Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja siegnelam po lody,bo narobilyscie mi ochoty,a teraz mnie mdli bo za slodkie... Cos odpycha mnie od slodyczy...Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
od slodyczy tez mnie odpycha probowalam sprobowac ciastko to odrazu je wyplulam 3 moje czekolady ulubione leza w szafce od miesiaca ich nie tknelam . Mam moja kiedys kochana nutelle tej to juz od ponad miesiaca nie tknelam . Odpycha mnie tez od slodyczy ale to moze i lepiej bo od slodyczy dupcia rosnie
-
Naprawdę nie macie serca mówiąc o jedzeniu!
Przy obchodzie wieczornym był inny lekarz. Pyta jak się czuje a ja ze psychicznie zle bo mi nie zrobili usg. Stwierdził ze w przypadku ciąży zagrożonej kazda ingerencja w macice, ciepło, jeżdżenie po brzuchu czy nawet ultradźwięki nie są wskazane. I jeśli jutro byłoby tak jak wczoraj to nadal mi nie zrobią. Powiedziałam ze mam brązowy śluz a on ze takie brudzenie to bardzo dobry znak. Ale wkładki nie brudze:) tylko przy podcieraniu jest trochę jednak coraz mniej.
Jakoś wytrzymam do jutra. Wierze, wierze, wierze jak nigdy!moremi, Miu95, agulla03, szczesciara25 lubią tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: czekalam od Cb na wiadomosc wlasnie
noo w koncu cos sensownego lekarz powiedziac widac ze zmienil sie dyzur
Mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej i ze bedzie wskazanie na zrobienie usg co sie tam dzieje
Miu95: co do glaskania brzusia czy w zagrozonej czy nie zagrozonej nie wolno glaskac bo wywoluje to skurcze . Wiem wiem jak ja w 1 ciazy cos takiego przeczytalam to odrazu jechalam na dol bo stwierdzalam ze to absurd ale to niestety czysta prawda -
Ja teraz co do pieszczenia maluszka to sobie pogadam do brzuszka poloze reke i sie powstrzymuje kategorycznie od jego glaskania moj jak wroci tak samo od glaskania bedzie sie musial powstrzymac tylko dotykac brzuszek gadac do niego calowac bo on tak lubi malenstwu sie podlizywac
-
Nala85: To ja kochana chetnie oddam slodycze w Twoje rece
tak zeby Cie tez tak troszke utuczyc:)
Ta kochana ja z pierwszym jadlam tyle slodkiego ze z reklamowkami ze sklepu wychodzilam przytylam do 25 tyg 15 kg :o no ale cukrzycy ciazowej nie dostalam w sumie jeszcze nie wiadomo jak bylo by pozniej.
Ale wiesz jedz jedz nie mysl na zapas najwyzej Ci wprowadzi gin kategoryczna diete do konca ciazy , moja kolezanka od 23 tyg to przezywa a i tak nie postrzega tej diety ale co zrobisz nie udusisz i jeszcze fajki paliale co bede gadac o innych
Nala85 lubi tę wiadomość
-
To i ja oddam swoje slodycze
zawsze przywozimy co nie co z Polski,bo tu ceny dosc duze i nie maja mojej ukochanej milki oreo, niestety na dzien dzisjejszy to mdli mnie na sam Jej widok .....dobranoc listopadowki ja juz uciekam spac
Mala Czarna odpoczywaj zobaczysz wszystko bedzie dobrze ,spokojnej nocy
skarb15 lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
A ja i bez jedzenia słodyczy jestem na granicy cukrzycy ciążowej, dzisiaj przekazałam wyniki badań do lekarza i czekam jak na ścięcie
.
Słuchajcie, bo właśnie sobie sprawdzałam jaka duża już dzidzia jest w porównaniu do mojego cielskaiiii zaczęłam się zastanawiać... czy siedzenie w pozycji zgiętej do przodu, zginanie się, spanie na boku tak, że opieram się też na brzuchu może jej zaszkodzić?
No i kuźwaa dopiero co skończyła się opryszczka obok ust i właśnie czuję bolące bąble w... nosie// wrrrr czyli ciągle jestem podziębiona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 22:19
-
Miu95 : miejmy jednak nadzieje ze nie nabawisz sie cukrzycy za to mocno trzymam kciuki
nie, siedzenie zginanie sie czy lezenie na brzuszku nie szkodzi dzidzi
dopiero pozniej bedzie ci brzuszek przeszkadzal wiec juz wtedy i tak nie bedziesz lezala na brzuszku.
Zreszta ja juz telaz na brzuszku nie leze ba mi przeszkadza i jakos dziwnie mnie dusi wiec nie moge tak i takMiu95 lubi tę wiadomość