Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta1986: Na pewno jutro bedzie dobrze i tak samo bedziesz nam sie chwalic jak ja tutaj dzisiaj
Chociaz mialam lekki stres przed ta wizytaMarta1986 lubi tę wiadomość
-
Mała czarna jak pójdziesz na następne usg to zobaczysz całego bąbla 10 tydz. To jeszcze malusie, ale w 14 tyg. To już będzie bardzo wyraźnie widać. Ja idę 11.5 tyg i się zastanawiam czy może już wtedy będzie wyraźnie. Zobaczymy wizyta się przesuneła o 3 dni bliżej na 20.04. Badania prenatalne.
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agulla03 jak ja bylam w 11 tyg i 3 dniu z pierwsza dzidzia na wizycie bylo dokladnie dzidziusia widac ba malo tego tak fikalo kozioli ze sie poplakalam To bylo z 10 msc temu
agulla03 lubi tę wiadomość
-
jesteśmy już po wizycie , po gin jeszcze na deser poszliśmy ..
Więc wszystko gra i trąbi;) ufff ..rośnie mały skrzat .. ma 4,64 cm i leniuch z niego okropny spał ..ruszyliśmy go trochę to zaczął ssać paluszka
No i prawdopodobnie...synek;) jeszcze 23go na genetycznym mamy potwierdzić .. ogólnie jest starszy bobo o 3 dni
Molcia, Buffy, ewulek, perelka89, agulla03, Galaretka, maia1991, Izzy, Ona_89', MW26, Nala85, olcia88, Shibuya, szczesciara25, ~~Ania~~ lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam !
Ja zostałam chrzestna 1 maraca a 5 dowiedziałam się o ciąży. Na mszy sobie płakałam i to mi dało do myślenia.
Mała Czarna - dzidzia nie będzie kadłubkiem :* Ale z Ciebie kuchara, ja tak przed ciążą lubiłam, teraz niee. Dziś ja w pracy, mąż w łóżku, wróciłam o 15 a on leży i się żywi ptasim mleczkiem Poza tym jest dziwny... ma na wszystko to samo ochotę co ja. O 23 wczoraj wstałam po kiełbę, on już spał. Położyłam się po cichu z tą kiełbaską a on otwiera gały i mówi, że też chce.
Byłam rano na badaniach, pobrali 10 filolek. Ogólnie zdziwiłam się, bo TSH spadło do 0,657 ( 2 miechy temu 2,6, miesiąc temu 1,5 - zaraz mi się z niedoczynności zrobi nadczynność, a dawkę biorę ciąglę tą samą ) -SĄ TU JAKIEŚ ZNAWCZYNIE TARCZYCOWE ?
W moczu oczywiście liczne bakterie, leukocyty i erytrocyty. Nie chcę żadnego antybiotyku - któraś tak miała ?
No i glukoza za niska: 70. Normy niby 74-104 a nowe normy ginka mi mówiła zaczynają się od 92 ( miesiąc temu miałam 97)
Tyle u mnie ! Mdłości, ból brzucha i ból głowy.
Pozdrawiamy !perelka89, Mala_Czarna_89, Shibuya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnike; jaka z niego slodka wiercipietka naprawde slodko wyglada
Nie potrzebnie sie stresowalysmy ciekawe co tam u Myszy tez ma dzis wizyte
Mi jeszcze dala skierowanie na mocz i krew nie wiem jak sie dalej dotelepie dzisiaj myslalam ze zwariuje az
-
nick nieaktualny
-
Na pewno wiem to po sobie teraz sie balam ze zobacze tylko kropke a okazal sie malutki dzidzius a wiadomo jak juz sie widzi malutkiego czlowiczka ktory sie porusza to juz cos