Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzidziusie daja o sobie znac
U mnie beda moje ulubione nalesniki ale zgadnijcie nie tkne ich tak mi nie dobrze
Ii co zrobisz . moze ze z serem ale nie ma bo z drzemem nie wycierpie bo jest tak slodki ze na sama mysl jak mnie mdli to nie moge albo pustego potem zjem
-
ewulek wrote:Ja tez caly czas glodna. A jak nie zjem to od razu mdlosci. Ze mnie sie w pracy smieja bo ja z wielka torba codziennie przychodze i przynajmniej co godzine musze cos zjesc bo inaczej nie funkcjonuje. Nawet zacelam w pudelko sobie brac platki sniadaniowe (takie ala chrupki) i podjadam co chwile. Moja kolezanka z pokoju caly czas sie smieje bo ja ciagle ruszam buzia
kolega się ze mnie strasznie wczoraj nabijał bo zjadłam - wszystko
ewulek, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie wszystko w porządku
Dzidzia ładnie rośnie serduszko bije przez chwilkę słyszałam
Jestem prze szczęśliwa
Dostałam skierowanie na pierwsze badania i za tydzień z wynikami i dostaniemy kartę ciążyIzzy, Molcia, Mala_Czarna_89, szczesciara25, Ona_89', Kitaja, ewulek, perelka89, Miu95 lubią tę wiadomość
-
szczesciara25: i prawidlowa decyzja trzymam kciuki !
Marta1986: a nie mowilamtak sie ciesze
A ile juz mierzy ladnie widzialam dzidziusia wiem ze zalezy to od tego jaki lekarz ma sprzetMarta1986 lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:szczesciara25: i prawidlowa decyzja trzymam kciuki !
Marta1986: a nie mowilamtak sie ciesze
A ile juz mierzy ladnie widzialam dzidziusia wiem ze zalezy to od tego jaki lekarz ma sprzet
Wiesz piszę że 34 mm czyli wychodzi że 3,4 cm tak dobrze przeliczam chociaż sprzęt taki sobie w tej przychodni..A z usg wychodzi że 10tydz i 6 dni..skarb15, ewulek lubią tę wiadomość
-
Marta1986: ale jest dobrze
i badz tu madry ktory jest tydzien i na kiedy termin ja jestem juz zielonaMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Marta1986: Dokladnie kochana musimy im zaufac
a jak sie nie ufa to trzeba zmiemimic na innego ginekologa
Ja na telefonie nawet nie widzialam ale juz poprawilam ten swoj blad i przyjelam
perelka89: trzeba zglosic sie do ginekologa przed 10 tyg na wizyte i byc pod opieka ginekologa do konca ciazy w tedy przesluguje Ci becikowe . Jak zglasza sie ktos po 10 tyg to becikowe mu przepadaperelka89, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: tooo ide na wyrzerke do Cb bo trzeba cos zjesc
a moje talenty kulinarne przepadly od kad leze . A spaghetti to ja lubialam pojesc ale bez kulek miesnych tylko z serem
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
perelka89 u mnie w domu nikt więcej nie potrafi gotować, a coś jeść musimy, także nie mam wyjścia
No i rozbestwiłam ich, bo Laura nie je mięsa, a mój nie je bez mięsa. Więc gotuję zwykle przynajmniej dwa obiady.
Co do becikowego, to jeśli ktoś na pasku wykazuje niskie dochody (bodajże nieprzekraczające 500zl na osobę) to może się starać o dodatek do becikowego (drugie 1000zl). Nie wiem czy się łapiecie, ale może się komuś przyda.
Ona89 kawał dobrej roboty z tabelką -
ewulek wrote:co za bzdura... bo jak sie zglosisz po 10 to nie jestes w ciazy...
ewulek lubi tę wiadomość
-
perelka89 powiem Ci że byłam tak zestresowana że bardziej interesowało mnie serduszko czy bije
Ale dzidziuś pięknie wyglądał
Termin wychodzi mi na 11 listopada niby a z USG zapomniałam zapytać
Skarb nic nie szkodziPrzypomniałam się hihi