Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: to juz nie wiem nie mam pojecia nie chce mi sie na ten temat czytac ja tylko czytam na temat ciazy
Ojoj u mnie nie wiem szczerze co z imionami bedzie bo mi moj przy pierwszym podarowal i dalam Roksanka a teraz watpie pewnie on bedzie chcial wybierac a moze razem wybierzemy i przejdziemy na kompromis ? hmm porozmawiam z nim na ten temat jak wroci na powaznie w cztery oczy -
skarb15 wrote:Marta1986: Na pewno jutro bedzie dobrze i tak samo bedziesz nam sie chwalic jak ja tutaj dzisiaj
Chociaz mialam lekki stres przed ta wizyta
Bardzo bardzo bym chciała..Ale po dzisiejszej smutnej wiadomości załapałam doła Już będę miała noc nie spaną i jutro ogromny stres do 14 stej -
monia30 oo na pewno , bedziemy zeby zaciskac ze szczescia
Marta1986: hmm moze zajmij sie czytaniem czy ogladaniem jakiegos filmu co do filmu to podobal mi sie plan B .
Wiem co przezywasz kochana to samo mialam w sobote ale jakos zlecialo .Musi byc dobrze bedziemy tu wszystkie trzymac kciuki . :*
Bede sie modlic za siebie za swoje malenstwo i za Was wszystkie i Wasze malenstwa zeby wszystko bylo dobrze zeby nic juz strasznego sie nie wydarzylo.
Nie widzialysmy sie nawzajem a jak cos takiego czytamy to strasznie to przezywamy jakos sie zwiazalysmy tutaj .
maia1991; teraz ty wybierz imie nie daj sie mezowi ja tego swojemu nie powiem hehe
maia1991 lubi tę wiadomość
-
Co do imion to mi się podobają Dorian, Gracjan, Natan ale mojemu wcale. On za to mówi Remik, Radek blee.. Laurę wymyśliliśmy dluuugo przed tym zanim zaszłam w ciążę. A co do mojej corci jak usłyszała ze będzie Wiktor lub Nadia to ma nadzieję ze urodzi się brat bo Nadia jej się nie podoba
My tu juz mamy nieźle kolko różańcowe, ale dobrze, to może tylko pomoc -
Mala_Czarna_89: Laura ladne imie a sama nie rzucila jakiegos imienia coreczka ?
Sama sie nie spodziewalam ze dolacze do takiego kolka rozancowego no ale nic mi innego nie pozostalo -
My wlasnie wróciliśmy z IP. na szczęście wszystko w porządku serduszko bije dzidzia rosnie
powód byl taki ze w pracy zaczelo mnie skręcać z powodu bolu brzucha
lekarz zwiększył luteine do dwóch dawek dziennie i bezwzględne zaprzestanie pracy. Ide w środę do swojego po zwolnienie...ewulek, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Mysz nie wierzę normalnie, dobrze, że siedziałam jak czytałam Twoja wiadomość. Puls mam chyba 200. Myślałam, że wytrzymam, ale jutro sama jadę na IP, choć nie lubię tego szpitala. Byłam pewna, że Clexane gwarantuje powodzenie. A Ty masz Hashimoto? Masakra
-
Mysz strasznie mi przykro, trzymaj się kochana!
My też kręcimy się wokół imiona na "L" dla dziewczynki - Laura, Lidia, Liliana... . Z chłopcem jeszcze nie wiadomo, może Filip itp.
Ale teraz to ehhh jak się jutro nie da zapisać do mojego lekarza pod koniec kwietnia to nie wiem co zrobię/, mam wizytę dopiero na 7 maja ale to strasznie późno plus prenatalne tego samego dnia wcześniej (więc bez sensu 2x). A ja już się boję masakrycznie.
Ehh dobranoc dziewczyny.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry ) ja już w pracY.. mam zwolnienie, ale nie możemy znaleźć nikogo do pracy.. zazdroszczę wam tych chęci do oglądania i omawiania imion ja o 20 marze tylko o tym żeby położyć się na wznak w swoim łóżku bo z bolu nie moge wytrzymać, ciągle od godzin popołudniowych lapią mnie takie silne skurcze żołądka; ( ze nie mam siły juz na nic, myślę tylko o tym żeby jak najszybciej zasnąć. lekarz powiedział ze to od leków które biorę, zmniejszyłam dawkę ale ulgi nie poczułam..
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!)