Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:OF właśnie pokazuje źle, gdzie nie wejdę to piszą że musi być 12 tygodni skończone, a nie zaczęte.
OF mi pokazuje że II trymestr zaczyna się w 14t+0d, czyli po ukończonym 13 tygodniu. Jednak faktycznie internet wskazuje na to, że II trymestr zaczyna się szybciej - 13t+0dWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 13:37
-
Też mi się śniło poronienie Poza tym czasem mnie ogarnia taka myśl, że jednemu z dzieciaczków przestało bić serduszko. Tolusiowi, bo młodszego nazwę Tolek. Na początku pęcherzyki miały równo po 6,4 mm potem jeden 12,5mm a drugi 11,5. Potem 22mm i 19mm to już 3 mm różnicy czyli 3 dni. Jutro mam wizytę na szczęście. Dziś bez mdłości. Jak jechałam do pracy leciała dobra nuta w radiu i strasznie zachciało mi się potańczyć na imprezie, tak dawno nie byłam !
Ona_89 dopisałam zachcianki do tabelki, żeby sprawdzić czy słone/słodkie ma znaczenie przy płci.
Podczas zajęć w przedszkolu każda grupa była niegrzeczna a panie zostawiały mnie samą ( 22-25 dzieci- 7 grup pod rząd bez chwili przerwy na sali gimnastycznej- hiszpański- zajęcia w ruchu) Było ciężko. Nie lubię podnościć głosu, boli mnie wtedy brzuch. Jak tańczyłam z dzieciakami jakieś pokazywanki to kuło mnie bardzo. I plamki na wkładce. A na koniec spotkałam dyrektorkę, gratulowała mi, gadka szmatka powiedziałam, że muszę już iść bo za ładnie pachnie a ja głodna ( czułam mizerię). Wzięła mnie do kuchni i dostałam puree, mizerie i schabowego zwariowałamOna_89' lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja jestem po wizycie wszystko jest w najlepszym porzadku. Dzidzia rosnie dzis miala 31.5mm. Slicznie machala nozkami i raczkami. Wszystkie badania ok. pozdrawiam.
Aga_502, Miu95, Ona_89', szczesciara25, ~~Ania~~, Molcia, ewulek, ciasteczkowa, Kitaja lubią tę wiadomość
-
MW26 wrote:Wiecie co ,ja to nie ogarniam komputerow, za stara jestem. Jesli ktos moze to prosze dopiszcie mnie ,bo nie chce nic zepsuc, a to to ja potrafie . Zawsze na zajeciach tylko moj komputer sie zawieszal.
Jesteś dopisana w pozycji 30. Dopisz sobie teraz swoje dane a jak nie wiesz jak to podaj to dopiszę
Kiedy masz wyznaczony dzień porodu, następną wizytę, jaką płeć podejrzewasz, na co masz zachcianki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:06