Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Z tym wędzeniem na zimno chodziło o bakterie, że nie są zabijane. Jak zwykle sprzeczne informacje.Na szczęście na razie chętki nie mam.
Co do cukrzycy to mi, pomimo obaw wyszedł bardzo ładny cukier i z tej okazji pozwalam sobie na bardzo dużo i muszę przystopować, bo będzie źle.
Rekrutacja w przedszkolu nie powinna wywoływać stresu. Pół biedy, że ten stres u rodziców, a nie u dziecka.
Ja mam dzisiaj gości, więc czeka mnie sprzątanie i gotowanie. -
Magu wrote:Witajcie!
Z tym wędzeniem na zimno chodziło o bakterie, że nie są zabijane. Jak zwykle sprzeczne informacje.Na szczęście na razie chętki nie mam.
Co do cukrzycy to mi, pomimo obaw wyszedł bardzo ładny cukier i z tej okazji pozwalam sobie na bardzo dużo i muszę przystopować, bo będzie źle.
Rekrutacja w przedszkolu nie powinna wywoływać stresu. Pół biedy, że ten stres u rodziców, a nie u dziecka.
Ja mam dzisiaj gości, więc czeka mnie sprzątanie i gotowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMala Czarna, ja usg mialam robione przy przyjeciu na oddzial zeby stwierdzic czy dzidzia zyje, jak zobaczylam ze jest ok, od razu sie uspokoilam i lezalam 5 dni. Dostawalam te leki co Ty. Bedzie dobrze, zobaczysz :-* ze mna na sali lezala dziewczyna w 10 t ktora krwawila w domu a w szpitalu plamila i wypuscili ja po 4 dniach z zaleceniem lezenia i leki dostala te co w szpitalu. Ja tez caly czas mam lezec i biore leki na podtrzymanie. Musi byc dobrze :-*
suzie lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za wizyty
Ja dzisiaj sie czuje nie zle nie dobrze moze byc
Ogladalam program o dzieciach normalnie plakalam jak bobr jak widzialam takie malutki istotki
A ja dzisiaj do osrodka brata wyslalam po duphaston , jak mam lezec to leze tylko raz w pon musze jechac na oddanie krwi i moczu a 27 kwietnia juz na wizyte ktorej tak bardzo nie moge sie doczekac -
Zrobili mi usg. Szukała szukała aż w końcu znalazła odklejajaca się kosmowke. ponoc w miarę jak macica rośnie to ja przyciska spowrotem ale teraz mam ciagle leżeć. Ale najważniejsze: dzidzi serduszko bije ruszała się machala rączkami i nóżkami
jeśli chodzi o malucha to wszystko w stuprocentowej normie powiedziała ze jest idealnie. nawet nie wiecie jak mi ulżyło jak w końcu zrobili mi to badanie. Później jeszcze maja mi zrobić zwykle badanie ginekologiczne.
Ktoras z was miala problem z kosmowka nie?skarb15, Miu95, Molcia, Izzy, agulla03, olcia88, Nala85, Ona_89', majeczka8, ewulek lubią tę wiadomość