Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
perelka89 wrote:Szczesciara moze zadzwon do swojego lekarza. Ja mialam raz plamienie z rana a potem juz nigdy i moj ginekolog powiedzial ze czasem moze sie tak zdazyc. A kiedy masz miec wizyte?
-
Udało mi sie wstawic zdj maluszka, jakosc nie jest dobra bo mam kiepski aparat w telefonie ale jak obiecalam tak wstawiłam swoje malenstwo
Od lewej strony jest głowka jak by coWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:41
ewulek, Mala_Czarna_89 lubią tę wiadomość
-
Szczesciara ja na twoim miejscu pojechalabym do szpitala bo z tym nie ma zartów z bolami brzucha mozna pojechcac do gina albo zadzwonic ale z krwawieniem plamieniem do szpitala bym nie czekala bo nie wiadomo co ono moze oznaczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 14:45
-
MW26 wrote:HELP WESZLAM W USTAWIENIA I NIE WIEM CO WCISNELAM I USUNELO MI MOJ KALENDARZ CIAZY!!!!!
Masz tutaj emaila: [email protected] i napisz im o swoim problemie.
-
skarb15 wrote:Szczesciara ja na twoim miejscu pojechalabym do szpitala bo z tym nie ma zartów z bolami brzucha mozna pojechcac do gina albo zadzwonic ale z krwawieniem plamieniem do szpitala bym nie czekala bo nie wiadomo co ono moze oznaczac
-
stoję właśnie autem przed przejazdem kol bo rogatki zamknięte i tak sobie myślę, czy nie wy też tak macie..czasem mdli, żołądek boli ciagle a taki glod mnie meczy tak co półtorej godziny.. wcześniej tak nie miałam a teraz az mi z ttm źle.. ciągle glodna..
-
Izzy; jestem za żeby pamietać kiedy i wgl dobry pomysł moim zdaniem
szczesciara25: ja kochana bym nie zwlekala najlepiej na poczatek zadzwon do gina .
Jak ja bym chciała cos spokojnie zjesc jak tylko o jedzeniu pomysle to mnie mdli, wypije cos lece do toalety , tak wyglada moj dzisiejszy dzien dlatego tak malo sie udzielam
Ciekawe jak tam dziewczyny ktore wizyty mialyIzzy lubi tę wiadomość
-
madzi4aam wrote:stoję właśnie autem przed przejazdem kol bo rogatki zamknięte i tak sobie myślę, czy nie wy też tak macie..czasem mdli, żołądek boli ciagle a taki glod mnie meczy tak co półtorej godziny.. wcześniej tak nie miałam a teraz az mi z ttm źle.. ciągle glodna..
Ja miałam tak dwa tygodnie temu, teraz już trochę lepiej. Jednak jak jestem głodna i za chwilę czegoś nie zjem to mam mdłości.
-
Ja tez caly czas glodna. A jak nie zjem to od razu mdlosci. Ze mnie sie w pracy smieja bo ja z wielka torba codziennie przychodze i przynajmniej co godzine musze cos zjesc bo inaczej nie funkcjonuje. Nawet zacelam w pudelko sobie brac platki sniadaniowe (takie ala chrupki) i podjadam co chwile. Moja kolezanka z pokoju caly czas sie smieje bo ja ciagle ruszam buzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 15:10
perelka89 lubi tę wiadomość