Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to świetnie, że becikowe do 10 tyg. Nie kumam czemu ginka mi tego nie powiedziała skoro mam wizytę co 2 tyg !! Jutro będę ją zmuszała do fałszowania wieku ciąży w takim razie! 2 tys piechotą nie chodzi, wóźki bliźniacze są droższe, zresztą wszystko trzeba podwójnie...
Muszę gdzieś zasięgnąć porady co do dochodów. Moje rozwiązanie na pewno będzie przed 31 października, więc jeśli PIT z przed 2 lat to ok, jeśli dochody obecne, to zależy bo na razie byśmy się łapali, ale jak dostanę wysoki zasiłek chorobowy to już przekroczymy o 300 złale chyba to się nie może liczyć bo to tylko 3-4 miesiące zasiłku.
-
nick nieaktualny
-
Galaretka wrote:Ej zaginął mój NIK
tez dopisze wszystko jak komputer dopadnie. Nawet w uwagach dodam miejscowość , wiek i leki jakby ktoś miał np pytania
Dziewczynki mam nadzieje , ze wszystko z Wami ok . Ja jutro mam usg i to juz genetyczne i boję się , że za wcześnie.
Faktycznie zabrakło jeszcze tej rubryki z wiekiem. Dodałam ją i przepisałam z uwag jeśli chodzi o Ciebie
-
majeczka8 ; udzielaj sie jak tylko mozesz ja tez mam mdlosci i wymioty ale sie udzielam odrywa mnie to od nudnej szarej rzeczywistości
olcia88; bylas juz u gina przed 10 tyg wiec nie masz sie co martwic.
mmm pieczone jablko narobilas mi smaka ! za to zrobilam sobie ryz z jogurtem mysle ze po tym nie bede witac kibelkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:33
-
Hej.
Fajnie ze dzisiejsze wizyty udane
ja sie stresuje przed swoja jutrzejsza....
Ja dzisiaj caly garnek nagotowalam zupy ogorkowej 3 razy jadlamtak kwasnego mi sie chcialo
Laski a mozliwe ze czulabym juz ruchy? bo tak lezalam dzisiaj na plecach polozylam sobie reke na podbrzuszu ale nisko i czulam jakby takie pukanie ale nie wiem, moze to jedzonko mi sie trawilo hehe z corka czulam w 16 tygodniu teraz rptem 12 tydzien wiec chyba nie mozliwe... -
Widze ze na stronie jest tylko 31 mamusiek - na tej liscie a na startowej z 89 gdzie sie podziala reszta , oprocz tych co stracily maleństwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:38
-
monia30; zupka ogorkowa mmmm jadlabym u mnie tej zupy w domu nie ma od 4 lat okolo nie mam zielonego pojecia czemu
To za szybciutko moim zdaniem , ja tez jakies dziwne uczucie w brzuszku nie wiem jak to nazwac , ale jestem pewna ze to nie kopniaczki tylko mi sie w brzuszku przewracaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 19:42
-
Ja moge jesc bulke z dzemem truskowkowym, nalesniki, pierogi,zupki...do miesa nie bardzo mnie ciagnie zadne ostre no i pizza wegetarianska moja ulubiona
Zobacze na tabelke czy to ta na pierwszej stronce? -
mnie wczoraj też coś tak drgnęło w dole brzucha jak przy ruchach w ciąży trzy razy pod rząd aż ni serce zabilo ale schodze na ziemię bo to faktycznie za wcześnie nawet z moim wielkim bebechem
Skarb jednak juz nie chce jabłek przeszło mi może jutro.
Nakupowalam dziś dużo owoców- jeden plus mojego obżarstwa bo dotąd owoców wcale nie jadlam -
skarb15 wrote:monia30; zupka ogorkowa mmmm jadlabym u mnie tej zupy w domu nie ma od 4 lat okolo nie mam zielonego pojecia czemu
To za szybciutko moim zdaniem , ja tez jakies dziwne uczucie w brzuszku nie wiem jak to nazwac , ale jestem pewna ze to nie kopniaczki tylko mi sie w brzuszku przewraca
ja tez wlasnie dawno nie robilam, a dzisiaj naszla mnie taka ochota
no wlasnie tez tak mysle co do ruchow, doczekac sie nie moge a pozniej bede blagac zeby spokojnie w brzuszku siedzialo bo mame boli heheskarb15 lubi tę wiadomość
-
agulla03 wrote:Dziewczyny gdzie mam szukać tej tabelki, czy to chodzi o kalendarz,
Wejdz w tego linka
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NjHNq4-BsTTEfbIjtsz5r48X2wCoME-9yARmhyjil9o/edit?usp=sharing
Jakby co znajduje się on w drugim poście na pierwszej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 20:22