Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Coś mi muli dzisiaj ten komp
Chciałam pogratulować wszystkim, które widziały dziś serduszka, mimo obaw, że coś jest nie takMadzi4aam Twoje maleństwo wygląda jakby leżało i odpoczywało
Extra!
Skarb - pisałam o tym wcześniej, to co przeżyła Mysz tak mną wstrząsnęło, że nie wytrzymałam i poszłam na to IP, mówiąc, że boli mnie brzuch, choć w rzeczywistości nic takiego poważnego się nie dzieje. To co tam przeżyłam, to chyba była kara za mój brak wiary. Dlatego więcej tak nie zrobię ( no chyba, że będą powody ) -
No jak chodzilam w pierwszej ciazy do takiej innej ginekolog ona nie miala takich uprawnien i mowila ze musze sie prywatnie zapisac i polecala mi lekarzy na te badania prenatalne , polowkowe
Mowie jeszcze po swoim przykladzie zeby nie bylo nie porozumien -
skarb15 wrote:Mala_Czarna_89: nie wszyscy zalezy czy lekarz ma taka mozliwosc ze moze wykonywac te badania . I czy nie trzeba bedzie gdzies prywatnie nie zapisac.
-
Nala85: A no faktycznie po takiej wiadomosci to wiadome
nie no bynajmniej jestes uspokojona i wiesz ze z malenstwem wszystko w porzadku
mnie jeszcze czasem brzuszek bolia jak pomysle ze mam sie tluc po osrodkach autobusem w pt to az mi sie mdlo robi a potem we wtorek na pobranie krwi mam lezec a musze wszedzie biegac dobija mnie to
-
skarb15 wrote:Nala85: A no faktycznie po takiej wiadomosci to wiadome
nie no bynajmniej jestes uspokojona i wiesz ze z malenstwem wszystko w porzadku
mnie jeszcze czasem brzuszek bolia jak pomysle ze mam sie tluc po osrodkach autobusem w pt to az mi sie mdlo robi a potem we wtorek na pobranie krwi mam lezec a musze wszedzie biegac dobija mnie to
No dokładniej, tym bardziej, że ona, tak jak ja, miała clexane. Wydawało mi się, że jak są leki, to już wszystko musi być dobrze, a tu okazuje się, że nie zawsze...
-
Czarna u mnie w mieście lekarze kierują panie w konkretne miejsca żeby zrobić to usg genetyczne. Kurcze:D nue wiem czy dobrze cie zinterpretowałam :d moja głową juz nadaje się tylko do poduszki, znów pobudka o 5!
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: kochana hmm skierowanie u mnie nie bylo o tym mowy o tym mowy mowila ze prywatnie i tyle wiem ze dziwne to jakies
Ale moze zapytaj sie swojego ginekologa czy wypisze ci skierowanie -
Dziewczyny ja również wyladowałam z moimi plamieniami u lekarza. Lekarz zrobił usg i powiedział, że nie widzi nic niepokojącego a plamienia sie zdarzają czasami w ciąży. Dzidzia ruchliwa i bijace serduszko mnie uspokoiły.
Dzień zakończyłam na warsztatach i wygrałam pieluchy BambinoMala_Czarna_89, szczesciara25, olcia88, Izzy, Ona_89', ewulek lubią tę wiadomość
-
Aga_502: ojejku , ale dobrze ze jest wszystko w porzadku mamy dzisiaj same dobre wiesci oby tak dalej
A dostalas cos na te plamienia czy cos.?
Kurcze ja jestem na sb zla bo jak bylam u gin to zapomnialam o tym by wypisala mi duphastonbede miala do niedz rana i tyle a mi by pasowalo w pon po nie pobiec ale boje sie ze by cos sie stalo wiec nie bede ryzykowac po mimo ze mam lezec postanowilam ze bede telepac sie w pt po te tabletki do osrodka lekarza rodzinnego tam gdzie jest pelno chorych
-
Aga to się musiałaś udzielać
pochwal się za co dostałaś
Dzięki dziewczyny, trochę ponad tydzień mi został do wizyty jakoś wytrzymam.
Ale macica daje o sobie znać naprawdę. Nospy nie mam w domu zresztą sama nie wiem czy powinnam brać czy nie. Rozciąga mnie bardzo ale nie boli. A dopiero w wannie myślałam ze teraz juz się nie boję. ,lece do łóżka wsłuchać się w swoje cialo
-
nick nieaktualny
-
Miu95: hehe tym to mnie pocieszylas na dobranoc oczywiscie ze ci nie odpadna hehe
Mala czarna : co do nospy to ta cholere musze przejmowac trzy razy dziennie przez moja jak by to okreslic "stawiajaca" sie macice . Nospa forte jest na recepte ale zrobili teraz ta sama nospe max ale bez recepty - i to jest to samodobre dla takich jak ja zapominalskich jak jak ja
Dobra spijcie dobrze mamusie i Wasze maluszki tez ja odpadam juz oczy same sie kleja