Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No kicha, bo to jeden z najlepszych lekarzy u mnie w mieście, wiec jest obłożenie . Plus pewnie urlopy okołomajówkowe.
Ależ mam kiepski humor teraz, chyba idę pomidory poprzesadzać do większych pojemników... Bo nawet mi zlecenie w pracy odwołali dzisiaj <płacz>Nala85 lubi tę wiadomość
-
Marta1986; Bedzie dobrze trzymam kciuki za Ciebie i inne mamusie co maja dzis wizyte bedzie dobrze
I widze ze 2 dziewczyny po wizytach wczorajszych chyba jeszcze gratuluje
Prywatnie tak pozno ja prywatnie jak bym sie zapisywala to bym pewnie termin zlapala gdzies jeszcze w tym tyg .. az dziwnie ze prywatnie trzeba tyle czekac .
A u mnie ... nic nie moge przelknac juz nie dawno przywitalam sie z kibelkiem jak by nie inaczej a juz myslalam jak wczoraj nie bylo wymiotow to dzisiaj tez nie beda no ale nic -
madzi4aam wrote:Czarna.. pewnie że może się przyczepić, ale jako właściciel moge kogoś zastąpić itp. 'Na chwile być'..
wiecie co? Ja tez nie wytrzymałam i ide na usg dzisiaj, mam zaprzyjaźnionego lekarza, wcześniej pracowałam w lab z przychodnia i moge zawsze tam sobie podejść, jakoś przeraziło mnie to.. ze ponad miesiąc różnicy w moich wizytach.
Miu nie denerwuj się kochana -
My wybraliśmy (póki co) dla chłopca Antoni, a dla dziewczynki Elena, ale wszystko się jeszcze może zmienić. Poszłabym dzisiaj do mojego lekarza, ale szans nie ma bo u niego obłożenie i bez zapisów nie ma o czym mówić. Dlatego idziemy po południu na IP, ale nigdy nie byłam i nie wiem, jak to się tam załatwia. Co mam powiedzieć, żeby mi zrobili Usg?
-
Ja dzisiaj zaczęłam 10 tydzień (10+0), niesamowite!
OF pokazuje mi początek II trymestru na 12 maja, czyli dwa dni po dokładnie 3 miesiącach od ostatniej miesiączki (10 lutego miałam).
Patrzcie dziewczyny, na co przed chwilą wpadłam:
http://www.gem106.co.uk/twin-babies-think-theyre-still-in-the-womb/
Kurcze człowiek 9 miesięcy żyje w wodzie, a potem zatraca tą możliwość . Te dzieciaczki jeszcze reagują na pływanie tak, jakby ciągle były w brzuszku mamy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:17
ewulek lubi tę wiadomość
-
Mi polozna w zaswiadczeniu wpisalam ze jestem nizej w ciazy ale ze mam teramin na 1 listopada... tez nie kumam bo skoro ciaza jest mlodsza to sie powinno pozniej urodzic, nie?
Ja to tu nawet bym nie pojechala na pogotowie bo jak spedzilam na poczekalni 4h jak mnie brzuch bolalrok temu to kobiety przychodzily z bolami i prawie wszystki z kwitkiem odsylali do domu no chyba ze bym plamia. Stwierdzilam ze nie ide do gina w pl zaczekam do przyszlego tygodnia na usg tutaj. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Chociaz wszystkie zeszlotygodniowe i wczorajsze informacje zwalily mnie z nog i sama zaczelam sie stresowac.
To takie niesprawiedliwe ze ci co nie chca wpadaja przy pierwszej lepszej okazji a tym ktorzy sie staraja o dzidzie jest tak ciezko.... -
hej hej a ja wczoraj ogl m jak milosc i bylo ze Marcin dla swojego dziecka zrobil pokoj i wymyslilam juz kat dla naszego dzidziusia zadzwonilam do meza;) i takie literki na ścianę tez sobie na pewno kupimy:)) zerknijcie sobie http://szafka.pl/c1132193-hania-drewniane-literki-na-sciane-16-cm.html ja za tydzien robie test pappa i wolna bete tylko chyba w diagnistyce bo najtaniej w krk:)
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Szczęściara, kupowałam takie literki jednej dziewczynce w naszej rodzinie i też ostatnio mślałam o tym, że bąbel też dostanie i się zastanawiam, czy Laurce też nie kupić, czy już jest za duża?
A i będziemy remontować sypialnie- przekonałam mężusia, że trzeba zmienić tapety na narodziny -
Takie literki ma moja Natka, tylko ze mniejsze. Przyklejone na drzwiach. Po przeprowadzce też chce zabrać.
A ja chwilę się położyłam. Od rana w biegu,szkoła,ksiegowa,zakupy. Ciasto do kawiarenki,pranie. Padam chwila dla mnie.
Jak ja się cieszę, że do centrum jeżdżę od przypadku do przypadku. Dziś odcinek 3 km jechałam jedyne 70 min. Tragedia
-
shibuya, trzymaj się spokojnie - stresem dzidzi nie pomożesz. Może jak masz możliwość urwać się z pracy i odpocząć? Ja tak musiałam zrobić wczoraj. Oszczędzaj się i trzymam kciuki za wizytę!
Zaglądam do was ale nie nadążam nadrobić zaległości ani czytać wszystkiego - jestem tak zawalona pracą że się nie wyrabiam w 8 godzin. Niby po godzinach siedzieć nie mogę ale projektów tyle że fizycznie nie ma jak
Natali, nie lepiej na nogach? Podobno łatwiej znieść poród jak się chodzi codziennie conajmniej godzinę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 12:29
Shibuya lubi tę wiadomość