Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_Czarna_89: no to witam w gronie lezacych :*
A mowilam ze z dzidzia wszystko bedzie dobrze , kamien z serca
Juz nie masz co sie stresowac tylko odpoczywac i dbac o siebie :* -
Izzy wrote:Shibuya, szczęściara bardzo się cieszę z dobrych wieści.
Uwaga, chwale się!Zamówiłam detektor tętna. Angelsounds na allegro. Jest aukcja za 99 zł + przesyłka kurierska za darmo. Normalnie kosztuje ok. 150 zł. Jak ostatnio sprawdzałam to było jeszcze 5 szt.
Izzy przyszedł Ci już detektor próbowałaś go używać, sprawdza się? Jak możesz podaj linka bo nie mogę znaleźćAlbo nazwę sprzedawcy.
-
Skarb potanczylabym gdybym mogła
Wracam do was kobietki moje kochane a juz się bałam ze będziemy się żegnać. Właściwie jak poleciała krew to płakałam pod prysznicem prawie pewna ze to juz koniec. Ale tu w szpitalu umówiliśmy się z groszkiem ze się nie damy choćby nie wiem co! Dla naszej Laurki
Ponad 4cm mamyMagu lubi tę wiadomość
-
Mala_Czarna_89: ja tez mam ochote ze szczescia az skakac ze mam malutkiego dzidziusia w brzuszku
no ale nie moge i ty nie mozesz potanczyc
Nigdy juz tak nie mysl bedzie dobrze!
Ja juz tez dziwnie pozytywnie nastawiona jestem i troche przeszlo mi zamartwianieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:17
-
czesc dawno nie pisalam, ale jakos nie mam sily na to. 11.04 mialam wizyte. Malenstwo mialo 2,1 cm, serduszko bilo. Nastepna wizyta 6.05 wraz z USG genetycznym. Obecnie jestem w 10t + 3d.
Czuje sie od poniedzialku straszniemdlosci + wymioty mnie dobijaja, a mialam pare dni spokoju. Jak narazie nie mam az tak strasznych zachciewajek, ale co dwa dni zmienia mi sie smak. Jednego dnia mi wszystko smierdzi, drugiego jem, a trzeciego znowu cos innego, bo znowu simerdzi. Owoce pochlaniam w ilosciach hurtowych i na to mam caly czas ochote, oraz ryby i mieso.
pozdrawiam
-
ania2071 wrote:Izzy przyszedł Ci już detektor próbowałaś go używać, sprawdza się? Jak możesz podaj linka bo nie mogę znaleźć
Albo nazwę sprzedawcy.
Detektor jeszcze nie przyszedł ale to moja wina bo się zagapiłam i zapłaciłam dopiero wczoraj. Dam znać jak użyje -
Asia1987: kochana gratulacje
Mnie mecza straszne mdlosci , ale za to jest to drugi dzien w ktorym nie mam wymiotow odpukac oczywisciebrak apetytu mnie dobija beda dzisiaj mojr ulubione pierozki a ja nie dam pewnie rade zjesc
ech albo uda mi sie wieczorem gdzies je wepchac
-
Dziewczyny - rozumiem, że od 12 tyg usg będzie robione przez brzuszek? I teraz pytanie - męczą mnie potworne wzdęcia i gazy od samego początku ciąży. Jak byłam na usg w szpitalu z innego powodu, lekarz ledwo co zobaczył przez zagazowane jelita. Czy to znaczy, że teraz muszę się najeść espomisanu, żeby w ogóle było coś widać? Któraś słyszała cokolwiek na ten temat?
No i jak to jest z piciem - ile trzeba się napić?... przeraża mnie to najbardziej, bo ja w sytuacji stresowej latam do kibelka co najemniej 4-5 razy i nie wiem czy wytrzymam bez.
-
Skarb u mnie też mdlosci bierzesz hormony? Bo ponoc one wzmagają.
Nuffeq w którym tygodniu miałaś problemy Z kosmowka? I trzymali cię w szpitalu?
Natali ja chce ten sernik! Mnie tu zaglodza na śniadanie dostałam miódale mama przywiezie obiadek
Zrobili badanie ginekologiczne macica taka jak na 3 miesiąc przystało. Ginka powiedziała ze z ta kosmowka czasem się tak zdarza aż się nie wykształci wszystko tak jak ma być. Ufff.. Mam leżeć ile się da. Nawet mi się do domu nie spieszy bo wiem ze tam nie wyleze a muszę dbać o maluszka. Tylko Laurci mi żal bo tęskni bardzoperelka89 lubi tę wiadomość
-
Miu - ja to usg sprawdzające przezierność karkową mam 27.04, będzie to ok. 12t2d. Do tego czasu nie mam żadnej wizyty, ani lekarz ani położna nie wspomnieli słówkiem o przygotowaniu do badania. Kiedyś tam słyszałam, że to przez powłoki brzuszne ma być z wypełnionym pęcherzem. Ja będę w poniedziałek u położnej, bo muszę jej zawieźć jakieś papierki to jeśli nie zapomnę to zapytam czy jakoś muszę się przygotować do tego usg.
Ale jeśli się okaże, że będzie transwaginalne to o przygotowaniu nic mi nie powie raczej.
Miu95, perelka89 lubią tę wiadomość
-
Na zgagę bezpieczne ponoć tylko Rennie i jego odpowiedniki (marzy mi się ranigast :p). Ja piję czasami trochę zimnego mleka albo dużo wody. Ponoć migdały pomagają, ale ja jakoś nie zauważyłam. Jak już bardzo męczy to staram się uważać na to co jem (unikać kwaśnego, ostrego, smażonego itp.).
perelka89 lubi tę wiadomość
-
Miu mój gin od początku (5tc) robil mi przez brzuch i było fajnie widać dopiero na ost wizycie tydzień temu mega zamazany obraz. Powiedział ze jelito zaslonilo.
A dziś tu w szpitalu jak zobaczyła który tydzień (wg usg 11t0d) to stwierdziła ze lepsze będzie dopochwowe. Wszędzie inna polityka.Miu95, perelka89 lubią tę wiadomość