Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Shibuya wrote:Dziewczyny moje dzieciątko ma 2,38 cm, serce bije i się ruszało
lekarz powiedział, że ma rączki i nóżki i machało do mamy!
kamień z serca!
A plamienie mogło być ze stresu, mam brać luteinę 2 razy dziennie a nie raz tak jak brałam. A takto wszystko jest w najlepszym porządkuczuję się taka szczęśliwa!!!
U mnie tez wszystko ok i tez mam brać luteine:)
Izzy, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Shibuya, szczęściara bardzo się cieszę z dobrych wieści.
Uwaga, chwale się!Zamówiłam detektor tętna. Angelsounds na allegro. Jest aukcja za 99 zł + przesyłka kurierska za darmo. Normalnie kosztuje ok. 150 zł. Jak ostatnio sprawdzałam to było jeszcze 5 szt.
Shibuya, ewulek lubią tę wiadomość
-
Jak milo sluchac dobrych wiadomosci oby tak dalej !
zjadlam z 4 lyzki ryzu i normalnie czuje sie strasznie mdli mnie jak cholera. Ja juz wiecej nic nie zjem ! -
nick nieaktualny
-
Piekne te wasze maluszki , uwielbiam czytac takie dobre wiadomosci ze z waszymi maluchami wszystko dobrze
ja jeszcze tydzien i lece do Polski juz nie moge sie doczekac na wizyte u gin .Czas tak mi sie dluzy moze dlatego,ze jestem na zwolnieniu ....
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
ONA mi dzis robił pierwszy raz przez brzuch.. a genetyczne powiedział ze będzie przez brzuch, ewentualnie jeśli czegoś nie będzie mógł dopatrzec to dopochwowo, ale twierdził ze rzadko tak jest.
KITAJA szybko zleci tydzieńtrzeba się czymś zająć; )
Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja po długim dniu
Tak jak postanowiłam poszłam dzisiaj na IP do naszego szpitala i obiecuję, że był to pierwszy i ostatni raz!! Jeszcze nie zdążył mnie lekarz zbadać, a już miałam przyjęcie do szpitala i siedziałam z opaską na ręce. Ale ponieważ ja nienawidzę szpitali, to powiedziałam pielęgniarce przyjmującej, że nie zgadzam się na hospitalizację. I tym sposobem udało mi się mieć USG, bez konieczności pozostaniaNiestety nie dostałam zdjęcia, alee...... maluszek jest już spory, pięknie się ruszał, rączki, nóżki są na miejscach. Było widać też pępowinę. No ogólnie czad! Jestem przeszczęśliwa, mimo, że się najadłam sporo stresu. Mogę teraz spokojnie czekać na swoją wizytę.
Mala_Czarna_89, Izzy, Molcia, Marta1986 lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja po długim dniu
Tak jak postanowiłam poszłam dzisiaj na IP do naszego szpitala i obiecuję, że był to pierwszy i ostatni raz!! Jeszcze nie zdążył mnie lekarz zbadać, a już miałam przyjęcie do szpitala i siedziałam z opaską na ręce. Ale ponieważ ja nienawidzę szpitali, to powiedziałam pielęgniarce przyjmującej, że nie zgadzam się na hospitalizację. I tym sposobem udało mi się mieć USG, bez konieczności pozostaniaNiestety nie dostałam zdjęcia, alee...... maluszek jest już spory, pięknie się ruszał, rączki, nóżki są na miejscach. Było widać też pępowinę. No ogólnie czad! Jestem przeszczęśliwa, mimo, że się najadłam sporo stresu. Mogę teraz spokojnie czekać na swoją wizytę.
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Mi w sobote gin robila przez brzuch
A z nowu w pon juz dopochwowo i byl sliczny dzidzius widoczny szkoda ze na tym zdj co mam na sygnaturze tak wyraznie nie widac jak na usgale nic tam .
A jak przez brzuch to w tych tyg karza z pelnym pecherzem ja w 1 ciazy myslalam ze sie u niej posikam a wtedy byl 16 tydzien -
Nala85: o jak dobrze ze wszystko w porzadku . I jaki byl powod ze bylas na IP?
mam nadzieje ze wizyty w szpitalu zeby lezec beda dopiero w tedy kiedy bedziemy mialy rodzic no ze moze ktos wyskoczy z szalonym pomyslem rodzenia w domu
Nala85 lubi tę wiadomość
-
Madzi4aam oba chyba na podtrzymanie, lekarze przepisują po plamieniach
A czy w 12tc albo po 12tc wszyscy maja robione usg prenatalne podstawowe czy pomieszalam?
Same fantastyczne wieści dzisiaj, bardzo się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 22:12
Nala85 lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: nie wszyscy zalezy czy lekarz ma taka mozliwosc ze moze wykonywac te badania . I czy nie trzeba bedzie gdzies prywatnie nie zapisac.