Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam wizyte 23.04 i tez sie boje bo schudlam 4kg i nie moge jesc nic zmuszam sie do posilkow 3 dziennie mam nadzieje ze w srode jak tylko wejde w 12tc przejda mi mdlosci wkoncu i zaczne jesc normalnie juz a nie tylko niezdrowe posilki i pomarancze
-
Mysz strasznie smutna wiadomość, trzymaj się mocno..
Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie
Agnike piękna dzidzia jestem w szoku że juz można spekulować co do plci:) gin pokazał ci siusiaczka czy tylko on swoim doświadczonym okiem był w stanie stwierdzić?
No to narazie mamy samych chłopaków a w ogóle ponoc na świecie więcej chłopców się rodziWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:01
-
Myszko zatało mnie.. Trzymaj się Słońce i nie poddawaj
Agnike gratuluje, cudne wieści. Mnie też już lekarz mówił, że prawdopodobnie chłopak. 22 kwietnia mamy prenatalne to może się potwierdzi. Myślisz, że może doświadczony gin i na dobrym sprzęcie już ocenić płeć? Czy zgadują? -
a wogole to co do ruchow bo ja mam wrazenie ze juz je czuje codziennie w brzuchu to samo uczucie mam no i slyszalam ze w 2ciazy czuje sie ruchy szybciej czyli jesli ja w pierwszej ciazy ruchy mialam w 16tc to teraz moge je juz czuc czy bd je czula np w 14tc? ktos cos wie?
-
Mala_Czarna_89 wrote:Mysz strasznie smutna wiadomość, trzymaj się mocno..
Dziękuje wam dziewczyny za wsparcie
Agnike piękna dzidzia jestem w szoku że juz można spekulować co do plci:) gin pokazał ci siusiaczka czy tylko on swoim doświadczonym okiem był w stanie stwierdzić?
No to narazie mamy samych chłopaków a w ogóle ponoc na świecie więcej chłopców się rodziMala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
maia1991 wrote:co do tej plci w wczesnej ciazy to mi gin w 13tc ciazy powiedzial ze widzi siusiaka i ze bedzie syn to sie ucieszylam bo wtedy bardzo chcialam syna a w 20tc dowiedzialam sie ze jednak corka no i urodzilam corke na poczatku zalamana potem sie cieszylam i teraz tez chce core hehe co do okreslenia plci w tych tygodniach teraz im nie uwierze i bede czekala do 20tc
No właśnie, dlatego wole się nie nastawiać. chciałabym o syna i córke więc tak czy siak będzie radość. -
Co do płci to sama się zdziwiłam że już temat zaczęła chociaż przy córci pewna nie była i nie mówiła nic do 19 tc,z tym że pierworodna się dobrze ukrywała,ogólnie to można poznać bo czymś sterczącym między nóżkami u chłopaków to jest proste u dziewczynek nachylone no zobaczymy za 10 dni
-
maia1991: Ja w pierwszej ciazy poczulam w 15 tyg
Z tego co wiem to w 2 ciazy ponac ruchy mozna poczuc szybciej u mnie mozliwe to bedzie w tym samym bo watpie ze tak do przesady szybko poczuje ruchy a jak w 3 ciaze zajde to moze plemnik bede czucIzzy lubi tę wiadomość
-
skarb15 wrote:maia1991: Ja w pierwszej ciazy poczulam w 15 tyg
Z tego co wiem to w 2 ciazy ponac ruchy mozna poczuc szybciej u mnie mozliwe to bedzie w tym samym bo watpie ze tak do przesady szybko poczuje ruchy a jak w 3 ciaze zajde to moze plemnik bede czuc -
maia1991: ja tez sie nie moge doczekac tych kopniaczkow moze juz za 5 tyg poczekac musimy cierpliwie A potem kopniaczki pod zebra jal beda to wtedy poczujemy dalej jakie to fajne
Ale no nic ja i tak sie nie moge doczekac . -
A co do plci moj juz nie zgaduje bo raz mowil ze synek a na moje wyszlo ze coreczka i juz nie ma zdania
Ale mial wyczucie jak wyjezdzal ze na 100% jestem w ciazy i ze mi dzidziusia zostawil , z tym to mial racje hehe taki tam moj pierwszy test ciazowy w tej ciazymaia1991 lubi tę wiadomość
-
Mysza tak mi przykro ((
Mowilas ze nie masz plamien, krwawienia, odczuwasz sennosc i mdłości a tu mimo wszystko taka wiadomość Trzymaj się i przy nastepnej ciąży musisz się bardziej wyluzować bo moze to ten ciągły stres tak wpływa na maluszka...
-
skarb15 wrote:Mala_Czarna_89: a nie nie wiecej kobiet sie rodzi na 1 mezczyzne przepada 3 i pol kobiet
Maia mi się też coś w brzuchu wyprawia ale moim zdaniem to zdecydowanie za wcześnie jeśli dziecko wazy np 3g to tyle co trzy spinacze wiec pewnie jelitka nam pracują. Najfajniejszy jest ten moment kiedy wiesz na 100% ze to dzidzia się rusza
My juz mamy kompromis. I nawet dla chłopca udało się znaleźć imię- będzie Nadia lub Wiktor