyly, dużo plamek i krostek) ale chyba dorwalam kosmetyki po których jest całkiem ok -
Mala troche ciezko - przyznam szczerze- szczegolnie przekrecic sie z boku na bok
Ale kiedys powiedzialam wam ze bede ostatnia i tak bedzie, no chyba ze kobieta ze stali mnie przepusci - no stres Paolka to tylko zarcik, bo juz jutro bedziesz tulic maluszka!
O ty -Ania - zle mi zyczysz??-a ja sie zmobilizuje i zdaze bo wiem ze jak teraz tego nie zorbie to nie wiem na ktora rocznice sie wyrobimy, a ze sie wyspalam to noc bedzie dlugahaen, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89 wrote:Magda musi ci być ciężko wiedząc ze tyle dziewczyn się juz rozpakowalo co? Pamiętam jak kupiliście mieszkanie i zaczęliście się urządzać, myślałam wtedy "szalona kobieta, nie wyrobi się" a jednak. Życzę ci zebys z albumem nie zdążyła
Miremi najs tu mit ju jak walczycie z ta skora i ropka w oczach?
U nas jedno ropieje wiec masuje kanalik łzowy bo Laura musiała mieć na to zabieg pod narkoza na razie nie chce się stresować i liczę że będzie ok.
A skóra to u nas też problem (wrażliwa, stopki początkowo się luszczyly, dużo plamek i krostek) ale chyba dorwalam kosmetyki po których jest całkiem ok
Na skórę znowu maść cholesterelowa z witaminą a. Jak już zejdzie to przechodzimy na lipikara La roche posay.Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No twarda mój mąż ledwo się trzyma jest mi bardziej jego szkoda.
Pisałam do swojego lekarza, uspokajał mnie. Mówił że oxy nie zawsze podrażnia macicę. A lekarz który dzisiaj ze mną był powiedział, że macica jest ładnie podrażniona. Szyjka zgładzona w 80% i rozwarcie na 4cm. Tylko cholera gdzie są skurcze??!! A mój lekarz właśnie mi napisał, że jesli waga dziecka się potwierdzi to może być cc.
Generalnie to mam wrażenie, że cały szpital o mnie wie bo rozmawiałam z dziewczyną z sali obok, za nami szła położna z noworodków i nagle się wtrąca i mówi "a to pani, no szkoda że nie poszło".
A na porodówce słyszałam jak położne z dwoma lekarzami rozmawiali, że nie wiadomo czy dam radę bo dziecko takie duże a ja taka drobna. To po co chcą mnie męczyć??
Ale mam trajkotki na sali... Ja chcę już odpocząć a one gadają i gadają.
Haen trzymajmy się razemhaen lubi tę wiadomość
Paolka _25 -
nick nieaktualny
-
Masakra wiecie co się dowiedziałam...? wiem że tym nie powinnam się przejmować ale wyprowadzilo mnie to tak z równowagi porządnie że nawet na chwilę spać nie dam rady... Już tłumaczę czemu.. A więc wszyscy tu gadają na mój temat ze wyprowadzamy mała w taki ziab na pole ze co my mamy w głowie ze ona za malutka. Wkurwiaja mnie te Stare mohery myślą że wszystko wiedzą chodź nie mają wogole wiedzy na ten temat.. To że ona się urodziła troszkę wcześniej nie oznacza że jest inna i że mam ją trzymać pod kluczem nosz kurwa!! Powariowaly na łeb, myślę czy też moja babka nie ma nic z tym wsplnego bo to jej slowa między innymi. Cały czas słyszę że nic nie mogę bo to wcześniak wiadomo robię wszystko po swojemu bo moim zdaniem jest to dobre dla mojego maleństwa, ale powiem szczerze i nie będę kłamać jak mi rodzinka tak co chwilę dowala czy ludzie to czuje się zła matka, chodź robię dla niej wszystko i sobie świetnie radzę mimo zmęczenia.
ps : nadrobie Was ale najpierw musiałam się wyzalic inaczej nie mogłam mam dość tego ze traktuja moja mała perełkę jak by inna była ... -
Jeszcze mała cała mlekiem zalalam, bo nie zauważylam że biustonosz się obsunal i polecialo że mnie jak z fontanny..
moremi lubi tę wiadomość
-
Ginger właśnie myślę ze cos za długo . Na pewno zalatana przy maleństwu
Jezu ta fanta mnie przesladuje zwiedne chyba jak się nie napije .
Madzia kochana jesteś A co do przestawienia się ja przestawilam się odrazu nawet nie pamiętam że w ciazy byłam.
mijagi trzymam kciuki za wyjście do domu!
haen : Trzymam kciuki !! :*
Mała : super! Nadulka rośnie jak na drozdzach! A nie mówiłam że waga skoczy, początki trudne są
Nymeria: sliczny maluszek :*
Paolka biedna! ja też miałam taką babkę wystarczy ze spojrzałam na zegarek to trajkotala czy odwrocilam się do ściany nie bylo na nią mocnych nawijala 24/h.
