Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: o tak u nas to codziennie byl ktos u lekarzy i tak dalej
szczesciara25: kochana jaka ulga , oszczedzaj sie i nie dzwigaj i tal dalej .
ewulek: a juz myslalam ze cos nie tak pisze
haen: a czemu nie przesluguje Ci becikowe ?
Ja chodze na wizyty do gin . co 2 tyg -
Ja co 4 tyg.. ale dzis się wybrałam
kiepski tusz mial w drukarce ale powiedział że wszystko jest bardzo dobrze. I pierwszy raz słyszałAm serve...
skarb15, Mala_Czarna_89, Kitaja, Galaretka, perelka89, Molcia, maia1991, ewulek, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna_89' wrote:Hej dziewczynki, chyba mi się udało dodać te tabelki.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NjHNq4-BsTTEfbIjtsz5r48X2wCoME-9yARmhyjil9o/edit?pli=1#gid=0
Wpisujcie płeć swoich brzuszkowych bobasków
Ej zaginął mój NIKtez dopisze wszystko jak komputer dopadnie. Nawet w uwagach dodam miejscowość , wiek i leki jakby ktoś miał np pytania
Dziewczynki mam nadzieje , ze wszystko z Wami ok . Ja jutro mam usg i to juz genetyczne i boję się , że za wcześnie. -
Dziewczyny jak jest z tą tabelą, kazda sama obsługuje? Na telefonie cos nie idzie..
Szczęściara super ze się uspokoiłas i że wszystko dobrze :*
Dziewczyny, to co widać na tym zdjęciu u mnie to nos oczy i w ogóle to o czym myślę? To było ekspresowe usg i nawet nie mialam czasu o nic zapytać.. -
hahaha ja nie mam chyba poczucia czasu
siedze sobie na tel patrze na tabelke ja tam gdzie wizyty wpisalam 13 marzec i wgl jaka ja madra .. nie moge sobie wbic do lba ze jest kwiecien no nic zmienie jak bede na komputerze
-
Skarb jak ni dzisiaj babka w urzędzie skarbowym powiedziała ze jest 14 kwietnia to miałam odruch żeby jej powiedzieć ze do polowy kwietnia jeszcze daleko. Tak to jest jak się siedzi w domu. Za 6,5 miesiąca będzie listopad i będziemy mówić jak to nam zleciala cala ciaza;)
-
madzi4aam: kochana ja mam to samo ogladam te zdj z karzdych stron na tel tez mam bo mojemu wysylalam i wpatruje sie w nie
nawet na testy mi sie zdarza spojrzec .. hehe mysle ze nie tylko ja tak mam :o
Mala_Czarna_89: hehe ja nawet w pelni swiadoma nie jestem ze juz przeleciala polowa kiwietnia jak nie mowie ze marzec to mowie ze maj ale tego wlasciwego miesiaca podac nie umiem minie ten miesiac a ja dalej w marcu siedziec bede hehe
A nie dawno co nie moglam sie testu doczekac robicciaza szybko leci
-
9 tydzien zaczelam;)
A z becikowego nici, bo przekroczymy dochod, takze szkoda, ale mozna sie cieszyc, ze finansowo odpukac tfu tfu nie jest zle;)
Ja istatni raz bylam u lekarza w wielka sobote, mialam w nocy atak histerii, ze cos jest nie tak i znalazlam b.fajna lekarke, ktora przyjmowala akurat w takim dniu. Planowalam isc do swojej gin.w poniedzialek 20.04, ale zaczynam sie lamac,zeby isc do tej drugiej tylko na usg jutro (Czyli po 1.5 tyg)...z obecnych objawow mam sporadyczne mdlosci, bol piersi i zmeczona jestem...no i czuje rozciaganie brzucha...i tak sie miotam osc jutro czy nie...aha do tej w pon i tak powinnam isc...obie Panie przyjmuja tylko prywatnie -
Czesc dziewczyny czytam wasz watek bo tez jestem listopadowka
juz sie kiedys witalam z wami ale nie udzielam sie tu duzo czekam zeby ten pierwszy trymestr zlecial to wtedy poczuje sie lepiej chyba
bylam u lekarza 2tyg temu i nastepna wizyta bedzie jakos za nastepne dwa ale tez sie zastanawiam moze isc teraz?....mam mdlosci dosc mocne ale wolalabym sie upewnic ze jest ok
Mysz przykro mi z powodu twojej straty sciskam cie wirtualnie
Fajnie sie was czyta i fotki piekne tu wklejacie az usmiech sie cisnie na twarz mimo tych meczacych mdlosci ehhskarb15, ewulek lubią tę wiadomość
-
Jaen dawaj suwaczek i dołączaj do nas!
Szczęściarą juz ost pisałyśmy ze Lola się nam zgubiła. A ostatnie wiadomości od niej nie byly najlepsze jakie mogły być..
Ale czuje rozciąganie w macicy. Na początku bałam się tego uczucia bo kojarzyło się z @ a teraz lubieee..
Wiecie na co mam ochotę? Na pieczone jabłka i nawet "przypadkowo" mam składnikicholercia będę najgrubsza na forum..
ewulek lubi tę wiadomość