Jestem zdania by mi takich głupot na noc nie mówić bo mam 200 przemyslen na minutę ...Nymeria, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaolka badz dzielna i tak wspaniale wszystko znosisz!
Skarb ja tez sie dowiedziałam ,ze chce zamrozić dziecko a wczesniakiem nie jest.polozna kazala spacerować I stado lekarzy ale nieeeee lidzie wiedza lepiej.
Ja tez tu wole żale wyleWac a jak ktos zapyta mowie,ze jest super, dzis przychodzi szwagierka z mężem ,nie maja i nie chca miec dzieci to nawet jakbym chciała powiedzieć,ze cos mi zle to się dowiem ,ze dziecko to zlo albo nie będą sluchac to po co lepiej tu sie wyżalić
A jak będę walić smętny to zawsze można pominąć moje posty i wszyscy zdrowi.
Wczoraj od męża z pracy Jer dostal jeża z pozytywka i spal juz z nim i chce go do niego przyzwyczaić ,ze jeż =>noc=>senWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 05:27
-
Skarb nic się nie martw jesteś najwspanialszą mamą i my wiemy, że postępujesz jak najlepiej!
Galaretka mam taką samą szwagierkę (od strony męża) uważa, że dziecko to zło i ma psa i świata poza nim nie widzi.
Trochę udało mi się pospać. Teraz po mierzeniu, ważeniu itd nie mogę już zasnąć. Jestem głodna jak cholera a nie wiem czy mogę coś zjeść. Nie wiem czy jakieś badania jeszcze będą mi robić przed tą kolejną prowokacją.
Staram się być twarda ale wczoraj pod prysznicem pękłam na maxa. Nie wiem dlaczego. Wyżalam się tylko tutaj, widzę jak mąż przeżywa i nie chcę go obciążać. Wczoraj posiedział ze mną chwilę na porodowej i powiedział, że on nie da rady. Ja staram się uśmiechać mimo wszystko. Robię dobrą minę do złej gry. Przyjmuje wszystko na swoją klatę.
Coś czuję, że jednak skończy się ccPaolka _25 -
Witam was
U mnie noc prawie bezsenna.. Amelka budzila sie co 2 godziny..
Pomiędzy tym bolal ja brzuszek chyba..strasznie,sie wiercila, miała niespokojny sen.. W końcu ulala...kilka,razy porządnie..
Poza tym wyskoczyly jej jakies krostki na powiekach i kika na policzku..
Jak myślicie co to moze być ? Tylko na twarzy to ma..
Mala tez wczoraj posprzątałam troche ,udalo,sie,jak,mala,spala, jestem z siebie dumna..wyprałam tez i wyprasowalam ciuszki jej dostala cala paczke ubranek id mojej koleżanki
Nie przechodzi na pewno we wszystkim zwlszcza ze rośnie,jak,na,drożdżach
Do kiedy prasujecie wszystko ?
Mysle,nad szczepionkami tez..
Szczepicie na pneumo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 08:32
-
Rajska sie nie odzywala?
Skarb nie martw sie zawsze beda gadac, zawsze znajda temat, a szczegolnie kiedy mieszka sie w malej miescowosci i ludzie bardziej sie znaja. Za to ty jestes cudowna mama i wiesz co dobre dla twojego dziecka !!
Zabrali wczoraj prad a ze laptok nie dziala na bateri to nie wybralam fotek biore sie za robote
A jutro jeszcze goscie, a maz nie zdazyl zrobic zakupow i bede noca gotowac wrrrr...
Mam schize... Hania malo lub wcale sie nie rusza jesli zjem zaraz sniadanie i nie wywinie fikolka to zwariuje!! -
Skarb, a niech gadają! Co się starymi babskami będziesz przejmować? Ja też zabieram synka na spacery, więc mnie też by obgadały
Madzia, na tym etapie ciąży moj Młody też nie ruszał się tak często jak wcześniej. Za to kilka godzin przed porodem istne szaleństwo Może u Ciebie też cisza przed burzą? Trzymam kciuki
Paolka, jak tam sytuacja na froncie?
MadaLena30 lubi tę wiadomość
Synuś
-
A ja przez to zr wstaje co 2 godz w nocy mam duzo snów które pamiętam
Jak się spi ciągiem ti człowiek nic nie pamięta albo jeden sen. A tu ja pamiętam chyba wszystkie
Mala ja nabialu nie jem właśnie,bo mala zle zniosla mleko i jogurt wiec sobie daruje -
nick nieaktualny